Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza completa de automóviles
  2. Servicio de automóvil
  3. Lavado de coches

Escrito por la empresa

Welkom bij Poetsbedrijf Wax! Als een gespecialiseerd poetsbedrijf met passie voor detail, zijn we toegewijd aan het bieden van topkwaliteit auto cleaning en detailing diensten. Met jarenlange ervaring en gebruik van geavanceerde technieken, laten we voertuigen weer stralen als nieuw. Onze milieuvriendelijke benadering, gebruikmakend van stoomreiniging, minimaliseert waterverbruik en draagt bij aan duurzaamheid. Of het nu gaat om dieptereiniging, polijsten, interieurverzorging of exterieurbehandeling, ons toegewijde team staat klaar om je voertuig te laten schitteren. We streven naar klanttevredenheid en leveren altijd uitstekende resultaten. Ervaar de glans en zorg die we in elk voertuig leggen en de persoonlijke service die ons onderscheidt. Vertrouw op Poetsbedrijf Wax voor een ongeëvenaarde autoverzorging. We kijken ernaar uit om je auto in volle glorie te herstellen!

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,4

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden! De mannen werken ontzettend netjes en zijn erg beleefd. Er wordt professioneel gewerkt en het eindresultaat is supermooi geworden. Echt een aanrader!

Zowel de binnenkant als de buitenkant van de auto zijn prachtig geworden. De communicatie verloopt snel en duidelijk, wat erg prettig is.

Je merkt echt dat de mannen liefhebbers van auto’s zijn en dat ze alles tot in de puntjes perfect willen afleveren. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de voorbereiding, zodat het eindresultaat zo mooi mogelijk wordt.

Goed gedaan, mannen, en heel erg bedankt!

5 de julio de 2026

Poetsbedrijf Wax: first timer

Poetsbedrijf Wax:
1 hele en oprecht hele vriendelijke mensen.
2 gaan als echte professionals aan de slag. Kennen hun vakbekwaamheid
3 voor mij een uitmuntend resultaat
4 zijn niet beroerd om je tips en tools te geven over het vak.
5 zijn de moeilijkste niet. Is er wat kan je het laten weten.

Ik als klant ben zeer tevreden. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

30 de agosto de 2024

Bank weer als nieuw!

Onze bank zag er niet meer uit. Poetsbedrijf heeft hem gereinigd en geïmpregneerd. Resultaat boven verwachting, bank ziet er als nieuw uiteen heeft een tweede leven. En ook nog eens keurige mensen!

8 de febrero de 2024

Goede ervaring met Poetsbedrijf Wax

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met poetsbedrijf wax. Mijn auto werd voor mijn deur opgehaald en weer geleverd. De auto was spik en span en het personeel was erg vriendelijk en goed mee te communiceren over whatsapp.

5 de octubre de 2023

Top ervaring

Top ervaring, de mannen waren heel vriendelijk en werken strak! Auto weer helemaal fris! Zeker weer een volgende beurt inplannen!

4 de agosto de 2023

Aanrader

Enorm goede service!
Auto ziet er weer als nieuw uit. Erg tevreden mee.

12 de julio de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.