Meget hurtig eksekvering af min ordre og selv om jeg ved afhentning havde misforstået angivelse af antal sider med kantbånd og derfor havde et for lidt blev det klaret mens jeg ventede selv om det v... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
eg bestilte en MDF‑plade på mål hos pladerpaamaal.dk, og oplevelsen var helt fantastisk. Pladen er af virkelig høj kvalitet, og prisen er samtidig meget rimelig. Jeg havde også en særlig forespørgsel... Ver más
Er ikke helt begejstret. Spartelmassen jeg havde bestilt til bordpladen var tørret ind og hård som en sten. Altså ubrugelig. 8 dages leveringstid på standard vare der var på lager ifølge deres h... Ver más
Manglede hylder til mit Montana skab. Bestilte om formiddagen og kunne hente dem ved frokosttid samme dag. Var skåret i nøjagtig samme mål som angivet af mig. Perfekt.
Información sobre la empresa
- Proveedor de materiales para la construcción
- también en la categoría
- Tienda de CD
Escrito por la empresa
Plader på mål - skåret som du ønsker det. Bestil alt i mdf plader, finérplader, træplader, plastplader, aluminiumsplader eller akrylplader - skåret på lige de mål, du skal bruge. Pladerne kan leveres direkte til dig, eller du kan afhente dem.
Información de contacto
Dinamarca
- pladerpaamaal.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God service da jeg havde glemt varen…
God service da jeg havde glemt varen skulle fragtes. Hurtig og professionel service.
Mdf-plade i ekstraordinær længde 👍🏼
Bestillingen var nem, målene var korrekte og pladen var som den skulle være 👍🏼
God service og hurtig levering
Havde bestilt af to omgange med samme materialer da jeg skulle bruge ekstra. Blev ringet op og spurgt om det var korrekt så jeg ikke endte med en forkert levering.
Super service.
Lidt problemer i bestillingen men…
Lidt problemer i bestillingen men hurtig levering
Nemt og hurtigt klar til afhentning
Pæne og præcist skårede plader
Pæne og præcist skårede plader. Lidt lang leveringstid på lidt over en uge.
Virkelig god oplevelse
Alexander (fragtmand) var punktlig og enormt behagelig, venlig og smilende. Alt i alt en rigtig god oplevelse fra bestilling til og med levering!
lt ok som aftalt.
god betjening og hurtig levering
Super hurtig og præcis leverance
Super hurtig og præcis leverance. Vil virkelig anbefale denne service.
Er ikke helt begejstret.
Er ikke helt begejstret.
8 dages leveringstid på standard vare der var på lager ifølge deres hjemmeside.
Skal siges at fyrtræsbordpladen jeg bestilte var rigtig fin.
Efter kontakt med pladerpåmål har jeg fået pengene tilbage for spartelmassen og fået en snak om at leveringen tog lang tid fordi jeg bor langt væk...
Ok, men mit forslag er så at informere kunden om hvornår de planlægger at levere deres varer, hvis kunden "bor langt væk" og skal vente i længere tid på leveringen.
Tak til jer for glimrende produkter og…
Tak til jer for glimrende produkter og levering
Supergod service fra Magnus
Supergod service fra Magnus. I var ikke mulige at få fat i pr. telefon.... selvom jeg ringede i telefontiden fortalte automaten at jeg ringede udenfor åbningstiden. Og jeres vagttelefon eksisterer ikke sagde automaten.
Fine priser og meget hurtig levering
Fine priser og meget hurtig levering. Dog en mindre misforståelse, da vi ikke var opmærksomme på at vi skulle være hjemme til at tage imod pladerne, men det blev løst af fragtmanden alligevel.
La experiencia Trustpilot