mokasape2889 Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wykupujesz konto np na Netflix na 30 dni i po 15 juz ono nie dziala, wiec piszesz do administracji opisując problem i dostajesz info zwrotne ze przepraszają i przy następnym wykupieniu abonamentu dos... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Usuwam moją opinię gdyż w przemiły sposób, zachowując najwyższe standardy osoba odpowiedzialna za obsługę techniczną wytłumaczyła mi co mam zrobić. Przeprosiła za opieszałość w reakcji gdyż nawał zgł... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Konto wykupione na 30 dni działało 12 dni. Po reklamacji informacja zwrotna, że to Netflix zablokował konta i że wszyscy otrzymają nowe loginy. Minęły dwa tygodnie i cisza. Na maile nie odpowiadają. S... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Przyszła pora żebym i ja się wypowiedziała.Nieee polecam tej strony,pomimo zapewnień,że konto nieblokowane działające 60 dni,nie jest to prawdą,spokój jest przez około dwa tygodnie,a potem różne komun... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 35% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Netflix 30 dni

Sprzedający nie informuje, że będą problemy z korzystaniem z serwisu w dniu rozliczenia konta. W moim przypadku ten dzień przepadł choć poinformowałem o tym fakcie 4 dni przed czasem jak tylko informacja pojawiła się na ekranie. Podjął działania dopiero po wystawieniu negatywnej opinii udowadniając treścią korespondencji, że powinien mieć zakaz kontaktu z istotami rozumnymi. Odradzam zakupy na tej stronie, chyba że ktoś ma czas na czytanie obelg i odpisywanie człowiekowi, który nie potrafi ewidentnie czytać (myli 4 dni z 4h) i w dodatku wypisuje niestworzone historie. Wysyła wszystkich do szkół natomiast zachowaniem sam nie dobrnął nawet do podstawówki. Gość jest strasznym frustratem z poczuciem wyższości szukającym ofiar do wyżycia się na nich za swoją nieudolność w prowadzeniu biznesu. Aż dziw bierze, że jeszcze działa na rynku.

15 de octubre de 2024

Respuesta de mokasape2889

Ten naród jest po prostu skazany na zagładę.
Kolejny debil napisze "oszuści", bo nie dostał przez 4h odpowiedzi. Brak słów do was ludzie, po prostu brak słów. Jak wy na co dzień żyjecie?
Problem stał po stronie aplikacji i trzeba było ją jedynie zresetować, ale przyjdzie taki idiota, nie czekając na odpowiedź przez kilka godzin i będzie pisał jakieś głupoty. Wy macie ludzie po prostu ujemny iloraz inteligencji i ograniczone do granic możliwości myślenie.

Niech każdy kto wystawia taką opinię załączy oceny z ostatniego świadectwa oraz wynik testu na IQ. Zapewniam, że będzie zauważalna pewna zależność. Tym bardziej, że osoba wystawiająca opinię pisze w wiadomości "problem z kątem". Chodźcie ludzie do szkoły, a jeśli tego nie robicie to nie wchodźcie w interakcje z innym ludźmi.

Zamówienie z 13.10.2024 nr 63670

Zamówienie z 13.10.2024 nr 63670. Opłacone, zmienione hasło i BRAK dostępu ;( Stracone pieniądze. Będę pisać reklamacje bo Netflix miał być na 30 dni
Edit. UWAGA !!! "Firmę" prowadzi cham, który wygraża ludziom w mailach i szantażuje. Jutro sprawa zostaje zgłoszona na policję. Nie pozwolę żeby ktoś mi ubliżał za swoje błędy i jeszcze wciągał w to moją rodzinę. Chętnie podzielę się screenami
Nigdzie nie było informacji że na dostęp trzeba czekać. Z reguły po opłaceniu idzie to automatycznie, nie było o tym wzmianki i nikt nie ma obowiązku o tym wiedzieć. Tak ta sprawą się nie skończy obiecuję za to chamstwo i szantażowanie mnie

13 de octubre de 2024

Respuesta de mokasape2889

Może ktoś mądry jest w stanie odpowiedzieć na pytanie - w jaki sposób hasło może zostać zmienione, jeśli zostało wysłane 3 minuty po napisaniu opinii?
Jak można wpaść na pomysł, aby w momencie zakupu o 22 w niedzielę wystawić opinię, pisząc totalnie nieprawdziwe informacje bez jakiegokolwiek kontaktu? Naprawdę nie mam bladego pojęcia SKĄD WY SIĘ LUDZIE BIERZECIE.

