Consulta las opiniones de los clientes
Rigtig fin ramme. Produktet fejler intet. Da jeg bestiller min ramme den 26 december 2023 fremgår det ingen steder på hverken hjemmeside eller ordrebekræftelse at shoppen holder juleferie. Det er... Ver más
La empresa ha respondido
Købte en guldramme i 70x70, men kvaliteten er virkelig ringe. Den er løs i samlingerne i hjørnerne - så meget at akrylglasset hopper ud i den ene side. Derudover er akrylglasset så uklart at man ikke... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Litografier, plakater, passepartout og billedrammer i alle størrelser.
Información de contacto
Falstersgade 19A, 8000, Aarhus, Dinamarca
- info@plakatkunst.dk
- plakatkunst.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har bestilt rammer hos dem flere gange…
Har bestilt rammer hos dem flere gange og de kommer hurtigt og har været pakket meget flot ind, så de har ku klare at blive sendt med pakkepost. Jeg maler og indrammer og her finder jeg de pæneste rammer, så vælger klart dem igen. Lidt dyrt, men til gengæld er de også rigtig flotte.
Tak for en virkelig god oplevelse
Tak for en virkelig god oplevelse. Havde bestilt rammer med kort frist, der skulle bruges til en fødselsdag. Skrev til PlakatKunst, der var søde at pakke og sende ordren samme eftermiddag, så jeg havde rammerne i tide. ☺️🙏
Perfekt ramme og hurtig levering!!!!
Jeg troede først, der var ridser på glasset i min ramme og skrev til dem i utilfredshed. De svarede hurtigt, og det viste sig, at det var mig, der var et fjols, der havde glemt at fjerne beskyttelsesfilmen 🥴 Nu er min ramme PERFEKT, og jeg har bestilt flere.

Lang leveringstid.
Bestilte en ramme d.31/12-2025. Betalingen blev trukket d.9/1-2026...Efter adskillige mails og telefonsamtaler. Blev den leveret 29/1-2026.
Aldrig Plakatkunst igen.

Virkelig god købsoplevelse
Virkelig god købsoplevelse. Lynhurtig levering. Ramme tilpasset specialmål som var korrekt på millimeteren. Jeg kan varmt anbefale Plakatkunst.

Kanon god service
Kanon god service! De er rigtig gode til at vejlede og finde frem til de rammer der passe præcis til vores stue. Man får hurtigt svar og god kommunikation. Kun gode ting herfra.

Respuesta de PlakatKunst
Lækre rammer og virkelig go service!
Har brugt hjemmesiden et par gange til at købe rammer og er virkelig godt tilfreds! Nu har jeg for første gang købt en vintage plakat sol jeg virkelig er glad for😊👌

Respuesta de PlakatKunst
I don't recommend purchasing from them
I don't recommend purchasing from them. They sent me the wrong item and wanted to argue that it was the correct item and not accept the return back to see for themselves.

Flotte rammer. God service
Vi har købt rammer hos Plakatkunst mange gange efterhånden. Super god service og rigtig flotte produkter. Jeg er særligt glad for de mange muligheder for forskellige farver både på passepartout og rammer. Vi er meget glade! Tak

Kan ikke anbefales
Puha.. hvor skal man starte? Vi har absolut ikke fået en god oplevelse ved at handle hos Plakatkunst.dk
Enormt langsomt svarende kundeservice… beregn det min. Tqger 4 dage at få et svar (hvis du er heldig) ellers skal du lige skrive og rykke igen, bare for at få et svar..
Man skal også flere gange bede om at få sin faktura. Det er åbenbart ikke en selvfølge, når man handler hos den?
Vi var så uheldige at fragtmanden havde lavet en stor skramme på vores pakke, og derfor beskadiget vores ramme.
Asger fra kundeservice foreslog først, at han da lige kunne sende os nogle skinner, så vi selv lige kunne fixe vores nyindkøbte ramme til 1700.-???
Da vi så fortalte at vi så absolut ikke selv skulle reparere en helt ny ramme, med mindre vi fik et ordenligt afslag i prisen. Fik vi vores vilje med at få en ny ramme (dog uden plexiglas pladen, da vi først troede den ville være fin nok)
Da vi så får den nye ramme, og skal sætte vores kunst print i, og får skilt den beskadiget ramme helt ad, for at få glaspladen fri. Skal plastikken også pilles ad pladen. Først her kan vi så se at der også var en skade på glasset.. (vi skilte den ikke helt ad, da vi opdagede skaden på rammen, da vi egentligt forventede det hele skulle sendes retur..)
Med nu to, 100x140 rammer, som er skilt helt ad, beslutter os for, at samle den nye ramme, og bruge glaspladen selvom den er med en skramme i. Da det er et større arbejde, i at skille det hele ad og samle igen. Vi skriver så igen til kundeservice d. 22/5, for at bede om et passende afslag på den. Men har så intet svar fået her…
Samlet set er vores oplevelse derfor kun 1 stjerne. Vi kan ikke anbefale at handle hos dem.
Svar til Plakatkunst
Hej Asgar.
1. Daniel har ikke modtaget nogen faktura, på hverken den ene eller anden mail. FØR vi havde rykket for det 2 gange.
2. Kæde hopper af for os, da vi modtager den skadet ramme (det kan ske, jeres fragt service har været uforsigtige) MEN som du foreslår, at VI SELV kan fixe vores helt nye modtaget vare, ved at sendes os nogle skinner. (?!)
3. Efter alt det bøvl med først at komme igennem til jer, og dernæst at skulle skille rammerne ad, og komme vores kunst print i, valgte vi netop at “leve med det”. Da chancen for at vi ødelægger vores kunst print er større, ved at skulle skille hele rammen ad igen. Og samtidig skulle have 2 adskilte rammer liggende inkl. Bagbeklædning i en ukendt tid og fylde i hele vores stue..
4. Daniel gør jer opmærksom på, at glasset har en skade også. Da vi ikke har kunne se det, før det hele blev skilt helt ad, og taget plastikken af glasset.
Ifølge købeloven:
* Reparation: Sælgeren skal som udgangspunkt forsøge at reparere varen.
* Omlevering: Hvis reparation ikke er mulig, eller det tager for lang tid, kan du forlange at få varen omleveret til en ny.
* Pengene tilbage: Hvis omlevering ikke er mulig, eller varen er af ubrugelig kvalitet, kan du kræve pengene tilbage.
Nu arbejder jeg selv med kunder i detail. Så jeg ved udemærket hvad korrekt gøren og behandling er af kunder. Og at begynde at diskutere, er godt nok aldrig nogen særlig konstruktiv løsning.
I forhold til at man ikke kunne fixe glasset, eller i er 1,5 uge om bare at svare. Og derved for lang tid om at reagere til en hurtig løsning/ombytning. Forholder vi os faktisk ganske fint til købeloven. Vi beder om et passende afslag i prisen til, hvad der svarer til den fejl vores glasplade nu har. Det er trods alt heller ikke gratis, at skulle blive hjemme de dage, i mener vi får leveret fra jer, for så at jeres fragtfirma kommer en helt anden dag?
Og så finder vi det enormt iøjenfaldende at der først kommer en tilbagevendende reaktion nu, dagen efter at vi deler vores oplevelse offentligt..

