PN Jakt Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte skor på faktura. Behövde byta. Fick snabbt svar att varan kommit åter till pn-jakt. Därefter ny order med annan storlek. Snabb och korrekt leverans. Denna gång betalade jag med kort. Därefter be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

PN Jakt tack för en superbra support med optik och fästen, Jag skickade en bild på Vapnet och supporten tog fram två fäste i kombination som passar, jag hade troligen beställt fel fäste och varit frus... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag köpte en viltkamera som inte fungerade riktigt. Felet var att den ofta missade rörelser men inte alltid. Svårt att felsöka alltså. De litade på mig och ersatte den med en ny efter ett år. Nu fung... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tack för fin och snabb hjälp då Pulsarsiktet jag beställde var slut. Fick ett förslag som var lika bra eller bättre. (Digex 450) Siktet packades och skickades på stuberten. Från Jämtland till Solna på... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

6 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

42 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Säljer undermåliga produkter och vägrar…

Säljer undermåliga produkter och vägrar därefter reklamation.

2 de febrero de 2026
Logotipo de PN Jakt

Respuesta de PN Jakt

Hej Piotr!
Jag har kikat och förstår att vi har tagit in din produkt på reklamation två omgångar för kontroll men produkten fungerar efter alla tester och kontroller som den ska. Vi har försökt bemöta dig och ditt ärende så gott vi kan, speciellt då vi trots en gedigen kontroll av experter på serviceavdelningen tog in den igen för ännu en koll. Det har båda gångerna konstaterats att den var felinställd vid ankomst till oss men fungerar annars som den ska.

Vi har förstått att du inte är nöjd, hade produkten uppfyllt öppet köp-kriterier så hade vi tagit tillbaka produkten, dock gör den inte det och därför står vi med bakbundna händer.

Förstår att det även är du som kallat dig för Ekollon för en vecka sedan med liknande omdöme angående samma ärende.

Vi tackar för att du tagit dig tid att ge dina omdömen.
Önskar dig en fortsatt fin vecka!
MVH PN Jakt

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Säljer skräp trots att de vet om att…

Säljer skräp trots att de vet om att produkterna är undermåliga

10 de febrero de 2026
Logotipo de PN Jakt

Respuesta de PN Jakt

Vi har svarat dig på ditt senaste omdöme om samma ärende.

Önskar dig en fortsatt fin dag!
Mvh PN Jakt

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett jätte jätte-stort Tack till Er för…

Ett jätte jätte-stort Tack till Er för Er otroligt snabba leverans 🚚 💨
Gjorde min beställning i söndags och fick mitt paket idag 🥹
Kommer absolut att rekommendera Er till nära och kära!!
Tack än en gång 🙏🏼

Önskar Er
God Jul och Gott Nytt År 🎄

23 de diciembre de 2025

Kundservice

Stort tack till Joel från kundservice! Snabb på att lösa ärenden och super hjälpsam när man behövt reklamera. Köpte ett par pumori värmehandskar kring 2023, har varit supernöjd med de. Ett av mina bästa köp med tanke på att jag brukar cykla under höst/vintertid. Hade absolut inte funkat utan.

18 de noviembre de 2025

Bästa butiken

Bästa butiken. Alltid så proffsigt och fin service. Inget klaga på alls. Rekommenderas starkt!

17 de octubre de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.