Siamo stati giorni fa in questo locale. Il servizio è stato buono, la ragazza gentile, contrariamente ad altre esperienze in altri locali di questa città dove si indispongono molto facilmente. Il cibo... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
KÆMPE ROS FRA OS ! Vores første bestilling af pizzaer i Vonsild da vi næsten lige er flyttet hertil - i får et KÆMPE STORT 10 tal herfra !!! Jeg ringede og bestilte 3 pizzaer og en stor pommes frit... Ver más
Som altid en god oplevelse hos pizza-mammamia.dk/ i Otterup. Har fået pizza derfra igennem 15 år, uden nogensinde at have været utilfreds. Altid høflig betjening og gode pizzaer. Desværre kan je... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner
Hvis jeg kunne give 0 stjerner , havde jeg gjort det.
Vi bestilte 2 pastaretter, igennem Wolt. ( fint med Wolt)
Men da vi modtager vores mad, er maden HELT uden smag og har fået alt forlænge. Man kunne ikke engang få pasta op på en gaffel?
Vi var derfor i kontakt med Wolt, da vi var utilfredse. Wolt tager kontakt til mamma mia, som IKKE vil give os noget nyt mad eller vores penge tilbage.
De har mistet mig som kunde, og jeg vil bestemt ikke spise derfra igen eller bruge mine penge der
Bestilte 2 pastaretter
Bestilte 2 pastaretter, pastaerne var kogt i for lang tid og retterne smagte bare af tomatsauce og vand 🤮 de ville ikke give penge eller andet tilbage. Virkelig dårlig behandling og ikke et sted jeg bestiller igen!!!
Bestilte et pitabrød med kebab og en…
Bestilte et pitabrød med kebab og en pizza, det hele så fint ud indtil jeg åbnede pitabrødet og der var mere dressing i den end der var pitabrød, pizzaen smager usselt og ligesom om deres dressing er for gammel føj en oplevelse
Smagte giftigt
Vi Bestilte to burgere en som menu. Og en pastaret. Det smagte forfærdeligt den person der har lavet det har tydeligvis ingen smagsløg for det smager giftigt. Den ene burger var fyldt med dressing der løb udover det hele og havde en smag af ren mayonnaise den anden hvade en tør bøf og smagt som billig salsa her til skulle der være en bacon og ost i dem men det kunne ikke smages over de store mængder af dressing, pomfritterne var kedelig med store mængder af krydderi der ligger i lag oven på dem.
Helt igennem unik oplevelse
Helt igennem unik oplevelse. Maden var værd at vente meget meget længe efter. Underholdningen var helt i top. Løsningen på at just eat ikke virkede og en kunde allerede havde betalt var:"Ring til 112 for at få hjælp". Da en anden kunde havde ventet 20 minuter længere end lovet og spurgte, hvornår han kunne få sine pizzaer var svaret:"12 minutter" kunden spørger om det så er der pizzaerne er færdige eller de begynder at lave dem, og herefter er svaret "12 minutter". Kunden blev en anelse frustreret over svaret. Da en tredie kunde skal betale for sine pizzaer beder pizzariaet efter betaling to gange, og kunden beder pizza manden om at kigge sine kvitteringer igennem. Der var betalt.
En fjerde kunde klappes der højlydt af fra pizzamanden. En femte kunde havde bestilt og fik aldrig sin mad, da pizzariet ikke mente de havde modtaget en bestilling. Heldigvis for os, ønskede parret, der bestilte mad før os, ikke at vente længere efter maden, da de 20 minutter som de skulle vente, var blevet til 45 min og de ikke var begyndt. Vi var meget imponeret over, at på en meget varm dag var pizzariet total kolde overfor kunderne. Vi fik vores pizzaer og de smagte godt. I øvrigt var de søde at give rabat;-)
Dårligt dårligt dårligt
Nul stjerner hvis det var muligt. Har ventet i 1 time på 2 pizzaer. Pizzaen er god hvis du kan lide noget der er halvt færdigt. Klapper af kunderne for at få deres opmærksomhed. Dårlig service og dårlig pizza. Kommer ikke igen.
Nul stjerner herfra mamma mia pizza cafe hornbæk
Nul stjerner herfra. Pga dårlig service, provokerende og flabet, plus dårlig til dansk.
Mamma mia pizzaria i Hornbæk.
Her er hvorfor.
Jeg dummer mig ved at bestille 2 pizzaer til mig og min datter via just eat appen,jeg havde troet jeg havde bestilt levering til min adresse i Ålsgårde, men ved en fejl får jeg bestilt så at jeg selv skal hente pizzaerne i Hornbæk. Det finder jeg så først ud af efter 1 time ca. da de ikke er kommet med maden. Ingen det er min egen fejl.