Wszystko oczywiście działa prawidłowo, jakichkolwiek informacji na ten temat zero, ale jakie one miałyby być skoro pisze się o "zmienionym haśle" przed jego otrzymaniem XD

Oszukany klient

Witam, miałem problem ponad dobę zero kontaktu myślałem że straciłem hajs, natomiast po ponagleniu mailowym otrzymałem dostęp, narazie działa także zmieniam ilość gwiazdek na 5, jeśli będzie działać przez deklarowany czas na pewno wrócę ;)

11 de octubre de 2024

Mnóstwo razy robiłem zakupy

Mnóstwo razy robiłem zakupy, nigdy się nie zawiodłem. Polecam wszystkim.
Nie przejmujcie się fałszywymi opiniami od konkurencji, w tym kraju to niestety na porządku dziennym, a prawo w tej kwestii jest martwe.

4 de septiembre de 2024

Petarda

Zakupione konto youtube premium działa bez zarzutu. DISNEY + Amazon Prime wszystko w najlepszym porzadku. Polecam sprzedawce! Finalna transakcja i kontakt z klientem mocno na plus. Polecam.

6 de septiembre de 2024

BRAK PARAGONÓW

Reklamacja kodu nr #28075266
UWAGA! Ja kolejny raz dokonałem tu zakupu i nic nie działa. Gdy napisałem reklamację to mnie obrażano i grożono. Nie wystawili mi paragonu (co jest karalne) a działanie kont jak widać po opiniach to czysta loteria. Obrażając i wyzywając klientów liczą, że ci nic z tym nie zrobią i odpuszczą. Złożyłem krótkie anonimowe zawiadomienie mailowe do obojętnego urzędu skarbowego aby ten nałożył na nich karę. Zgłaszajcie to do urzędu skarbowego lub do UOKIK zamiast się rozpisywać. Nie ma paragonu - zawiadamiacie US, nie działa itp. - zawiadamiacie UOKIK a ci nakłądają na nich karę i zwracają wam pieniądze. PROSTE! Ich dane firmowe są na ich stronie w zakładce REGULAMIN.

19 de septiembre de 2024

Respuesta de mokasape2889

Załącz zrzut ekranu, gdzie potwierdzisz, że chociażby dokonałeś jakiegokolwiek zakupu, czy cię "obrażano i grożono". Wiadomo, że tego nie zrobisz, bo nic takiego nie miało miejsca. Udowodnij każdemu, że jest inaczej :)

Pomijając fakt, że wystawiasz od kilku miesięcy opinie z praktycznie tą samą treścią (za każdym razem minimalnie pozmienianą), oczywiście support usuwa te fałszywe i krzywdzące treści, to tym razem swoją "inteligencję" pokazałeś w ten sposób, że nr reklamacji, który de facto nie jest oznaczeniem zamówienia dokonane na stronie tylko zewnętrznego systemu automater, przekopiowałeś z innej wcześniejszej opinii. Wystarczy wyświetlić opinie w kolejności od najnowszych i czwarta w kolejności przed tą zawiera dokładnie ten sam numer. Brawo, tym razem się faktycznie postarałeś!

Zamiast robić to co robisz, poświęć choć jeden wieczór i doedukuj się w kwestia, o których piszesz. Tego, że nie jesteś zbyt inteligentny nie trzeba kolejny raz zaznaczać, ale jeśli nie rozumiesz logicznych kwestii to jeśli potrafisz to o nich poczytaj. W jaki sposób przy internetowym zakupie treści cyfrowych chciałbyś otrzymać paragon? Gołębiem pocztowym? Także zostawiam cię z lekturą, abyś się douczył co jest formą potwierdzenia zakupu przy takich produktach. Wszystkie podatki oraz składki są prawidłowo odprowadzane. Coś chyba nieskuteczne są te twoje zgłoszenia, ciekawe czemu.

