Handel annulleret uden nogen forklaring. Fik ordrebekræftelse på mail med bekræftigelse af at varen var på lager og betaling. Derefter total radiotavshed. Ventede på varen som skulle være en gave. Sk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Scammer. Would not purchase from this individual. Does not respond to emails or phone calls. Check their page and Facebook comments. I ordered weeks ago and have not heard anything, not a shipping not... Ver más
Bestilt vare d.28/12, afbestiller igen d.30/12 på mail. Hører ikke noget tilbage. Skriver flere mails med afbestilling, forsøger at ringe utallige gange. Uden at få svar på noget tidspunkt. I dag... Ver más
Jeg bestilte fødselsdagsgave til mit barnebarn den 28.12.23 vel vidende, at tidspunktet indebar ventetid. Efter Nytår rykkede jeg og fik rabatkode som kompensation for ventetiden. Så viste Kong Vint... Ver más
Información sobre la empresa
- Juguetería
- Tienda de juguetes para niños
- Tienda de estatuillas
- Tienda de juegos
- Tienda de hobbies
- Tienda de intercambio de cartas coleccionables
Escrito por la empresa
Hos pokemonshop.dk har vi et kæmpe udvalg af enkeltkort og uåbnede produkter. Tag et kig igennem de forskellige kategorier eller brug søgefunktionen til at finde lige præcis den Pokemon du søger. Vi har alt en pokemonsamler kan ønske sig. Hvis du skal bruge en pakke eller gave til en samler, har vi også en masse pakkeløsninger og gaveideer til alle niveauer og budgetter.
Información de contacto
Jernbane Alle 77, 2720, Vanløse, Dinamarca
- LSJ@pokemonshop.dk
- pokemonshop.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt hvad hjertet begære
Det var super nemt, og oversugeligt at bestille inde fra pokemonshop.dk, samt hurtig levering, og kortene var der passet godt på. - men jeg kan også helt klart anbefale at tage ind og besøge den unge mand i butikken!
Der er alt hvad hjertet begære i både butik og webshop
Super hurtig levering og spændende…
Super hurtig levering og spændende produkt - glæder mig til at se hvad der er i mystery boxen 😀
Måtte vente på pakken men efter kontakt…
Måtte vente på pakken men efter kontakt gik det hurtigt.
Super god 👌👌👌👌👌👌👌
Sikke en fornøjelse
Sikke en fornøjelse at komme hos Pokemonshop.dk - uanset om det er på nettet eller i den hyggelige butik i på Jernbane Allé.
Der er altid venlig service og hurtig ekspedition på nette og fysisk. Jeg kommer med mine varmeste anbefalinger.
Super fed oplevelse
Super mange spændende og fede ting af vælge mellem på shoppen, nemt og overskueligt sat op så man hurtigt kan finde hvad man leder efter og blive inspireret til at kigge lidt omkring.
Nem betaling og forsendelse.
Flot pakket ind så indhold var intakt og med en lille overraskelse 🤩
Jeg er fan!!
Perfekt og hurtig levering og perfekte…
Perfekt og hurtig levering og perfekte varer
Har handlet et par gange der nu i den…
Har handlet et par gange der nu i den fysiske butik og har kun godt at sige ;)
God service vi spurte hvor mange pakker…
God service vi spurte hvor mange pakker der var i en der kostede lidt. Mere så fik at vide der var 5 pakker og igen jubo kort så vi valgt denne med 4 pakker og købte en ekstra pakke og fik en gave med rigtig god service kan godt anbefales det har sted og handler der igen
Super sympatisk betjening
Super sympatisk og personlige kunde betjening + hurtig levering og i den forventede kvalitet.
Perfekt oplevelse
Perfekt oplevelse, både produkt, betaling og levering levede op til det beskrevet.
Hurtig levering a to pakker toploaders
Hurtig levering a to pakker toploaders. De havde lagt et japansk V kort med i pakken uden beregning - til stor glæde for min søn
Hurtig levering og sendte tilmed et…
Hurtig levering og sendte tilmed et ekstra kort med👍
Hurtig til at svare på mails og hurtig…
Hurtig til at svare på mails og hurtig levering ☺️
Fint solidt emballage
Fint solidt emballage, rigtig fint indpakning, og ultra hurtig levering fra dag til dag😀
Hurtig og god betjening
La experiencia Trustpilot