Jeg ringer til dem og beklager min fejl, og spørger om de har mulighed for at bringe dem ud med næste levering, og at jeg selvfølgelig nok skal betale for leveringen.
Hvor ejeren som var meget svær at forstå pga dårlig dansk, siger ikke hans problem han har travlt. Han spørger om jeg har bil, det har jeg ikke på det her tidspunkt, så spørger han mig om jeg har cykel rigtig flabet, for så kan jeg bare hente dem på cykel, hvor jeg så siger at jeg ikke vil cykle til Hornbæk for at hente 2 pizzaer, så spørger han flabet igen om jeg har løbesko for hvis jeg begynder at løne nu så ville jeg være der om 1 time ca.
Jeg spørger ham så om det her er hans måde at yde god service, hvor han så igen siger at jeg skal begynde at løbe nu, hvis de ikke skal være kolde, inden jeg kommer frem.
Så jeg kan ikke anbefale mamma mia pizzaria i Hornbæk, da de ikke har sans for service, ydmyghed, og påskønner de mennesker dom faktisk sørger for at de får smør på deres brød.
NUL STJERNER :-(
Den dårligste service i mange mange år. Kunne jeg give NUL STJERNER så gjorde jeg det. Den unge mand der bringer maden ud leverer den forkert til lejligheden over mig. Han råber ned til mig jeg skal komme derop. Jeg spørger om han ikke kan komme ned med det, men det nægter han. Ifølge ham er det min egen skyld da han mener adressen er forkert. Jeg spørger igen om han ikke kan hjælpe mig ned med det hele men det har han for travlt til. Jeg spørger om han ikke mener det er dårlig service, hvortil han smider følgende i hovedet på mig: "KØB PIZZA ET ANDET STED NÆSTE GANG". Hele vejen ud til bilen sviner han mig lavmælt.
Pizzaen har jeg ikke smagt. Jeg mistede appetitten.
Virkelig dårlige pizzaer til meget dyre…
Virkelig dårlige pizzaer til meget dyre penge .. tørre og kedelige og ulækre 😬 vi var nær kørt tilbage med knækbrødet … i burde overveje om det er jeres levevej 🙈 ad
Grandi ragazzi siete unici bravi ottima…
Grandi ragazzi siete unici bravi ottima pizza gustosa e abbondante
6 stykker pizza er åbenbart til 8 mennesker
Vi bestilte en pizza til 8 mennesker, og vi får en pizza til 4 personer skåret i 6 stykker.. da vi ringer ind og de beklager og de tilbyder at lave en mere hvis vi stadig er sultne men så skal vi betale for den... hvordan pokker kan 6 stykker pizza være til 8 mennesker? Og så tilbyde de at lave en ny VI SKAL BEYALE FOR!!
121 moorfield road Uxbridge Ub8 3sh…
121 moorfield road Uxbridge Ub8 3sh Sorry to say made an order on valentine day 2021 paid for 20" pizza but they send me 18" pizza when I complained customer service representative said do whatever you want to do and go complain if you want to.called at 23:33 .all of you who want to have a nice pizza and good customer service wouldn't get anyone of it no point to waste time please use your money on better pizza shop.
Pizzaer er gode
Pizzaer er gode. Men bestilte pizzaer kl. 15.40 til levering 17.40. Nu er den snart 18.40. De må da ansætte én som kan tage sig af logistikken. Hvor mange selvhentere har sprunget én over i køen?
Loved the cheese and the charred flavour
So lovely we visited this place while…
So lovely we visited this place while on a break mmmmmmmmmm
Good stuff here!
Good stuff here👍
De fortjener slet ikke en stjerne.
De fortjener slet ikke en stjerne.
Ringer og bestiller til udbringning.
Da maden ikke er kommet inden for den sagte tid, kommer de med undskyldninger om ikke at kunne finde adr. Prøv en GPS, de siger de har ikke en. Meget ubehagelig service og så gider han ikke høre på mig, og lægger røret på.
Utilgiveligt dårlig servic
Får en pizza hvor dejen helt rå. Altså så rå at jeg stikker en finger i og den er så rå dejen bliver hængene på fingeren..
Kontakter pizzariaret siger jeg har fået en pizza med rå dej der opstår diskutione mellem de ansatte efter ca et par minutter vender der en tilbage og siger de ikke ved hvad de skal stilleop.
blev så chokeret af det svar jeg får aldrig har jeg oplevet et pizzaria som er fuldstændigt ligeglad med deres kunde kræs havde ikke forventer sådan et svar til en pizza som er desideret rå !
Good stuff here
La experiencia Trustpilot