Nie myślisz chyba, że nie wiadomo kim jesteś :) Robisz to od paru lat i robisz to tylko i wyłącznie z powodu, że ktoś jest dla ciebie konkurencją. Zdradzę ci sekret - w ten sposób nie podniesiesz w żaden sposób swoich wyników, a tylko narobisz sobie problemów o czym niedługo się sam przekonasz. Przykre, że ta staropolska mentalność dalej tkwi w ludziach. Pełne współczucie.

Nie myślisz chyba również, że nie poniesiesz z tego tytułu konsekwencji. Mimo, że poprzednie wystawione przez ciebie opinie zostały usunięte to wiedz, że zostały one zapisane jako materiał dowody, a portal TRUSTPILOT prężnie współpracuje ze służbami. Także opinie z 26 czerwca, 30 lipca, 31 lipca oraz 23 sierpnia jak i wszystko co robiłeś wcześniej jest zarówno na policji jak i u prawnika w celu założenia spraw karnych i cywilnych. Niestety nie wszystko da się załatwić od ręki, ale niedługo przekonasz się jak wygląda prawidłowe funkcjonowanie w społeczeństwie oraz co jest legalne a co nie. Podpowiedź: jedyne nielegalne czynności zostały wykonane przez ciebie.
Po twoim działaniu i treści można wnioskować, że masz poważne zaburzenia psychiczne.

Ta opinia też została zgłoszona i w ciągu kilku dni zostanie usunięta.
Czasu na przemyślenie swojego zachowania miałeś wystarczająco, teraz pora na wyciągniecie konsekwencji. Buziaki i do zobaczenia niedługo ;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otrzymałam wiadomość z prośbą o…

Otrzymałam wiadomość z prośbą o wyrażenie opinii na temat strony polskiepremium.pl z informacją, że stronie w tym miejscu wystawiane są cytując „głównie opinie od konkurencji, w żaden sposób niepowiązane ze sklepem, czy ze względu na to, że ktoś nie otrzyma odpowiedzi w ciągu chwili, czy jednego dnia jak trwa weekend”.
Jak jest naprawdę nie mogę stwierdzić, aczkolwiek czytając inne opinie faktycznie może na to wskazywać. Sama osobiście robię zakupy od 2022 roku i nigdy nie było większego problemu. Tak, kilka razy czekałam na odpowiedź mailową dłużej niż jeden dzień, zdarzyło się czekać bardzo długo w styczniu br., ale dostałam informację o większej awarii, więc sprawa była całkowicie dla mnie zrozumiała, a na dodatek otrzymałam miesiąc lub dwa w gratisie w związku z tamtą sytuacją. Porównując moją opinię do innych tu wyrażonych to bądźcie poważni ludzie, czy to weekend czy inna sytuacja to wystawianie negatywnych opinii w takich przypadkach mija się z celem. Sama jestem przedsiębiorcą więc doskonale takie kwestie rozumiem. Pragnę zaznaczyć, że bazuję na własnych doświadczeniach i informacji od serwisu, które de facto faktycznie mogą pokrywać się z rzeczywistością. Być może jest inaczej, ale jeśli informacje i moja dedukcja nie jest sprzeczna to życzę serwisowi cierpliwości w użeraniu się z takimi osobami. Niektórzy to faktycznie totalny ciemnogród..
Osobiście polecam, dobra opcja na nie tyle co tańszy dostęp, co przede wszystkim brak potrzeby podawania własnych danych serwisom streamingowym, tych osobowych jak i płatniczych.

31 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Netflix wykupiony na rok,co miesiąc…

Netflix wykupiony na rok,co miesiąc konto jest likwidowane i trzeba prosić o nowe. Zwykle po dwóch trzech można doprosić się o nowe.Ostatnio maszynka się zacięła i jest cisza zero odpowiedzi na maile.zamowienie nr 43660.
Łaskawca z polskiego premium raczył się odezwać.Spisob w jaki próbuje zaszantażować klienta "najpierw usuń opinie a potem zobaczymy",poza tym treść meila obrażająca klienta powoduje że w całej rozciągłości podtrzymuje opinie.resumujac po kilku latach korzystania wniosek.... OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM .Osoba która odpowiada za kontak z klientem jest wyjątkowo arogancka żeby nie użyć mocniejszych słów.Jesli lubią państwo być obrażani za złożenie reklamacji to to jest właściwy adres.
Problem został rozwiązany, co nie zmienia faktu że osoba odpowiadającą na meble jest niebywale arogancka i impertynecka.Wiec drogie Polskie premium może trzeba wyciągnąć jakieś wnioski aby utrzymać klientów.pozdrawiam

