Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik laat bijna nooit recensies achter, maar voor Pleafs maak ik heel graag een uitzondering. Vanaf het eerste contact ben ik ontzettend attent, zorgzaam en met veel aandacht geholpen. Ook toen ik een p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben 2 wartmekussens van Pleafs. Helaas gingen beide binnen een jaar kapot. Contact opgenomen met de klantenservices. Jammer genoeg hadden wij blijkbaar een slechte batch gekregen ten tijden van... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na aanschaf in december 2024 elke dag veel plezier van het warmte kussen gehad. Helaas hield het warmte-element er ineens mee op na zo'n 3 maanden. Contact opgenomen met klantenservice van Pleafs. In... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben de warmtekussens van Pleafs besteld als onderdeel van het kerstpakket voor het personeel van onze school. Vanuit het bedrijf (Sydney) werd hierin snel gereageerd en meegedacht. In totaal heb... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Proveedor de equipos de calefacción

Escrito por la empresa

Pleafs® a Dutch innovator in wireless heating solutions. Our stylish, cordless heating cushions and blankets harness energy-efficient graphene technology, offering a portable oasis of warmth wherever life leads. Elevate your moments with Pleafs® – where innovation meets simplicity, and warmth becomes an everyday luxury.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,9

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fijne en snelle service

Fijne service! Hadden een paar maanden na aankoop problemen met het opladen. Nadat ik het aan heb gegeven, hebben ze direct een nieuwe hoes opgestuurd zonder gedoe!

14 de febrero de 2025

Top service!

Ik had een probleem met mijn warmte kussen. Ik heb een bericht gestuurd wat snel werd beantwoord. Het probleem werd ook direct opgelost en ik heb een nieuw kussen ontvangen! Erg vriendelijke benadering en een top service!

13 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, warmtekussen werkt prima en snelle service want dag later al in huis.
Extra hoes besteld en die was qua kleur en stof niet wat ik verwacht had en mocht deze ruilen. Volgende dag kreeg ik al gewenste kleur.

12 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super net bedrijf & heerlijke kussens

Heerlijk warmte kussen gekregen van mijn man met kerst. helaas een kapot verwarming element ( denk ik) en heb een mail gestuurd en zonder gedoe kreeg ik gelijk een nieuwe dus super service!

7 de febrero de 2025

Wauw wat een service

Wauw, wat een service!
Mijn heerlijke, Velvet warmtekussen, gekregen voor kerst, laadde niet meer op. Balen op die koude avonden. "Ik doe vast iets niet goed", dacht ik en vroeg het via WhatsApp na bij de klantenservice. Wat denk je: ze reageerden heel snel en hebben gewoon een nieuwe opgestuurd! Dikke pluim hoor 👌🏻 en ik lig weer heerlijk te genieten van de warmte van m'n zachte kussen.

Top service!
Door langdurige ziekte kussen niet eerder dan na anderhalf jaar kunnen gebruiken en defect vastgesteld. Na reclamatie direct nieuw kussen ter vervanging (van inmiddels al verouderd model) opgestuurd.
Geweldig

Top service

Netjes en snel een nieuw warmtekussen gekregen onder garantie. Ik kan niets anders zeggen dan wat een goede service dit is. Klantcontact ging ook erg soepel en snel.

4 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

kussen defect, perfect oplost!

Begin december een kussen besteld bij Pleafs, deze kwam snel binnen. Werkte goed tot een week geleden; het kussen werd niet meer warm. Contact opgenomen met de klantenservice, hierop kwam al snel reactie met de vraag om het serienummer door te geven. Nadat ik dat gedaan had, werd een aantal dagen later een vervangend verwarmings-element bezorgd. Nu questions asked, gewoon oplossen die handel. Topservice, complimenten!

1 de febrero de 2025

👏 Zeer goede dienst na verkoop 👍

De klantenservice is gewoon super. Op maandag laten weten dat het kussen niet meer oplaadde. Diezelfde dag nog antwoord van Sydney en zonder probleem werd er op woensdag al een nieuw kussen geleverd.
Dit laat zien dat ze zeker achter hun product staan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een kleine 4 maanden tevreden gebruik hield het warmtekussen ermee op. Hierover contact opgenomen met de klantenservice, en binnen een paar dagen werd er zonder probleem een nieuw warmtekussen geleverd. Dat het met recht achter je product staan.

4 de febrero de 2025

Geweldige service

Geweldige service, heel fijn warmtekussen maar na enige tijd deed hij het niet meer, klantenservice gemaild en 2 dagen later hadden we een nieuw kussen in huis.

31 de enero de 2025

Snelle service Pleafs.

Geweldig snelle service nadat het warmtekussen van Pleafs er na een goede maand mee ophield.
Op de website contact opgenomen met Sydney op donderdag en op zaterdag hadden we al een nieuwe inhoud van het kussen zodat we er weer warmtjes bij zitten. Sydney bedankt voor de goede service. Fam. van den Broek Valkenswaard.

1 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het kussen werkte helaas niet meer, maar er werd snel een vervangende hoes gestuurd

23 de enero de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.