Wow! Min dotter har fått en suverän hjälp med sina studier! När hon först kom upp på gymnasiet kämpade hon och välmåendet förändrades, vilket vi märkte. Sedan fick vi kontakt med denna läxhjälp och ho... Ver más
Escrito por la empresa
Välkommen till Läxhjälpen Pluggish– din väg till bättre betyg! 🎯 📚 Vi tror att alla kan lära sig vad som helst. Vårt fokus? Matematik och personlig utveckling – online, flexibelt och anpassat för dig. ⭐️ Inte bara lärare, utan mentorer. Vi lyfter ditt självförtroende och ger dig verktygen för framgång. Med oss förstår du, växer och når din fulla potential. 🌍 För grundskola, högstadiet, gymnasiet och komvux. Vi är här för bättre betyg, starkare självförtroende och en ljusare framtid. Läxhjälpen Pluggish – din partner för skolframgång.
Beckombergavägen 15, 168 54, Bromma, Suecia
- 070-715 23 62
- info@pluggish.se
- pluggish.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Fantastic experience and they gave our…
Fantastic experience and they gave our daughter the self confidence she needed.
We will continue using the service!
Min son fick bra lyft med hjälp av…
Min son fick bra lyft med hjälp av pluggish , uppskattar att de finns!
Rekommenderas!
Älskar pluggish
Älskar pluggish! Min dotter släpade efter i matte, och jag tänkte att jag ger Läxhjälpen Pluggish en chans, vart lite orolig, då min dotter är tillbakadragen, men, de kanske ändå kunde stötta henne? Och otroligt, vilken fantastisk hjälp hon fick! Hilda var verkligen guldvärd hela vägen, och min dotter var super trygg med henne, och i slutet så gick min dotter ut 6an med fina betyg!
Så bra lärare!
Så hjälpsamma! Bra lärare som förklarar utlygt och bra. Rekommenderar starkt!
Vi är väldigt nöjda
Vi är väldigt nöjda! Trygg, pedagogisk och engagerad läxhjälp som gett vår son både stöd och ökad motivation.
Kan varmt rekommenderas!
Mvh Christina
Jag är glad att min son hade nytta av…
Jag är glad att min son hade nytta av matte lektionerna och han var nöjd med läraren.
Stort tack till Jonathan
Stort tack till Jonathan, tålmodigt och pedagogiskt förklarat för vår 16-åring som har svårt för matten.
Jätte duktiga
Jätte duktiga, hade f hela läsåret och lyckades få godkänt inom 5v tack vare pluggish
Förändrade min framtid
Hade svårt med matten hela högstadiet och hade mycket F. När jag började på gymnasiet så valde jag att ta tag i matten och tog kontakt med Pluggish. Kan säga att det var mitt livs bästa beslut. Jag höjde mig till och med till ett A medhjälp av dom och har nu ansökt till Universitetet. Kan säga att utan Pluggish hade jag nog inte tagit examen ens. De hjälper inte bara med plugget, det är även hur man tar sig igenom stress och press. Kan starkt rekommendera!!
Kan rekommendera Läxhjälpen
Kan rekommendera Läxhjälpen de hjälpte mig med min matte som jag hade så svårt med, engangerade och pålitliga.
Duktiga lärare!
Mycket nöjd. Bra service och otroligt duktiga lärare som jobbar. Min son gick från C till A i matematik tack vare hjälpen från pluggish!
Från ett D till ett A
Pluggish har gjort en otrolig skillnad för mig. Jag har höjt mitt betyg från ett D till ett A i matte och jag är så glad och tacksam för all hjälp jag fått. Jag rekommenderar dem starkt till alla som behöver läxhjälp!
Jättebra!
Tack för att jag lyckats klara min kurs i matematik 2. Hade nästan inget hopp när jag började, med med all hjälp av min lärare hos Pluggish lyckades jag få ett C i kursen utan att behöva gå igenom de svåra delarna själv.
Viva La Pluggish
Jag har använt Pluggish som läxhjälp i matte 2, och jag är mycket nöjd med resultatet. Pluggish har hjälpt mig att förstå matte på ett nytt sätt, med tydliga förklaringar, bra exempel och roliga övningar. Jag har lärt mig hur man löser olika typer av ekvationer, som till exempel pq-formeln, och hur man använder olika system för att förenkla och lösa problem. Pluggish har också gett mig tips och råd på hur jag ska plugga smartare och effektivare, och hur jag ska hantera stress och press. Tack vare Pluggish har jag fått mer självförtroende i matte, och jag känner mig mer motiverad och glad. Jag kan verkligen rekommendera Pluggish till alla som vill förbättra sina matte kunskaper och ha kul på samma gång!
Musse har ett superbra tålamod och…
Musse har ett superbra tålamod och driver en framåt med massor av peppning, snälla skratt och postitivitet! Man behöver aldrig skämmas för att fråga någonting, delvis eftersom han ju inte är läraren i skolan..men också för att han tar emot varje fråga på ett jättefint sätt. Ofta påminner han om vad man faktiskt kan/lirkar lite tills man kommer på svaret själv. Jag klarade en mattekurs jag fasat för med Musses hjälp! Jag är 43 år och har undvikit matte i tron om att det är något jag ”inte kan” när jag bara inte kunde det ÄN…
Jätte bra lärare
Jätte bra lärare, jag har haft mycket problem med matematik men Musse har hjälpt mig så mycket att förstå.
Bästa matteläraren
Musse är väldigt duktig på att förklara och lära ut. Matten blir väldigt kul och enkel med hans hjälp!
Stark rekommendation.
Innan jag räknade matematik utan Musse så har jag haft det väldigt svårt med matematiken allmänt. På bara en lektion fick jag så mycket gjort och lärde mig många nya saker och det blev en värdefull lektion för mig är väldigt nöjd med mina nya resultat, Tack Musse!
Bästa läraren 😃
Bästa coachen, bäst på att förklara och hjälpa till med läxor och prov på alla ämnen. 😁👍
Proffesionell läxhjälp.
Proffesionell läxhjälp.
Till skillnad från andra större bolag vi testat (StudyBuddy och Myacademy) tar dessa jobbet seriöst och kan verkligen sin grej!
Más información sobre otros tipos de reseñas.