PlusKort Opiniones 132

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og overskueligt perfekt til udlands betalinge og reservationer! Bruger det aldrig som kassekredit! Masser af gode tilbud og rabatter betaler hvad jeg har brugt hver måneder og derfor helt omko... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kortet tangerer fem stjerner, men netbanken er træls. Alene dét at man ikke kan afstemme beløb... funktionen findes i andre netbanker, så det er altså ikke en teknisk umulighed. At jeg i mere end to å... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

PlusKort er et fantastisk kreditkort især i den dyre julemåned. Det hænder, at der bliver brugt for mange penge, så det er ekstra godt at man ud over at få fin rabat også har lige knap 2 md. kredit in... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de saldos
  2. Servicio de marketing de afiliación
  3. Empresa de motores de búsqueda
  4. Comercio

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Medlemmer af fagforeninger tilknyttet Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S er gratis med i fordelsprogrammet PlusKort. Og der er masser af fordele; rabat i mere end 1.300 fysiske butikker, rabat i over 100 webshops og invitationer til specielle oplevelser til nedsat pris.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Det er sund fornuft

Det er sund fornuft, at benytte Guldkortet. 👍👍👍👍👍

25 de abril de 2025

Kære Leo, Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du synes, det er sund fornuft at benytte PlusGuldkort. Det er netop vores mål – at gøre det nemt og fordelagtigt for vores medlemmer. Tak fordi du deler din oplevelse. Mvh PlusKort

PAS PÅ – uigennemsigtig betalingsproces og dårlig kundeservice

Jeg følte mig helt overbevist om, at jeg tilmeldte mig Betalingsservice i forbindelse med oprettelsen af kortet. Men da tilmeldingen fejlede, blev jeg nødt til at kontakte kundeservice, der klarede tilmeldingen over telefonen (pga. systemfejl!)
På den første faktura stod der, at man skulle se bort fra den, hvis man allerede var tilmeldt Betalingsservice – så jeg regnede naturligvis med, at alt var i orden.

Først da der kom et rykkergebyr på 100 kr., opdagede jeg, at jeg åbenbart ikke var tilmeldt. Kundeservice nægtede at slette gebyret, selvom fejlen tydeligvis skyldtes et uklart oprettelsesforløb, hvor jeg absolut ikke mener fejlen er min.

Jeg håber, at det at fastholde de 100 kr. i gebyr for en faktura på 145 kr. var en 1-stjernet anmeldelse værd.

PS. overvej også at læse Trustpilot anmeldelserne for ”PlusGuldkort”

20 de octubre de 2025

Respuesta de PlusKort

Kære Linda, Vi beklager din oplevelse med PlusGuldkort. Har du mulighed for at kontakte kundeservice igen, så vil de meget gerne kigge på sagen endnu en gang. Mvh PlusKort

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Falsk reklame med rabat på leje af bil…

Falsk reklame med rabat på leje af bil hos Sixt

12 de octubre de 2025

Hej Stine,

Kan du uddybe, hvordan aftalen med Sixt er falsk?

Har du tjekket, om du er logget ind, når du går til Sixts egen side via PlusKort? Nogle gange følger det automatiske login nemlig ikke med.

På Sixt-siden hos PlusKort har vi beskrevet, hvordan du kan tjekke, om du er logget ind korrekt. Hvis du ikke er det, så står der også login oplysninger.

PlusKort

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldrig om jeg vil på pluskort

Aldrig om jeg vil på pluskort. Man bliver da tørret så hårdt i rxven. Fint nok med rabatter, men man kommer sandelig også til at betale for dem. Med En samlet forrentning på 34,49% er da om noget, den dyreste kassekredit man kan komme i nærheden af. Fy for Sxtan

17 de septiembre de 2025

Hej Jens

Du behøver ikke et PlusGuldkort for at gøre brug af PlusKort rabatterne. Rabatterne er også tilgængelige via det almindelige PlusKort, som findes i PlusKort-appen.

Et PlusGuldkort er omkostningsfrit, så længe det skyldige beløb betales hver måned. Kreditmuligheden er helt frivillig. Mvh PlusKort

Har brugt pluskort til Bakken

Har brugt pluskort til Bakken, tivoli, og har shellkort. Det virker bare, som det skal ingen problemer, og dejligt med rabat. :)

17 de septiembre de 2025

Respuesta de PlusKort

Kære Nina, mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse :-) Mvh PlusKort

Perfekt i udlandet

Nemt og overskueligt perfekt til udlands betalinge og reservationer!
Bruger det aldrig som kassekredit! Masser af gode tilbud og rabatter betaler hvad jeg har brugt hver måneder og derfor helt omkostnings frit. 😃
Kan klart anbefale!!