29 de septiembre de 2024

Respuesta de mokasape2889

Tok rozumowania Artura (przedstaw się jak się kompromitujesz w Internecie, bo tak to tylko rodzina o tym wie):
1. Dokonaj 6 zakupów w ciągu 1,5 roku (przy żadnym nie wystaw opinii)
2. Napisz wiadomość w piątek, a w niedzielę wystaw negatywną opinię, mimo, że zawsze w przeszłości odpowiedź dostałeś w max. 24h (nigdy nie było to 2-3 dni, ale trzeba podkoloryzować, a jak jest inaczej to załącz zrzut ekranu, chociaż jednej takiej sytuacji ;) ) - czyli w skrócie brak świadomości czym jest weekend i, że nie jest się jedynym klientem
3. Po kolejnej wiadomości otrzymaj odpowiedź, aby zweryfikować definicję pojęcia "weekend" oraz "kłamstwo" i, że odpowiedź dostaniesz jeśli usuniesz opinię (nikt nie będzie akceptować czegoś takiego, tym bardziej, że są w niej zawarte fałszywe, zmyślone, podkoloryzowane informacje)
4. Finalnie tak czy inaczej dostań przyznany dostęp, ale jako odpowiedź napisz, że opinii nie usuniesz tylko co najwyżej wystawisz kolejne (to zostanie swoją drogą zgłoszone) - musisz być bardzo smutnym i samotnym człowiekiem, bo nie uwierzę, że ktoś się w taki sposób męczy na co dzień
5. Jeśli nie usuniesz opinii do końca dnia to dane zostają zmienione i dostaniesz odpowiedź dokładnie 14. dnia, zgodnie z prawem, od napisania wiadomości. Może te 2 tygodnie są bardziej odpowiednie niż 2 dni (podczas których był weekend)
6. I uwaga, co najlepsze XD Po informacji, że opinia zostanie również wystawiona ów delikwentowi to zbulwersowany odpowiada "wiesz co to jest RODO??? Sprawę zgłoszę na policję." XDDDD

Nikt ciebie nie obraził tylko próbował wytłumaczyć, że w twoim zachowaniu nie ma logiki. Tym bardziej nie miało to miejsca na złożenie reklamacji, tylko wystawienia opinii nie czekając w trakcie weekendu na odpowiedź.

Gbur Artur nie rozumiejący totalnie, ale to totalnie otaczającego go świata. SKĄD WY SIĘ LUDZIE BIERZECIE? To jest po prostu przykre, że takie osoby istnieją i nikt im na takim etapie życia jeszcze nie pomógł (być może miało to miejsce, ale bezskutecznie).
A jak będziesz dalej kłamać to po prostu wszystkie dowody odnośnie tego, że kłamiesz zostaną tutaj załączone, bo przecież ty tego nie zrobisz, bo by się narracja nie zgadzała.

Kolejny dzień bez Netflixa

Kolejny dzień bez Netflixa. Kontakt zerowy. Cały dzień pisze maile, zero odzewu.
Edit. Jeśli ktoś się zastanawia nad zakupem odradzam. Wykupiłam Netflixa na 180dni (ogromny błąd), co miesiąc trzeba prosić się o dostęp bo wywala Cię z gospodarstwa... ja czekam już 3 dni aż łaskawie ktoś odpisze. Niestety bezskutecznie :(. Cały weekend bez Netflixa. To już robi się chore. A i potwierdzam poprzedników. Rzadko spotyka się tak chamska i niemiło obsługę. Potrafią wyzwać i zastraszać.
Przez przypadek zamówiłam u nich, po wcześniejszych przebojach...

Odpowiedź do Waszej wypowiedzi:
Pierwsze zgłoszenie o braku dostępu do netflixa zostało wysłane 25.09 o godz. 21:40. Odpowiedzieliście, że należy to zgłosić mailowo w godzinach pracy 7-22. Nie było mowy że weekendy nie pracujecie to po pierwsze. Negatywna ocena zostala wystawiona po 3 dniach braku dostepu do Netflixa. Po drugie w mailu jest informacja ze podacie kod, który należy wpisać w ciągu 15 minut. Dziś jest 30.09. Nie mam ani kodu ani dostępu do Netflixa od 25.09.
Proszę sobie nie żartować, przestać oczerniać klientów i nie wytykać wszystkim błędów. Notorycznie usuwacie negatywne komentarze. Na Facebooku odezwało się kilka osób po ostatnich Waszych zastraszaniach klientów. Jest wiele osób które oczerniacie i straszycie. Tak jak pisałam w mailu czekam na zwrot za produkt którego nie mam.

