Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik vind het jammer dat ik extra geld betaal voor een snellere levering (1 werkdag) en dat ik het pas 5 dagen later mn pakketje ontvang

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Planable, Via Snapchat bij Planable terecht gekomen. precies op het moment dat ik een planner nodig had.... Besteld, en ja hoor, mijn planner (premium) was binnen een dag binnen. Ook zag ik direct... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De planner ziet er precies uit zoals ik had verwacht: mooi, overzichtelijk, stijlvol. Maar nog veel fijner, de klantenservice reageert heel snel en is super behulpzaam. Ik ga de site zeker onthouden v... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos escolares

Escrito por la empresa

Wij bieden de perfecte planner voor scholieren, studenten, werkenden & mensen die op zoek zijn naar een ongedateerde weekplanner.

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

4,3

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Planable

Planable,

Via Snapchat bij Planable terecht gekomen. precies op het moment dat ik een planner nodig had.... Besteld, en ja hoor, mijn planner (premium) was binnen een dag binnen. Ook zag ik direct dat het een super overzichtelijke indeling heeft dankzij de 'aparte agenda' en het notitie gedeelte. Nu kan ik al mijn aantekeningen, betreft school, werk en privé kwijt. Super blij met mijn aankoop en ik zou zeker nogmaals bestellen!

9 de enero de 2025

Topproduct!

Via Snapchat kwam ik uit bij de planner van planable. Lang getwijfeld welke ik wilde bestellen, en uiteindelijk per ongeluk de verkeerde besteld. Contact via klantenservice was prima, retourzending op eigen kosten aangemaakt. Uiteindelijk ook direct de juiste planner (de V2) besteld.
Werkt prima, goede kwaliteit. Enige nadeel is dat ik soms toch net wat te weinig ruimte heb om mijn "dagtaken" op te kunnen schrijven. Maar qua formaat is de premium weer wat onhandiger. Zou deze planner zeker aanraden

15 de diciembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijne planner

Lang getwijfeld voor welke planner ik zou gaan de V2 of premium. Uiteindelijk voor de premium gegaan en super blij mee net even wat meer ruimte

29 de noviembre de 2024

Top!

Makkelijke website, met duidelijke informatie. Het product is van goede kwaliteit en ook de levering was goed!

7 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

wel betaald, maar niks ontvangen

Jullie vragen mij om een review te schrijven maar mijn bestelling is nog niet eens verstuurd. Een week geleden vragen jullie mij mijn adres te bevestigen, wat ik heb gedaan en vervolgens blijft het stil. Ondertussen heb ik al wel betaald maar niks ontvangen!!

18 de noviembre de 2024
Logotipo de planable.nl

Respuesta de planable.nl

Hi Inez,

dank voor je bericht.
Ik heb even meegekeken en ik zag inderdaad dat je een foute postcode hebt ingevuld bij het bestellen.
Hierdoor hebben wij je adres moeten controleren bij jou. Doordat er een fout adres ingevuld is bij het bestellen is het dus nog niet ontvangen.
Zoals besproken per mail wordt het verwerkt. Ik zie dat het morgen geleverd wordt door DHL.
Excuus dat je langer hebt moeten wachten, wij hadden het ook graag direct opgestuurd.
Als er vragen zijn weet je ons te vinden.

Team
Planable

Top service & product

Planner in eerste instantie niet geleverd door bezorger. Na goed mailcontact een nieuwe opgestuurd gekregen. Kwaliteit van papier en indeling van planner zijn super.

1 de noviembre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Slechte klantenservice

Het versturen van het pakket ging super snel. Echter had ik zelf een fout gemaakt door de verkeerde postcode door te geven dus hebben andere mensen het pakket terug gestuurd. Dit is al 3 weken later en ik heb hier niets van gehoord. Ik heb meerdere malen contact opgenomen met de klantenservice. Na een week kreeg ik reactie dat er een fout was in de mail. Hier heb ik op gereageerd en nu is het alweer 8 dagen later en heb nog steeds geen reactie. Hier baal ik enorm van.

1 de octubre de 2024
Logotipo de planable.nl

Respuesta de planable.nl

Hallo Nina,

Bedankt voor je review!

Ik heb het meteen nagekeken en zag dat we gisteren inderdaad een mail van je hebben ontvangen. Daarvoor hadden we ook al een mail ontvangen en daarop hebben we gereageerd, dus het klopt dat je mogelijk nog geen eerdere reactie had gezien.

Op je mail van gisteren is inmiddels gereageerd 😊. Onze excuses voor het ongemak en dat de eerdere mail je niet heeft bereikt – dat is niet wat je van ons mag verwachten.

Controleer gerust je inbox om te zien of je nu wel een antwoord hebt ontvangen.

Geweldig!

Hele fijne en overzichtelijke planner! Meteen een stuk makkelijker om te plannen.

23 de octubre de 2024

Top!

Super fijn dat er een aparte ruimte is voor de agenda en de to do list. En genoeg schrijfruimte voor mijn grote handschrift ;)

23 de octubre de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.