Plastikkirurgisk Klinik Åbyhøj Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super professionel behandling. Fik fjernet en "knude" på kinden. Blev syet 6 sting. Her efter 16 dage kan man næsten ikke få øje på arret. Så fint arbejde og trygt miljø.. Mine bedste anbefalinger.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fik idag fjernet halvdelen af et modermærke der fylder hele min højre skulder og som skal fjernes over 2 gange, super god behandling af både lægen ham selv han fortalte under hele forløbet hvad han... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik udført en mindre operation, men blev hele tiden informeret om hvad der skete og hvornår. Fik en fin besked med alt fra parkeringsforhold til solbeskyttelse. Venlige, effektive og meget behagelige... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kort ventetid - derfor valgte jeg at booke tid der efter henvisning fra egen læge. Jeg mødte op til indgrebet men endte med at gå igen. Der var flere ting som virkede forkert - men deres manglende fo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica dermatológica
  2. Salón de belleza
  3. Clínica de cirugía plástica

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Kosmetisk Klinik, Prismet er beliggende i Speciallægernes hus Prismet. Byggeriet er markant og moderne, lige overfor Den Gamle By. Det er det lave røde byggeri beliggende op til Højhuset Prismet. Speciallægernes hus råder over et begrænset antal...

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Professionel behandling

Jeg har fået lavet lidt forskelligt - jeg kan med hele mit
❤️ sige,det er det bedste sted jeg har været, sødeste personale og sødeste professionel kirug.
Mine største anbefalinger herfra.

9 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fået en super god behandling

Har fået en super god behandling. Fik fjernet et modermærke på kinden af Julie, som desværre viste sig at være kræft. Blev ringet op af Eric i hans sommerferie og han var virkelig rar og behagelig at snakke med trods den alvorlige besked.

14 de septiembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik en tid til at få fjernet en…

Jeg fik en tid til at få fjernet en dims/hudtumor på læben, jeg fik en ganske fin behandling, jeg har nu fået sting fjernet og det ser allerede nu , rigtig pænt ud:) så jeg har kun rosende ord til klinikken:):)

2 de julio de 2021

Nedladende og uprofessionel

Jeg fik tid på klinikken til fjernelse af ømt og generende modermærke i ansigtet, henvist af egen læge.
Kirurgen starter allerede forbigående ude i venteværelset med at kommentere at jeg får et grimt ar og at det jo ikke er bedere end selve modermærket.
Jeg fortæller ham så at det ikke er af kosmetiske årsager, men fordi det er ømt, og der tit går hul/sår i det.
Dertil svarer han at det er en “pige-ting” og “noget der gør ondt på nogle, gør ikke ondt på andre”.
Jeg påtaler at det er nogle frustrerende kommentarer han slynger ud.
Generelt meget nedladende under hele besøget.

Jeg kunne aldrig finde på at anbefale dette sted til nogen.

9 de febrero de 2021

Nedladende og arrogant konsultation

Jeg har aldrig oplevet en læge som denne før. Han talte ned til mig fra det sekundt jeg trådte ind af døren. Arrogant og nedladende udtalte han sig om min behandling på Rigshospitalet (gennem flere år), som han så værende unødvendig til trods for at han ikke har kendskab til sagen overhovedet. Han hørte ikke efter hvad jeg sagde og undersøgte mig ikke før han lavede sin konklusion. Han ville dog gerne behandle mig. Det ønsker jeg naturligvis ikke og finder en anden klinik og venter gerne længe på at få en ordentlig behandling. Jeg var rystet da jeg fik derfra!

25 de enero de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har fået fjernet et stykke hud pga…

Har fået fjernet et stykke hud pga gentagne bylder.Sød kirurg der forklare hvad der skal ske og hvornår og hvordan .Sød sygeplejerske , der er omsorgsfuld og svare på mine spørgsmål.Alt i alt en god oplevelse .Vil gerne bruge denne klinik igen .

24 de septiembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skulle have fjernet et modermærke

Skulle have fjernet et modermærke ved mundvigen med henvisning fra lægen, som jeg havde glædet mig til længe. Men nej nej, min grund var ikke god nok. Så han ville ikke fjerne den og sagde at arret ville blive større end modermærket. Ja i know, men det var det JEG ville og har set frem til længe. Den er irriterende og betændt til tider.

15 de abril de 2020

Arrogant ejer

Arrogant ejer
Kom med min datter der skulle have fjerne modermærker med henvisning.
Sur og negativ sagde han "at der jo ikke var en slik butik med frit valg på alle hylder" og så kom der ellers en lang formaning om hvor farligt det er, især når man er ung! og man ikke må rejse, forsikring... osv osv... Og han havde slet ikke set på dem endnu. Da han så dem, var det kun de 2 af dem han ville fjerne.
Vi fandt hurtigt en anden, der kunne fjerne alle 14 uden problemer.

8 de agosto de 2019

Jeg valgte at gå

Jeg mødte op til indgrebet men endte med at gå igen. Der var flere ting som virkede forkert - men deres manglende forståelse for mennesker gjorde at jeg på ingen måder kan anbefale denne klinik

20 de junio de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.