7 de septiembre de 2025

Kære Steen. Mange tak for din fine anmeldelse :-) Mvh PlusKort

Skattelettelse Fedt nok!

Det føles som eat få noget mere ud af kontingent. Dejligt at se at det kan betale sig at være medlem af en rigtig forening!
Det er dejligt, så anbefales til andre.

3 de septiembre de 2025

Kære Ole. Mange tak for din fine anmeldelse :-) Mvh PlusKort

Verdens bedste medlemskort

Super kort. Fungerer altid. Og uden gebyrer og renter. Der betales bare d. 10 i måneden for forbrugetsidste måned. Det ikke gøres bedre.

10 de junio de 2025

Kære Bjarne. Mange tak for din fine anmeldelse :-) Mvh PlusKort

Jeg er vild med appen

Jeg er vild med appen. Har købt meget tøj med store rabatten. Og så havde jeg faktisk bestilt vores sommerferie og kom pludselig til at tænke på, om jeg kunne bestille via appen. Det kunne jeg og - hold nu fast - sparede over 2.000... det er fantastisk. Og jo mere vi taler om det til frokost på jobbet, jo flere får den tilknyttet (hvis de er medlem af vores fagforening)

2 de mayo de 2025

Kære Susan. Mange tak for din fine anmeldelse :-) Mvh PlusKort

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bliver smidt af systemet

Egentlig ville jeg gerne give 5 stjerner. For der er fine tilbud at hente, og som jeg tidligere har benyttet mig af.
Jeg har i den senere tid gang på gang oplevet, at jeg bliver smidt af og ikke kan logge ind. Jeg kan heller ikke søge om nulstilling. Kun via mail, hvis jeg skriver direkte til jer, kan jeg nulstilles. I arbejder desværre ikke, når jeg har haft brug for det.
Jeg har også forsøgt at logge på med MitID, heller ikke her er det lykkedes

17 de mayo de 2025

Hej Bente,
Jeg forstår din frustration. Vi er i gang med at undersøge sagen. Du vil blive kontaktet, så snart problemet er løst. Vi har også registreret dine henvendelser via kundeservice og Google Play. Mvh PlusKort

Billeje hos Sixt

Jeg har lejet bil hos Sixt, og skulle have 15% i rabat gennem PlusKort.
Jeg fik ingen rabat, det var næsten samme pris, som hvis jeg havde lejet udenom PlusKort.
Jesper
Svar til PlusKort d. 13. maj 2025.
Hvad med at I henvender jer til Sixt, og får rabatordningen til at virke, eller opsiger aftalen med Sixt - det er ikke mig, der skal gøre jeres arbejde.
Hilsen, Jesper

3 de mayo de 2025

Respuesta de PlusKort

Hej Jesper, Sådan burde det bestemt ikke være. Har du mulighed for at sende din henvendelse til info@pluskort.dk? Så vil vi meget gerne se på sagen. Mvh PlusKort

Samvittighedsløst

Et kort, som inviterer til overforbrug. Helt skørt, i forhold til helt almindelig sund fornuft og Jordens beskaffenhed generelt.

25 de abril de 2025

Kære Anne,

Tak for din besked.

PlusKort er et tilbud til over 1 million danskere, der er medlem af et bredt udvalg af fagforeninger under FH. Det står dig naturligvis frit for, om du selv vælger at gøre brug af kortet eller ej, men ud fra de mange positive tilkendegivelser vi får fra brugerne, ved vi, at det er et tilbud, mange sætter pris på og gør brug af for at opnå besparelser i hverdagen.

Mvh PlusKort

Det sku' vær' så godt

Det sku' vær' så godt, og så det faktisk skidt

14 dage om at rette en opdateringsfejl med Billwerk

Trods mange henvendelser til deres dertil indrettede "bortforklaringsvioliner", sker der intet!

Man kan så ikke købe ind på normal vis - man må bare vente!

Det er en OMMER!

5 de febrero de 2025

Respuesta de PlusKort

Kære F. G. Jeg kan forstå, at denne henvendelse blev løst. Selvom det tog lidt tid, desværre. Mvh PlusKort

God behandling

God behandling, hurtig, nemt og masser af rabatter

1 de febrero de 2025

Kære Kaj. Mange tak for din fine anmeldelse :-) Mvh PlusKort

Tilfreds

Altid god behandling

30 de diciembre de 2024

Kære Anita. Mange tak for din fine anmeldelse :-) Mvh PlusKort

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.