Voor mijn dochter een kawaii mystery box besteld, de verpakking alleen al was een feestje, met schattig inpakpapier en een klein extraatje erbij. De inhoud overtrof de webshopwaarde ruimschoots, preci... Ver más
Zo leuke cute en schattige spulletjes. Mooie kwaliteit. Met liefde ingepakt en de schattige extra’s wat een belevenis. Contact fantastisch spontane reactie ze denkt mee. Mail en incoontje on... Ver más
Ik heb vooraf contact gehad met Poepie Doepie mbt het plaatsen van een bestelling en wat de inhoud ongeveer is. Het betreft Mystery Scoops van een oude en een nieuwe collectie. Aangezien de ontvan... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Webshop met de aller poepigste speelgoed en spulletjes in kawaii style.
Ark 3, 3863EA, Nijkerk, Holanda
- info@poepiedoepie.nl
- poepiedoepie.nl
Invita a los clientes a opinar
Avocado suprise box
Het was een leuk cadeau, het was mooi ingepakt , snel verstuurd, goed verzorgd en de jarige was er heel blij mee
een leukere suprprise doos in de…
een leukere suprprise doos in de verzenddoos was wel heel wat aantrekkelijker geweest.
Ik blij met poepiedoepie leuk
Ik heel erg tevreden over de bestelling Ik ben der heel erg blij mee
Leuk webshop
Leuk en met aandacht verpakt.
Blij
Van een pakketje ontvangen van poepiedoepie word je blij! Er is zoveel aandacht aanbesteed echt top!
Superleuke verassingbox
Superleuk ingepakt, en fijn te woord gestaan bij vragen. Het heeft bij mij een fijne indruk achtergelaten.
Zeer leuke webshop en snel geleverd
Voor het eerst besteld bij jullie en ik ben super tevreden. Alles was mooi ingepakt en is snel bezorgd.
Fantastisch bedrijf met fijne mensen
Fantastisch bedrijf met fijne mensen! Eerlijke en duidelijke communicatie! Pakken alles leuk in. Ik koop hier ook mijn cadeautjes voor de zaak als weggeef cadeautjes. Leuke prijsjes en kwalitatief goeie producten. 1 keer een knuffel gehad die een naad los had. Geappt met een foto binnen 3 dagen had ik een nieuwe knuffel in huis! Blijf hier zeker bestellen!
Weer helemaal super
Weer helemaal super! Altijd tevreden als ik wat bestel, en als je iemand iets cadeau wil doen is het perfect want is is prachtig ingepakt en een feestje in een doosje
Topservice!
Snelle levering, prachtig verpakt en een kleine verrassing erbij! Al met al topservice!
Super
Mijn dochter had een leuke cadeautje voor haar vriending besteld uit jullie webshop. Wat een leuke producten zeg! Alles was zo schattig en leuk ingepakt, er was zelfs een gratis extra cadeautje bij de bestelling, hier werd mijn dochter extra blij van! Wij gaan zeker nog een keer wat leuks bestellen bij poepiedoepie.
Verjaardag
Onze zoon was jarig en kreeg een mysterie box. Wat een feest als je jarig bent en je krijgt een box vol leuk ingepakte cadeautjes , hij is er heel blij mee!!
Een feestje om uit te pakken!
Een knuffel bestelt, het was met veel zorg ingepakt, een feestje om uit te pakken en ook nog een extra verrassing erbij.
Hele leuke site met top service en heel…
Hele leuke site met top service en heel lief. 🥰 al verschillende malen dingen besteld en top service gehad.
Groetjes Iris
Poepidoepie heeft superleuke spulletjes…
Poepidoepie heeft superleuke spulletjes en ze pakken het altijd leuk in als kadootje. Soms zit er ook nog een extraatje in de doos ☺️
Goede service en heel leuk verpakt
Goede service en heel leuk verpakt. Verkopers denken echt met je mee!