Wykupujesz konto np na Netflix na 30 dni i po 15 juz ono nie dziala, wiec piszesz do administracji opisując problem i dostajesz info zwrotne ze przepraszają i przy następnym wykupieniu abonamentu dos... Ver más
La empresa ha respondido
Usuwam moją opinię gdyż w przemiły sposób, zachowując najwyższe standardy osoba odpowiedzialna za obsługę techniczną wytłumaczyła mi co mam zrobić. Przeprosiła za opieszałość w reakcji gdyż nawał zgł... Ver más
Konto wykupione na 30 dni działało 12 dni. Po reklamacji informacja zwrotna, że to Netflix zablokował konta i że wszyscy otrzymają nowe loginy. Minęły dwa tygodnie i cisza. Na maile nie odpowiadają. S... Ver más
La empresa ha respondido
Przyszła pora żebym i ja się wypowiedziała.Nieee polecam tej strony,pomimo zapewnień,że konto nieblokowane działające 60 dni,nie jest to prawdą,spokój jest przez około dwa tygodnie,a potem różne komun... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 35% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Sprzedający nie informuje, że będą problemy z korzystaniem z serwisu w dniu rozliczenia konta. W moim przypadku ten dzień przepadł choć poinformowałem o tym fakcie 4 dni przed czasem jak tylko informacja pojawiła się na ekranie. Podjął działania dopiero po wystawieniu negatywnej opinii udowadniając treścią korespondencji, że powinien mieć zakaz kontaktu z istotami rozumnymi. Odradzam zakupy na tej stronie, chyba że ktoś ma czas na czytanie obelg i odpisywanie człowiekowi, który nie potrafi ewidentnie czytać (myli 4 dni z 4h) i w dodatku wypisuje niestworzone historie. Wysyła wszystkich do szkół natomiast zachowaniem sam nie dobrnął nawet do podstawówki. Gość jest strasznym frustratem z poczuciem wyższości szukającym ofiar do wyżycia się na nich za swoją nieudolność w prowadzeniu biznesu. Aż dziw bierze, że jeszcze działa na rynku.

Respuesta de mokasape2889
Zamówienie z 13.10.2024 nr 63670. Opłacone, zmienione hasło i BRAK dostępu ;( Stracone pieniądze. Będę pisać reklamacje bo Netflix miał być na 30 dni
Edit. UWAGA !!! "Firmę" prowadzi cham, który wygraża ludziom w mailach i szantażuje. Jutro sprawa zostaje zgłoszona na policję. Nie pozwolę żeby ktoś mi ubliżał za swoje błędy i jeszcze wciągał w to moją rodzinę. Chętnie podzielę się screenami
Nigdzie nie było informacji że na dostęp trzeba czekać. Z reguły po opłaceniu idzie to automatycznie, nie było o tym wzmianki i nikt nie ma obowiązku o tym wiedzieć. Tak ta sprawą się nie skończy obiecuję za to chamstwo i szantażowanie mnie

Respuesta de mokasape2889
Witam, miałem problem ponad dobę zero kontaktu myślałem że straciłem hajs, natomiast po ponagleniu mailowym otrzymałem dostęp, narazie działa także zmieniam ilość gwiazdek na 5, jeśli będzie działać przez deklarowany czas na pewno wrócę ;)
Jak zawsze niezawodnie szybką wysyłka zero problemów z kontaktem ze sklepem
Mnóstwo razy robiłem zakupy, nigdy się nie zawiodłem. Polecam wszystkim.
Nie przejmujcie się fałszywymi opiniami od konkurencji, w tym kraju to niestety na porządku dziennym, a prawo w tej kwestii jest martwe.
Zakupione konto youtube premium działa bez zarzutu. DISNEY + Amazon Prime wszystko w najlepszym porzadku. Polecam sprzedawce! Finalna transakcja i kontakt z klientem mocno na plus. Polecam.
Reklamacja kodu nr #28075266
UWAGA! Ja kolejny raz dokonałem tu zakupu i nic nie działa. Gdy napisałem reklamację to mnie obrażano i grożono. Nie wystawili mi paragonu (co jest karalne) a działanie kont jak widać po opiniach to czysta loteria. Obrażając i wyzywając klientów liczą, że ci nic z tym nie zrobią i odpuszczą. Złożyłem krótkie anonimowe zawiadomienie mailowe do obojętnego urzędu skarbowego aby ten nałożył na nich karę. Zgłaszajcie to do urzędu skarbowego lub do UOKIK zamiast się rozpisywać. Nie ma paragonu - zawiadamiacie US, nie działa itp. - zawiadamiacie UOKIK a ci nakłądają na nich karę i zwracają wam pieniądze. PROSTE! Ich dane firmowe są na ich stronie w zakładce REGULAMIN.

