Jeg synes måske selve læseoplevelsen kunne have været bedre. Siderne loader ret langsomt - i hvert fald på en iPad. Det gør det langsommeligt at læse eller “flippe” hurtigt igennem. Man skal være MEG... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har læst mange af nedenstående anmeldelser og kan stort set genkende samtlige nævnte problemer. Respekt for man svarer hver enkelt indlæg med standardsvar, selv en blind må kunne se, at det der e... Ver más
La empresa ha respondido
Et hyggeligt abonnement, men irriterende at man er så længe om at lægge de nye blade ud på siden. Har ringet til Aller og gjort opmærksom på dette tilbagevende problem. De indrømmer at andre abonnent... Ver más
La empresa ha respondido
Meget godt produkt, når det virker. Desværre er det nu anden gang på 6 mdr, at jeg ikke kan læse Pling på min iPad. Selvom jeg betaler løbende abonnement, insisterer appen på at jeg ikke har betal... Ver más
La empresa ha respondido
Pling giver dig alle dine favoritblade og magasiner samlet i én app, så du altid har det nyeste nummer lige ved hånden, uanset om du er derhjemme, i toget eller på ferie. Med pling får du adgang til de største danske ugeblade og magasiner fra SE og HØR, femina, BILLED-BLADET, Mad & Bolig og IN. Du får også adgang til nogle af verdens bedst sælgende internationale magasiner som bl.a. Vanity Fair, Time, The New Yorker, Rolling Stone og Condé Nest Traveler.
Havneholmen 33, 1561, København V, Dinamarca
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Deres app er totalt håbløs og halvdelen af tiden kan man ikke komme ind i magasinerne og da slet ikke med mindre man lukker helt ned efter hvert brug.
Gang på gang siger den også at der er problemer med min internetforbindelse-yeahhh right! Der er INGEN net problemer
Abonnementet er nu opsagt, føler mig til grin.
Hvis du overvejer at abbonnere på Pling for at læse Ekstra Bladet, så lad vær. Dagens udgave opdateres som vinden blæser og den seneste weekend har den ikke været opdateret i 3-4 dage. Det er også mit indtryk at flere af de andre magasiner jævnligt har udfordringer med opdateringer.
Jeg har klokket i det, da jeg skulle tilmelde mit nye kort. Jeg ringede og fik en meget tålmodig dame i røret (jeg er ikke så god til at finde rundt på nettet). Hun guidede mig meget venligt og dygtigt til jeg fik orden på sagerne.
Tak for kompetent og venlig behandling.

Respuesta de Pling
Hurtig betjening, prima service og stor imødekommenhed.
Kan ikke gøres bedre. 😀👍

Respuesta de Pling
Fungerer ikke på iPad, kun på min iPhone.
Billed-Bladet og sh findes stadig ikke på min startside, søndag uge 31 mangler også.
Det er ynkeligt, at Allers it afdeling ikke kan løse problemet, som har været der i flere år.
Er en uge om, at opdatere ny magasiner, pt er billedbladet og se og hør for uge. 30 endnu ikke oploadet, samme stundt hver uge. Intetsigende svar ved klage.
Den forstørre tekst har ikke virket i månedsvis.

Respuesta de Pling
Det ville være dejligt, hvis Pling gav os et nyt ugeblad, nu vi ikke kan læse Femina mere.. Det kunne være: Hjemmet eller Alt for damerne, Hendes verden er også en mulighed 🙏🙏🙏
Mange tak for rigtig god service, hurtig opfølgning på forespørgsel.
Svindel. Pas på.
Jeg har abonneret på Pling i nogle år og har fungeret. Men nu betaler jeg for månedsabonnent og kan stadig ikke se magasinerne. Har måtte betale for hvert enkelt man læser. 99 kr. om måneden for ingen ting.
Hvis dette skal fortsætte vil jeg gerne have indsat penge på min konto for alt det jeg har betalt ekstra.
Hilsen en rigtig sur kunde. Peer Miller
Jeg har i den seneste uge forsøgt at opsige abonnementet, men der komme en besked hver gang: "der er sket en fejl, vore teknikere arbejder på problemet".
Super service. Meget hjælpsomme, og hurtige til at svare/hjælpe

Respuesta de Pling
Blev hjulpet telefonisk af en flink, hjælpsom og kompetent ansat.
Forstod mit problem straks og kom med løsning.
Efterfølgende opfølgning pr, korrespondence som aftalt.
Meget tilfreds med forløbet.

Fantastisk hjælpsom kundeservice.
Der var hurtig respons og god personlig service, til at få løst udfordringerne med abonnementet.

Respuesta de Pling
Lige pludselig virkede vores Pling abonnement ikke mere, så vi fejlmeldte det til Pling via mail. De svarede hurtigt tilbage - endda helt uden at "kaste mistanken" tilbage på opsætningen af vores iPad's. Og I løbet af få dage var problemet løst. Og vi fik en gratis abonnements forlængelse som kompensation for de "tabte" dage

Respuesta de Pling
God service og megen hjælp med PLING. Fint tilbud og god løsning på mit abonnement.

Respuesta de Pling
Appen virker ikke hvis du betaler via Google play. Og der er intet hjælp at hente fra Plings kundeservice. Jeg har brugt 99 kr, uden at få adgang til blade!!!!

Respuesta de Pling
Jeg blev betjent af Frida.
Hun guidede mig meget venligt og forstående ( jeg er en ældre dame på 80) gennem proceduren,og nu virker det.
Tak
Aase
Sørensen

Respuesta de Pling
Jeg fik en fantastisk behandling, da jeg havde et problem med at komme på pling. Den var hurtig og præcis.

Respuesta de Pling
Mit Pling abonnement igennem Apple gik pludselig i skuddermudder, og intet kunne rette det op, jeg kunne ikke få adgang til appen, selv om jeg havde betalt.
Men så sprang teamet fra Aller til, de fik det hele rettet op, og nu fungerer det hele igen på bedste måde.
Tak til teamet for stor hjælp, og tak fordi I leverer Pling til billige penge hver eneste uge- det sætter jeg virkelig stor pris på.
MVH
Anne Sørensen

Respuesta de Pling
Más información sobre otros tipos de reseñas.