Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Ærlig og professionel

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Nuur! Det hele føltes afslappet og professionelt fra start til slut. Der blev taget god tid, og jeg følte mig hørt undervejs. Resultatet er jeg virkelig tilfreds med, og har fået mange komplimenter for hendes arbejde! Kæmpe tak til Nuur!

5 de diciembre de 2025

Super flot resultat

Super flot resultat! Hun er meget grundig og lytter virkelig til ens ønsker. Derudover synes jeg, at hun går højt op i hygiejne- hvilket er noget, jeg selv lægger stor vægt på. Alt i alt var det en rigtig god og behagelig oplevelse. Kan varmt anbefales til alle.

24 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nuur er uden tvivl den dygtigste

Nuur er uden tvivl den dygtigste, når det kommer til bryn. Hun har virkelig forvandlet mine bryn og skabt et resultat, der både er perfekt og helt naturligt – man kan slet ikke se, at de er lavet. Hun er utrolig lyttende og tager sig god tid til at forstå ens ønsker, og hun gør alt for, at man går derfra glad og tilfreds. Jeg kan varmt anbefale hende!

10 de diciembre de 2025

Jeg kan varmt anbefale Nuur

Jeg kan varmt anbefale Nuur. Jeg har i rigtig lang tid været ked af mine øjenbryn, da der var mange huller, og jeg har prøvet flere forskellige behandlere uden at føle mig helt tryg.
Men da jeg kom til Nuur, var det en helt anden oplevelse. Hun er utrolig professionel, rolig og virkelig dygtig til det, hun laver. Jeg følte mig tryg fra start, og hun tog sig god tid til at forklare processen og lytte til mine ønsker.
Resultatet er blevet så flot, og jeg er endelig glad for mine øjenbryn igen! Det har virkelig gjort en stor forskel for mig.
Tusind tak, Nuur jeg kommer helt sikkert igen og vil anbefale dig til alle! 🌟

26 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ingen bedre brow girl end Nuur!!

Kan helt klart anbefale Nuur! Hun er superdygtig til sit arbejde og har den rareste energi. Alle, der tager hen til hende, vil være i de bedste hænder. Jeg glæder mig allerede til at komme igen 🫶🏼

27 de marzo de 2026

Jeg har i lang tid

Jeg har i lang tid
Kæmpet med huller og ujævne bryn. Jeg turde ikke tage skridtet og få lavet mikroblading, men efter en snak med Nur samlede jeg mod og fik mikroblading. Det er det bedste jeg nogensinde har gjordt. Alle komplimentere mine bryn og er så glad og taknemmelig. Dygtig, professionel og utrolig sød! Tusind tak!

1 de enero de 2026

Fremragende service

Har fået lavet pmu hos skønne Nuur, tilbage da hun startede ud, og har kun været glad for resultatet, jeg skal derover igen efter første behandling og touch up, så glæder mig! Har også kun anbefalet den gode service og resultat ❤️🎉

22 de marzo de 2026

Fantastisk oplevelse – smukke og naturlige bryn! ✨

Jeg havde en virkelig god oplevelse med at få lavet mine bryn her. Resultatet blev super flot og naturligt, præcis som jeg ønskede det. Der blev taget god tid til at forstå mine ønsker, og jeg følte mig tryg og i gode hænder hele vejen igennem. Servicen var professionel, og stedet havde en behagelig atmosfære. Jeg kan klart anbefale det til andre, der ønsker flotte og velplejede bryn!

14 de marzo de 2026

Varm anbefaling

Er så tilfreds med mine bryn, har nu fået microblading af Nuur flere gange og hver gang er det bare så flot. Kan kun anbefale ❤️❤️🫶🏼

16 de marzo de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.