Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze plantjes zijn vandaag aangekomen! We zijn er super blij mee! Het zijn echt mooie plantjes en er zijn veel verschillende soorten. We kijken er naar uit om ze uit te delen als geboortegeschenk... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik ben heel tevreden over hoe de zaken gelopen zijn. We hadden plantjes besteld voor een geboorte. Deze zijn in eerste instantie door de koerier niet met de nodige voorzichtigheid gebracht waardoor d... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heel goed verpakt, alles goed beveiligd. Vetplantjes: mooi assortiment, wel te weinig aarde in 3 potjes, waardoor de vetplantjes scheef hingen. Hopelijk komen ze erdoor. Gepersonaliseerde prikkers... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de plantas de interior

Escrito por la empresa

Plantiful is een webshop waar je trendy kamerplanten zoals vetplanten en cactussen online kan kopen (binnen- & buitenplanten). Onze kamerplanten en succulenten komen recht uit de serres van onze Belgische kweker en worden hand-picked gekozen voor jouw bestelling zodat jij kan genieten van de mooiste planten. Kies dus meteen jouw favoriete plant-pot-combinatie, zo bespaar jij puzzelwerk. Eenvoudig online besteld en veilig geleverd aan huis.

4,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Leuke mix vetplantjes

Onze plantjes zijn vandaag aangekomen! We zijn er super blij mee!
Het zijn echt mooie plantjes en er zijn veel verschillende soorten.
We kijken er naar uit om ze uit te delen als geboortegeschenk.
Super bedankt!

12 de marzo de 2024
Opinión espontánea

Prima!

We kochten 50 miniplantjes en potjes voor de geboorte en alles is prima verlopen.
Stevig ingepakt, mooie plantjes, levering ging vlot, vriendelijke en duidelijke communicatie. Een aanrader!

7 de diciembre de 2021
Opinión espontánea

Zeer tevreden klant erbij

Vlotte en snelle communicatie. Levering op afgesproken moment. Plantjes zijn van goede kwaliteit en werden heel zorgvuldig ingepakt waardoor er geen enkel plantje beschadigd was. Ook de prikkertjes zijn mooi afgewerkt. Zeker een aanrader!

23 de septiembre de 2021

Héél tevreden over Plantiful.be

Héél tevreden over Plantiful.be, zowel over de service en de tijdige levering, als over de plantjes zelf. Een cactusje als bedanking voor en als herinnering aan een mooi feest is een gegarandeerd succes!

22 de septiembre de 2021

A+++

vlot bestelling en geleverd op de dag van aanvraag. Plantjes zijn in goede conditie.

5 de septiembre de 2021

Geweldige klantenservice!

Ik zocht al een hele tijd naar leuke huwelijksgeschenken voor onze gasten. Op facebook kreeg ik een advertentie te zien van Plantiful. Nieuwsgierig als ik ben, ging ik meteen kijken wat zij allemaal te bieden hadden. En wat bleek dit een geweldige beslissing te zijn! Ze luisteren naar je wensen en proberen deze zo goed en zo snel als mogelijk waar te maken. Onze huwelijksgeschenken zijn nog niet aangekomen, maar met zo'n service, verwacht ik niets anders dan top-plantjes!

27 de agosto de 2021

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.