Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fejl ved at billed og lyd ikke er synkron + billed forsvinder i 1 til 3 sekunder + billed fryser + vente cirkel kommer mellem 10 og 30 gange på en aften. Ang. Yousee support, personale ud uddannelse... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg sidder og tjekker priser/anmeldelser af Streaming TV-Pakker. Der er absolut INGEN gode anmeldelser af Yousee Play herinde, kun meget dårlige. Jeg har nu haft Yousee play igennem de sidst... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig stemning, har måttet opgive at se EM Håndbold finalen. Da det konstant skal opdatere, hvis jeg er heldig kan jeg se 2 minutter også begynde det at opdatere igen. Har måttet lukke appe... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tror desværre ikke YouSee play læser anmeldelser på trustpilot. Yousee abonnement hænger i en tynd tråd. Har udmærket webforbindelse 500-600 Mbps hos Norlys og bruger appleTV. Mit abonnement hos YouSe... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Endnu engang hakker det i live…

Endnu engang hakker det i live udsendelser og stopper.
De sidste par dage er det bare blevet værre, billedet fryser og hvis man er heldig, kommer det tilbage efter 5-10 minutter. Jeg har et Samsung tv, hvor app. Er installeret.
Jeg har opsagt mit abonnement.

6 de diciembre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nye toner om youSee Play 👍

Efter mange ærgelser og irritation med youSee Play gennem flere måneder, finder jeg det nu er på sin plads også at takke youSee. Det er tilsyneladende lykkedes at få app'en til fungere stabilt, og stor Tak for det- og håber det holder.

5 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

det nye layout af yousee play

det nye layout af yousee play kan ikke afspille udsendelser som lige er afsluttet, og kan ikke starte til tiden enten skal man starte den udsendelse som kom først for at få starten eller så skal man vente til dagen efter, hold kæft hvor er det ringe det gamle yousee Play fungerede meget bedre, hvorfor lave noget om så er brugbart og bruger venligt? jeg tror jeg søger en anden udbyder. Hvilket er trist efter 30 år som næsten tilfreds kunde. 😩

21 de noviembre de 2023

Hold nu op hvor er det ringe 🤬

Hold nu op hvor er det ringe 🤬
Mister forbindelsen jævnligt… ved arkiv udsendelser må jeg så starte forfra da jeg kun må spole i indhold jeg har set… men den tillader det ikke efter af have mistet forbindelsen. Arkiv udsendelser indeholder ikke det, efter overskriften, ventede indhold.
Jeg har opsagt min aftale og kommer ikke tilbage. Hold kæft hvor er det dårligt.
Nul stjerner

17 de noviembre de 2023

Totalt overbelastede servere

Totalt overbelastede servere. Når man vil se alt andet end live, i prgramguiden køre den grønne cirkel a 5 til 10 minutter inden der vises noget. Det er bare blevet værre og værre de sidste dage og er efterhånden ved at være helt ubrugeligt på Apple tv. Er llers et godt produkt da det virkede for måneder siden.

15 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi får prisstigninger og gennemgribende…

Vi får prisstigninger og gennemgribende opdatering og lige fedt hjælper det
Og har man bøvl efter kl. 18 er det bare ærgerligt. Kun salgsafdeling der har åbent om aftenen. Mærkeligt. Apps virker ikke og kan ikke leje film
Jeg er så træt af you see og er fanget i et abonnement

9 de noviembre de 2023

Yousee play er en joke

Yousee play er en joke. Fungerer aldrig og kundeservice er en by i Rusland. Totalt utroværdige og ikke istand til at løse produktets problemer. Umuligt at se live tv via chromecast, selvom alle andre platforme kører perfekt via chromecast. De lover så en ekstra boks, der aldrig kommer. Når man ringer og spørger, hvor den bliver af, påstår de, at de ikke kan tilbyde ekstra boks alligevel. Yousee er en joke, hold jer væk.

5 de abril de 2023

Chromecast og app

YouSee Play app kan ikke holde forbindelsen til Googles Chromecast specielt efter årsskiftet til 2023 har den drillet konstant i hvertfald når jeg forsøger film og serier men også en del andre gange. Dyrt og stabilt ville være fint men ikke dyrt og ustabilt.

22 de enero de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.