3,1

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk pizzahouse

Jeg synes pizzahouse er blevet meget bedre. Jeg fik god og velsmagende kartoffel m kylling og jeg bestemte hvad der skulle på mens han tilberedte den. Chefen taler dansk og er rigtig flink og imødekommende. Jeg kan kun sige godt om stedet.

Held og lykke med restauranten fremover 🍀
🍀🍀🍀🙏🏼🍀🍀🍀

Mvh Tine Vanja Ivanovic

4 de enero de 2026

SCHIFO

ho ordinato delle pizze tramite glovo da questa pizzeria con il ritiro presso il posto, ma ho chiamato per farmele portare invece che venire a prenderle e mi hanno detto di si ma al momento della consegna mi hanno detto che il corriere di glovo non si è presentato e che quindi mi avrebbero portato il rimborso, ma invece si sono presentati con le pizze da parte di deliveroo chiedendomi ulteriori soldi senza fornirmi un rimborso.
DAVVERO SCHIFOSO

4 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi har støttet lokalt altid

Vi har støttet lokalt altid, da det giver mening.
Siden pizzahouse skiftede ejere er kvaliteten bare dalet og dalet.
Grillkylling bliver sønderstegt så det er tørt og sejt, pizzaerne bliver mindre og mindre, pommesfrites, det nærmest billigste af alt....der fulgte 20 pommesfrites med til en trist kylling. Pizzaen havde en størrelse a la pitabrød...priserne er kun steget.
Vi handler ikke mere hos Pizzahouse, selvom vi foretrækker at støtte lokalt, det niveau kan de simpelthen ikke være bekendt

23 de octubre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Få styr på jeres ordre

Bestilte 2 kebab box og der ville gå 20 min. Da jeg kom og skulle hente efter 20 min. Var de ikke begyndt på ordren …. Efter yderlige 10 min venten måtte jeg spørge til min ordre og først herefter gik de i gang….. det er ikke okay

18 de octubre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kør hurgtiger ❤️

De kraftedeme langsomme jeg har ventet en time på de fuking pizzaer

Anbefaler et el løbehjul

Det er uacceptabelt opførelse

29 de septiembre de 2024

Virkelig dårlig service. ☝🏼

Får leveret en pizza, med ting der mangler i ordren.
Derud over er der op til flere knoglestykker i den hakkede skinke. Ringer til stedet og siger at jeg hverken vil spise eller betale den. Jeg vil gerne have refunderet beløbet jeg har brugt på pizzaen, det godtager de, og Beder om et telefonnummer.

Pengene er stadig ikke modtaget.
Virkelig dårlig service, og virkelig ubehagelig og ulækker mad oplevelse. 🤢

29 de octubre de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.