Product came super quick and included some cool freebies! Would love if the freebie cards were from currently in rotation sets given they are commons. But it's free cards. So not too much complai... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Zeer snelle levering: 1 dag na de bestelling levering (in België). De klantendienst reageert eveneens snel en komt zijn klanten meer dan tegemoet. We hadden een formaat te klein besteld en bestelden n... Ver más
Pokevolution heeft met de lancering van een nieuwe set echt uitstekend gehandeld. Niet eerder heb ik meegemaakt dat een winkel zó meedenkt met de echte verzamelaars en spelers van het kaartspel, om er... Ver más
La empresa ha respondido
De bestelling was compleet en er was aandacht besteed aan de afhandelingvan de bestelling. Extra blij kind door een extra sticker en postkaart. Helaas werd onze bestelling wel verzonden via intra... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
PokEvolution maakt het verzamelen van Pokémon kaarten makkelijker en leuker dan ooit tevoren! Bij ons vind je een uitgebreide selectie aan samengestelde Pokémon bundels, losse kaarten en sealed TCG-producten. Of je nu een fanatieke verzamelaar bent of net begint met het ontdekken van de Pokémon-wereld, PokEvolution biedt alles wat je nodig hebt om je collectie compleet te maken. Met zorg samengesteld en met een focus op eerlijkheid en kwaliteit – jouw Pokémon avontuur begint hier!
Información de contacto
Cornelis Jolstraat 24, 5342 TT, Oss, Holanda
- +31 (0)412 853497
- info@pokevolution.nl
- pokevolution.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Snelle levering en persoonlijke touche
Snelle levering, super verpakt. Ook een leuke originele attentie bij de bestelling.
Kwaliteit van de bestelde kaarten was…
Kwaliteit van de bestelde kaarten was uitstekend. De kaarten zijn goed verpakt. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levering.
Snelle en correcte levering
Minder sterren door hoge leveringskosten
Kaarten zijn top maar leveringskosten zijn echt hoog. 7,50 leveringskost voor een bestelling van alleen 7 kaarten.

Respuesta de PokEvolution
Topservice
Nadat mijn bestelling niet binnenkwam is er keurig mailcontact geweest en uiteindelijk heb ik na twee weken een nieuwe bestelling ontvangen, die zeer snel geleverd werd.
Product came super quick + freebies
Product came super quick and included some cool freebies!
Would love if the freebie cards were from currently in rotation sets given they are commons. But it's free cards. So not too much complaining here!
Will order again!
Beschadigd product ontvangen
Ik heb een beschadigd product ontvangen, maar ik heb het uit de seal gehaald om te controleren en nu heb ik geen recht meer op een vergoeding. Nu zit ik met een kaart waar ik niks aan heb t.w.v. €60.
Ik had zelf beter bewijs moeten verzamelen, maar ik geef het 1 ster, omdat ik voor een hoge prijs toch een beschadigd product krijg.

Respuesta de PokEvolution
Goed verpakt en snelle communicatie.
Alles perfect
Top voor jezelf of als cadeau
Snelle verzending, mooie kwaliteit en veel extra’s voor goede prijzen!
Ik heb mijn bestelling binnen en nog…
Ik heb mijn bestelling binnen en nog extra kaarten bij gekregen.👍😊
Geleverd wat gevraagd
Geleverd wat gevraagd
Mooie geschenkverpakking
Leuk bedankje en extraatje
Snelle behandeling en levering
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, leuk en met veel aandacht ingepakt. Het nodigt uit om hier vaker te kopen.
Goede en snelle levering en services.
Goede en snelle levering en services.
Ook als je vragen heb, worden deze snel
Beantwoord
Más información sobre otros tipos de reseñas.