Respuesta de mokasape2889
Otrzymałam wiadomość z prośbą o wyrażenie opinii na temat strony polskiepremium.pl z informacją, że stronie w tym miejscu wystawiane są cytując „głównie opinie od konkurencji, w żaden sposób niepowiązane ze sklepem, czy ze względu na to, że ktoś nie otrzyma odpowiedzi w ciągu chwili, czy jednego dnia jak trwa weekend”.
Jak jest naprawdę nie mogę stwierdzić, aczkolwiek czytając inne opinie faktycznie może na to wskazywać. Sama osobiście robię zakupy od 2022 roku i nigdy nie było większego problemu. Tak, kilka razy czekałam na odpowiedź mailową dłużej niż jeden dzień, zdarzyło się czekać bardzo długo w styczniu br., ale dostałam informację o większej awarii, więc sprawa była całkowicie dla mnie zrozumiała, a na dodatek otrzymałam miesiąc lub dwa w gratisie w związku z tamtą sytuacją. Porównując moją opinię do innych tu wyrażonych to bądźcie poważni ludzie, czy to weekend czy inna sytuacja to wystawianie negatywnych opinii w takich przypadkach mija się z celem. Sama jestem przedsiębiorcą więc doskonale takie kwestie rozumiem. Pragnę zaznaczyć, że bazuję na własnych doświadczeniach i informacji od serwisu, które de facto faktycznie mogą pokrywać się z rzeczywistością. Być może jest inaczej, ale jeśli informacje i moja dedukcja nie jest sprzeczna to życzę serwisowi cierpliwości w użeraniu się z takimi osobami. Niektórzy to faktycznie totalny ciemnogród..
Osobiście polecam, dobra opcja na nie tyle co tańszy dostęp, co przede wszystkim brak potrzeby podawania własnych danych serwisom streamingowym, tych osobowych jak i płatniczych.
Netflix wykupiony na rok,co miesiąc konto jest likwidowane i trzeba prosić o nowe. Zwykle po dwóch trzech można doprosić się o nowe.Ostatnio maszynka się zacięła i jest cisza zero odpowiedzi na maile.zamowienie nr 43660.
Łaskawca z polskiego premium raczył się odezwać.Spisob w jaki próbuje zaszantażować klienta "najpierw usuń opinie a potem zobaczymy",poza tym treść meila obrażająca klienta powoduje że w całej rozciągłości podtrzymuje opinie.resumujac po kilku latach korzystania wniosek.... OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM .Osoba która odpowiada za kontak z klientem jest wyjątkowo arogancka żeby nie użyć mocniejszych słów.Jesli lubią państwo być obrażani za złożenie reklamacji to to jest właściwy adres.
Problem został rozwiązany, co nie zmienia faktu że osoba odpowiadającą na meble jest niebywale arogancka i impertynecka.Wiec drogie Polskie premium może trzeba wyciągnąć jakieś wnioski aby utrzymać klientów.pozdrawiam

Respuesta de mokasape2889
Kolejny dzień bez Netflixa. Kontakt zerowy. Cały dzień pisze maile, zero odzewu.
Edit. Jeśli ktoś się zastanawia nad zakupem odradzam. Wykupiłam Netflixa na 180dni (ogromny błąd), co miesiąc trzeba prosić się o dostęp bo wywala Cię z gospodarstwa... ja czekam już 3 dni aż łaskawie ktoś odpisze. Niestety bezskutecznie :(. Cały weekend bez Netflixa. To już robi się chore. A i potwierdzam poprzedników. Rzadko spotyka się tak chamska i niemiło obsługę. Potrafią wyzwać i zastraszać.
Przez przypadek zamówiłam u nich, po wcześniejszych przebojach...
Odpowiedź do Waszej wypowiedzi:
Pierwsze zgłoszenie o braku dostępu do netflixa zostało wysłane 25.09 o godz. 21:40. Odpowiedzieliście, że należy to zgłosić mailowo w godzinach pracy 7-22. Nie było mowy że weekendy nie pracujecie to po pierwsze. Negatywna ocena zostala wystawiona po 3 dniach braku dostepu do Netflixa. Po drugie w mailu jest informacja ze podacie kod, który należy wpisać w ciągu 15 minut. Dziś jest 30.09. Nie mam ani kodu ani dostępu do Netflixa od 25.09.
Proszę sobie nie żartować, przestać oczerniać klientów i nie wytykać wszystkim błędów. Notorycznie usuwacie negatywne komentarze. Na Facebooku odezwało się kilka osób po ostatnich Waszych zastraszaniach klientów. Jest wiele osób które oczerniacie i straszycie. Tak jak pisałam w mailu czekam na zwrot za produkt którego nie mam.
I jeszcze jedno .. jak można napisać klientowi który wykupił ofertę na pół roku i od 5 dni nie ma dostępu do usługi ani odpowiedzi na maile że "Odpowiedzi nie dostanie Pani do momentu usunięcia opinii. " Sam robi pan sobie opinie.... a odpowiada tylko gdy pojawi się negatywna opinia.
Nie usunę opinii. Czekam na zwrot na usługę której nie mam.

Respuesta de mokasape2889
Konto HBO Max 60 dni, napisałem trzy maile że jest brak dostępu do konta, załączyłem screen z TV ale nawet nie raczą odpisać, żenada.
Kolejny zakup na którym się nie zwiodłem. Będę nadal korzystać z oferty sklepu. Sam proces zamówienia bardzo intuicyjny, a wysyłka ekspresowa.
60 dni Xbox Game pass, kod przyszedł na drugi dzień , niestety już wykorzystany więc czekałem kolejny dzień żeby dostać informację że zarejestrowali za mnie i wysłali dane do logowania na jakieś wspólne kont z którego się nie da grać bo praktycznie cały czas wywala bo ktoś inny się loguje. Ten sam adres kluczepremium.pl i globalkeyua to ci sami oszuści .

Respuesta de mokasape2889
Konto przyszło jednak trochę później jak w opisie zmieniam opinie
Polecam bo robię zakupy od dłuższego czasu i nie mam żadnych zastrzeżeń
Zakup Disney+na90dni dane logowania otrzymałem. Ale po czterech dniach utraciłem możliwość logowania się do konta. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Zapytania wysłane przez link jak i na email.
Pomóc udzielona po tygodniu niedziałania. Mam nadzieję że już będzie działać beż problemów.
Nt.zamowienia #5085915
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.