La empresa ha respondido
Nemt og overskueligt perfekt til udlands betalinge og reservationer! Bruger det aldrig som kassekredit! Masser af gode tilbud og rabatter betaler hvad jeg har brugt hver måneder og derfor helt omko... Ver más
La empresa ha respondido
Kortet tangerer fem stjerner, men netbanken er træls. Alene dét at man ikke kan afstemme beløb... funktionen findes i andre netbanker, så det er altså ikke en teknisk umulighed. At jeg i mere end to å... Ver más
La empresa ha respondido
PlusKort er et fantastisk kreditkort især i den dyre julemåned. Det hænder, at der bliver brugt for mange penge, så det er ekstra godt at man ud over at få fin rabat også har lige knap 2 md. kredit in... Ver más
La empresa ha respondido
Medlemmer af fagforeninger tilknyttet Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S er gratis med i fordelsprogrammet PlusKort. Og der er masser af fordele; rabat i mere end 1.300 fysiske butikker, rabat i over 100 webshops og invitationer til specielle oplevelser til nedsat pris.
Dybendalsvænget 2, 2630, Taastrup, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det er sund fornuft, at benytte Guldkortet. 👍👍👍👍👍

Respuesta de PlusKort
Jeg følte mig helt overbevist om, at jeg tilmeldte mig Betalingsservice i forbindelse med oprettelsen af kortet. Men da tilmeldingen fejlede, blev jeg nødt til at kontakte kundeservice, der klarede tilmeldingen over telefonen (pga. systemfejl!)
På den første faktura stod der, at man skulle se bort fra den, hvis man allerede var tilmeldt Betalingsservice – så jeg regnede naturligvis med, at alt var i orden.
Først da der kom et rykkergebyr på 100 kr., opdagede jeg, at jeg åbenbart ikke var tilmeldt. Kundeservice nægtede at slette gebyret, selvom fejlen tydeligvis skyldtes et uklart oprettelsesforløb, hvor jeg absolut ikke mener fejlen er min.
Jeg håber, at det at fastholde de 100 kr. i gebyr for en faktura på 145 kr. var en 1-stjernet anmeldelse værd.
PS. overvej også at læse Trustpilot anmeldelserne for ”PlusGuldkort”

Respuesta de PlusKort
Falsk reklame med rabat på leje af bil hos Sixt

Respuesta de PlusKort
Aldrig om jeg vil på pluskort. Man bliver da tørret så hårdt i rxven. Fint nok med rabatter, men man kommer sandelig også til at betale for dem. Med En samlet forrentning på 34,49% er da om noget, den dyreste kassekredit man kan komme i nærheden af. Fy for Sxtan

Respuesta de PlusKort
Har brugt pluskort til Bakken, tivoli, og har shellkort. Det virker bare, som det skal ingen problemer, og dejligt med rabat. :)

Respuesta de PlusKort
Nemt og overskueligt perfekt til udlands betalinge og reservationer!
Bruger det aldrig som kassekredit! Masser af gode tilbud og rabatter betaler hvad jeg har brugt hver måneder og derfor helt omkostnings frit. 😃
Kan klart anbefale!!

Respuesta de PlusKort
Det føles som eat få noget mere ud af kontingent. Dejligt at se at det kan betale sig at være medlem af en rigtig forening!
Det er dejligt, så anbefales til andre.

Respuesta de PlusKort
Super kort. Fungerer altid. Og uden gebyrer og renter. Der betales bare d. 10 i måneden for forbrugetsidste måned. Det ikke gøres bedre.

Der mange gode rabatter når man bruger Plus Kort
Jeg bruger det tit når vi er på sommer ferie.
Rabat på mange steder

Respuesta de PlusKort
Jeg er vild med appen. Har købt meget tøj med store rabatten. Og så havde jeg faktisk bestilt vores sommerferie og kom pludselig til at tænke på, om jeg kunne bestille via appen. Det kunne jeg og - hold nu fast - sparede over 2.000... det er fantastisk. Og jo mere vi taler om det til frokost på jobbet, jo flere får den tilknyttet (hvis de er medlem af vores fagforening)

Respuesta de PlusKort
Egentlig ville jeg gerne give 5 stjerner. For der er fine tilbud at hente, og som jeg tidligere har benyttet mig af.
Jeg har i den senere tid gang på gang oplevet, at jeg bliver smidt af og ikke kan logge ind. Jeg kan heller ikke søge om nulstilling. Kun via mail, hvis jeg skriver direkte til jer, kan jeg nulstilles. I arbejder desværre ikke, når jeg har haft brug for det.
Jeg har også forsøgt at logge på med MitID, heller ikke her er det lykkedes

Respuesta de PlusKort
Jeg har lejet bil hos Sixt, og skulle have 15% i rabat gennem PlusKort.
Jeg fik ingen rabat, det var næsten samme pris, som hvis jeg havde lejet udenom PlusKort.
Jesper
Svar til PlusKort d. 13. maj 2025.
Hvad med at I henvender jer til Sixt, og får rabatordningen til at virke, eller opsiger aftalen med Sixt - det er ikke mig, der skal gøre jeres arbejde.
Hilsen, Jesper

Respuesta de PlusKort
Et kort, som inviterer til overforbrug. Helt skørt, i forhold til helt almindelig sund fornuft og Jordens beskaffenhed generelt.

Respuesta de PlusKort
Godt at have med i byen og på rejsen

Respuesta de PlusKort
Det sku' vær' så godt, og så det faktisk skidt
14 dage om at rette en opdateringsfejl med Billwerk
Trods mange henvendelser til deres dertil indrettede "bortforklaringsvioliner", sker der intet!
Man kan så ikke købe ind på normal vis - man må bare vente!
Det er en OMMER!

Respuesta de PlusKort
God behandling, hurtig, nemt og masser af rabatter

Respuesta de PlusKort
Más información sobre otros tipos de reseñas.