Rigtig god service. Efter en svingende sæson 24/35, må vi erkende at vi virkelig har været tilfreds med den bestilte Vinterbekæmpelse i denne sæson ((25/26)
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg skulle have leveret et hjertetræ samt have et tilbud på en mindre opgave. Servicen var intet mindre end formiddabel. Der var den bedste tone igennem det hele og altid en god oplevelse efter endt d... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Kvalitetsbevidst og serviceminded anlægsgartner, med 15+ års erfaring i branchen. Grøn vedligeholdelse og vintertjeneste er vores kerneopgaver, men arbejder også med ad hoc og brolægningsarbejde.
Información de contacto
Ravnshøjvej 38, 4000, Roskilde, Dinamarca
- kontor@poanlaeg.dk
- poanlaeg.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rigtig god service
Rigtig god service.
Perfekt træfældning
Effektiv fældning træ inklusiv stubfræsning og oprydning. Fuld tilfredshed!
Salt og snerydning
Er gode til at komme forbi og salte når der er behov for det.
Snerydningen er ikke tilfredsstillende - vi har stadigvæk ikke fået ryddet vores parkeringspladser til stor gene for firmaet og vores kunder.
Manglende brænde
Har lige fået fældet et træ der stod i skel. Fældningen gik fint, men er lidt skuffet over at jeres mand, Casper, ikke kunne huske vores forudindgået aftale om at efterlade de mindre stykker træ. ( sms korrespondance vil være tilgængelig for firmaet)
Ellers pænt arbejde.

Saltning og snerydning
Vi er meget tilfredse med Jeres saltning (måske let mindre salt)og (snerydning)

Ingen vintertjeneste
Opstarten i år gik ikke helt som aftalt.
Kan forstå at der var problemer med de valgte operatør af køretøjer. Manglende saltning samt ej kørt overalt.
Der blev lovet forbedring, men nu er vi nået til den 5. januar og vi har været i kontakt på 7 forskellige dage og på intet tidspunkt er der saltet og ryddet, vi har således fået lige præcis INGEN vintertjeneste i år.

Respuesta de PO Anlæg & Vedligeholdelse
Hækklipning er ikke deres stærke side .

Respuesta de PO Anlæg & Vedligeholdelse
Vi har nu en pæn parkeringsplads uden ukrudt
Nedskæring af beplantning og vedligeholdelse af p-plads incl. løsning af perlesten :-)

Respuesta de PO Anlæg & Vedligeholdelse
Det er en god oplevelse at se det ser…
Det er en god oplevelse at se det ser godt ud når Har været her

Serviceminded og pålidelig
Ejerforeningen oplever stor imødekommenhed,fleksibilitet og hjælpsomhed fra firmaets side. Det resulterer i et rigtig godt samarbejde, der igen smitter af på havearbejdet og havens udseende.

Service
I årene før kommunen overtog Askimvej sørgede PO Anlæg for vinterrenholdelsen af vejen. Arbejdet blev udført upåklageligt og til en meget rimelig pris.

Godt arbejde.
Kom til tiden, udførte træfældning hurtigt,
alt blev efterladt pænt og klar til ar så græs.

Respuesta de PO Anlæg & Vedligeholdelse
Profesionelle, dygtige og super rare!
Jeg har haft en super god oplevelse med PO anlæg. De var nemme at få fat på, kom til tiden og leverede et virkelig flot stykke arbejde i haven. De lyttede til mine ønsker og kom med gode idéer og løsninger, jeg ikke selv havde tænkt på. Det hele blev udført hurtigt og effektivt, og jeg kunne mærke, at de havde styr på det hele fra start til slut.
Resultatet blev præcis, som jeg håbede – faktisk endnu bedre. De efterlod haven pæn og ryddelig, og hele forløbet var både trygt og professionelt. Kan varmt anbefales til andre, der har brug for hjælp i haven!

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.