Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik probeer dus scarlet and violet te verzamelen (de set) en toen kwam ik naar deze site ik koos meteen uit die ik nodig heb en ik kreeg ze al binnen 2 dagen binnen! je krijgt de kaarten in perfecte... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de intercambio de cartas coleccionables
  2. Tienda de artículos coleccionables
  3. Grupo de juego

Escrito por la empresa

Pokemagic is de specialiste op gebied van Pokémon kaarten. Wij richten ons voornamelijk op losse kaarten en setjs van 50 kaarten. Pokemagic streeft ernaar om haar klanten een glimlach te geven. Hoe we dit doen? Met voordelige prijzen En een goede kwaliteit.

4,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

10/10

Ik had 6 Japanse kaarten gekocht en de service van top!!!!! Ik maakte een beetje zorgen of ze wel zouden binnen komen dus had ik contact opgenomen met de leverancier en het was echt perfect een goed gesprek heb ik gehad totaal niet grof erg aardig en ik had track en tracé gekregen zelf vond ik de bezorg prijs een beetje hoog maar voor de rest is het echt een 10/10 ik ga hier sws meer bestellen

22 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De kaarten zijn netjes verstuurd en…

De kaarten zijn netjes verstuurd en zien er goed uit. Een kaart was per ongeluk verwisseld, maar na mailcontact is de juiste kaart kosteloos alsnog naar ons verstuurd. Fijne service!

15 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en prachtige kaarten

De kaarten kwamen heel goed verpakt binnen. Dubbele verpakking zelfs! En ze lezen m'n berichtje over of ik , zoals ze voorheen dit deden, een beetje bulk mag krijgen. Enorm tevreden! Inmiddels vaste klant en zeker blij met de kaarten en de service

25 de marzo de 2025

Pico bello

Op alle vlakken perfect in orde, ik ben meer dan tevreden !
Jullie hebben er een vaste klant bij <3
Groeten Thorson.

18 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie vondst, kom zeker terug!

Eerste keer dat ik bij Pokemagic kocht en eerste keer dat ik online losse kaarten bestelde. Voor sealed producten kun je op genoeg sites terecht voor goede prijzen, maar voor losse kaarten liegt Pokemagic niet: ze hebben echt scherpe prijzen. Dinsdagavond gebeld om te vragen hoe ze verstuurd zouden worden (qua verpakking). Vriendelijk te woord gestaan, goede info en uiteindelijk 49 kaarten besteld. Donderdag ontvangen. De staat is zoals beschreven op de website (nm of exc) en de kaarten waren goed verpakt en gesleeved. Superblij mee! Ik houd de site zeker in de gaten voor nieuwe kaarten.

5 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima service, op tijd verstuurd!

Een goede service. Bij vragen krijg je netjes dezelfde dag nog een (uitgebreide) reactie. Pokemagic heeft een leuk assortiment losse kaarten. Alle kaarten worden netjes en stevig verpakt. En binnen de afgesproken tijd verzonden. Ik heb het ook op tijd ontvangen. Bedankt! Ik ga zeker nog eens bestellen.

28 de febrero de 2024

Top bedrijf

Ongeveer anderhalve week geleden heb ik een afspraak gehad bij mij thuis om mijn collectie te verkopen. Ik wou dit graag doen ik bulk, omdat als ik alles los moet verkopen dat veel meer gedoe is.

Ik ben erg goed geholpen, de prijs die we hebben afgesproken wat reëel.

Ze hebben erg veel verstand van de kaarten, met andere woorden, ze weten waar ze over praten.

Al met al echt een top bedrijf!

20 de enero de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.