1. Compañía de software

PoKeep is a trusted free location changer that safely changes GPS on iPhone & Android without jailbreak. It well supports Pokémon GO, Monster Hunter Now, Life360 & more LBS-apps.

4,0

Muy bueno

Used it to change location in Pokemon…

Used it to change location in Pokemon GO when the weather is bad. Took 10 minutes to connect but it worked fine after that.

9 de febrero de 2026

Hi Adam Gordan,
Thank you for sharing your experience! We're glad to hear that despite the initial connection time, the tool worked well for you.

If you ever run into connection delays again, feel free to reach out.

Works

It works for pokemon go, snapchat. These are the two I've tried. But the setup is a bit tricky.

1 de febrero de 2026

Respuesta de PoKeep

Thanks for your honest feedback! We're happy to know the tool worked successfully with both Pokémon GO and Snapchat. We understand the setup can feel a bit tricky at first—if you ever need guidance, our support team is always here to help walk you through it, or you can check out our detailed setup guides online. Once everything's configured, it should be smooth sailing from there!

It works!

It successfully helps me fake walking in pokemon go, and helped me change location of some social apps, like wechat moments.

5 de febrero de 2026

Respuesta de PoKeep

Thank you for your review! We're thrilled to hear the tool is working well for both Pokémon GO and social apps like WeChat Moments. Being able to simulate movement or change location can really open up new possibilities. If you ever need assistance with any other apps or features, we're just a message away. Thanks for choosing us!