Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Uhøflig medarbejder

Jeg har virkelig brugt mange penge i planteforum igennem årene og det har altid været mit foretrukne Havecenter.

Normalt ville jeg ikke tøve med til enhver tid at give Planteforum 5 stjerner. For udvalg, for betjening for hjælp.

Men sådan var det ikke i dag. Jeg købte nogle roser til gave og købte derfor også et kort. Jeg vidste ikke om medarbejderen kunne scanne dem i vognen eller om de skulle stilles op på bordet. Det skulle så stilles op på bordet og det fik jeg at vide med følgende ordlyd fra medarbejderen: Og jeg skal lige se nogle priser i en kommanderende tone.

Min forventning var at hun havde spurgt mig om blomsterne var til gave så der kunne blive pakket noget om dem. Men det mærkede jeg tydeligt ikke var et tilbud mere. Det var heller ikke et tilbud, at jeg kunne låne en kuglepen skrive på kortet.

I dag kørte jeg endda en omvej for at komme i præcis Planteforum og købe den gave for der havde ligget andre havecentre på vejen.

Jeg undskyldte forstyrrelsen på vej ud af butikken fordi det var den tone, jeg blev tiltalt i. Den irriterende og uvelkomne kunde lige midt i arbejdstiden.

På grund af mine mange, mange gode oplevelser med Planteforum igennem årene, kommer jeg nok igen men det er helt sikkert ikke på grund af den manglende betjening, jeg fik i dag.

16 de julio de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele familien har købt her gennem 15 år

1. Kyndig kundeservice i butikken med god viden og forslag til mit projekt. Da jeg nævnte jeg imidlertidig ønskede at se de billigst mulige produkter, blev det fint modtaget og jeg fik rundvisning, total pris udregnet og verbal pasningsvejledning på diverse.
2. Alle planter købt over årenes løb fra Planteforum har alle haft vokset vel og været velplejet ved køb.
3. Stort udvalg både i planter og tilbehør inkl. ornamenter til have og hus.
4. Nem til/fra deres ejendom og god stor parkeringsplads. Der er også plads til cyklisterne lige ved døren.
5. De har indkøbsvogne inkl. lille lad, så det er nemmere at handle alt ind, og ikke skal gå af flere omgange.

Jeg glæder mig altid til at gå på opdagelse i deres interessante "have jungle". :)
Hjemmesiden virker fint organiseret, dog er uden online købs/leverings muligheder, så du skal have bil/cykel med lad for at køre ud og købe hos dem.

8 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.