Sublim kundeservice
Jeg fandt den ramme jeg ville have, men prisen på museumsglas var for lav. Jeg kontaktede dem for at høre om det var en fejl. Det var det og de ændrede straks prisen, men lod mig købe den til den lave pris og dermed spare langt over 50%!

Super oplevelse!
Bestilte en ramme, og den blev sendt den næste hverdag, og jeg modtog den dagen efter. Rammen er flot og var godt pakket ind.

Respuesta de PlakatKunst
Købte 2 stk af 100x140 rammer og fik…
Købte 2 stk af 100x140 rammer og fik lynhurtig og kyndig guidence i valg af træsort ud fra tilsendte billeder af hvor de skulle hænge. De blev leveret kun få dage efter og var meget forsvarligt pakket ind.
Vi er SÅ tilfredse og det er ikke sidste gang vi bestiller herfra 😄

Respuesta de PlakatKunst
Enorm god og proaktiv service
Enorm god og proaktiv service selvom fejlen startede hos mig blev det rettet op på hurtigt!
Og så er rammen også super flot.

VIRKELIG SUPER SERVICE
VIRKELIG SUPER SERVICE! Købte 3 rammer via deres hjemmeside. Let bestilling og mine varer kom hurtigt - dog var der en skade/fejl på den ene. Inden jeg overhovedet nåede at kontakte firmaet cedr reklamtion ..havde Asger SELV kontaktet mig for at høre om jeg var tilfreds! Fortalte om mit problem og 3 dage efter ankom den ting der havde en fejl...super flot fantastisk service...kan bare SÅ VARMT ANBEFALES ..og mine billeder...hænger smukt på min væg. Jeg er fan!

Respuesta de PlakatKunst
Fantastiske rammer og ordentlig service
Jeg elsker vores fine rammer fra plakatkunst og jeg havde en fantastisk oplevelse ift. kundeservice. Dem kan man blindt stole på leverer kvalitet både estetisk og etisk. Mange tak ❤️ Jeg kommer til at købe alle mine rammer herfra

Wonderful Store for Original Vintage posters
Wonderful original vintage posters. This store has some absolute gems! Asger, the owner, is a very knowledgeable and extremely attentive person. It is a pleasure to deal with him. Prices in this store are also lower than other reputable vintage poster galleries at this level.

Respuesta de PlakatKunst
Service ud over det sædvanlige
Har aldrig oplevet så god en kundeservice på en nethandel.
Fik leveret (hurtig levering) en stor ramme i 100x140cm. Den var godt pakket ind, men bundskinnen var desværre lidt skæv. Det skrev jeg til dem.
Jeg fik hurtigt svar, og Asger tilbød at komme forbi med en ny bundskinne. Han kom med den på en lørdag.
Super service og et fint produkt.
Nu spille det, og jeg handler 100% der igen.

Respuesta de PlakatKunst
Jeg valgte at købe en billedramme..
Jeg valgte at købe en billedramme..
Asger var super kundeorienteret, det var en stærk oplevelse.. Jeg handler helt sikkert der igen..
Casper

Fantastisk service
Fantastisk service. Fin træramme med passpartout. Havde også bestilt et passpartout til en anden ramme. Jeg havde dog misforstået i instruktionerne til opmåling så den passede ikke. Plakatkunst tilbød med det samme at sende en ny med de rigtige mål. Meget fin kundeservice.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.