I jeszcze jedno .. jak można napisać klientowi który wykupił ofertę na pół roku i od 5 dni nie ma dostępu do usługi ani odpowiedzi na maile że "Odpowiedzi nie dostanie Pani do momentu usunięcia opinii. " Sam robi pan sobie opinie.... a odpowiada tylko gdy pojawi się negatywna opinia.
Nie usunę opinii. Czekam na zwrot na usługę której nie mam.

28 de septiembre de 2024

Respuesta de mokasape2889

Chore to jest akurat wystawienie opinii po tym jak przez godzinę nie dostaje się odpowiedzi w sobotę, nie czekając na wyjaśnienie. Bo przecież jak może mieć miejsce sytuacja, że w sobotę w godzinach wieczornych może być niezależna sytuacja, przez którą przez chwilę jest się niedostępnym, prawda? Istnie niedorzeczna sytuacja. W trakcie jak było pisane do Pani wyjaśnienie to postanowiła Pani wystawić negatywną opinię (bardzo mądre swoją drogą, zważając na wieczór w weekend). Odpowiedzi nie dostanie Pani do momentu usunięcia opinii. Po usunięciu proszę o kontakt mailowy. Takiego zachowania nikt nie będzie tolerować i nie wiem czemu nie została Pani zablokowana od dalszych zakupów, bo w taki bezmyślny, nieludzki sposób zachowuje się po raz 3, a poprzednich 2 opinii nie usunęła, zrobił to dopiero system po ich zgłoszeniu. Więc po co dokonywać kolejny raz zakupu? Ten z pewnością jest ostatnim, bo błąd z poprzednich przypadków został naprawiony. Z takimi osobami nie współpracujemy, pewnie jak 99% społeczeństwa,

Czyli podsumowując tok rozumowania Pani Moniki:
1. Dokonaj zakupu produktu nie wiedząc jak działa w kwestii weryfikacji gospodarstwa domowego
2. 25 września o godzinie 21:40 napisz wiadomość i dostań odpowiedź o 22:20 tego samego dnia, co należy w tej kwestii zrobić
3. 28 września (SOBOTA! ***po 3 dniach od otrzymania informacji***) w godzinach wczesno wieczornych napisz wiadomość, na którą nie dostajesz odpowiedzi i po chwili tego samego dnia wystaw opinię negatywną (po raz trzeci w trakcie historii zakupów)
4. Dostałaby Pani informację z wyjaśnieniem, że przez chwilę w danym momencie nie byliśmy aktywni, ale Pani takich kwestii nie bierze po uwagę i po 2h wystawia opinię w sobotę - skrajnie niepoważni ludzie nie są traktowani poważnie.
5. Jeśli zachowuje się Pani w niepoważny, nieludzki sposób to odpowiedź dostanie dokładnie 14. dnia od napisania wiadomości, czyli w czasie jaki jest na to przewidziany prawnie. Może te 2 tygodnie są bardziej odpowiednie, niż poczekanie "chwili" w sobotni wieczór na wyjaśnienie, że przez 2-3h nie byliśmy aktywni w tej kwestii

To jest szok, że takie kwestie należy tłumaczyć dorosłym ludziom. A fakt, że pisze Pani, że nie ma dostępu do usługi od 5 dni, kontaktując się w kwestii otrzymania kodu weryfikacyjnego po 3 dniach podkreśla jak bardzo poważnie się Pani zachowuje.

Konto HBO Max 60 dni

Konto HBO Max 60 dni, napisałem trzy maile że jest brak dostępu do konta, załączyłem screen z TV ale nawet nie raczą odpisać, żenada.

21 de septiembre de 2024

60 dni Xbox Game pass

60 dni Xbox Game pass, kod przyszedł na drugi dzień , niestety już wykorzystany więc czekałem kolejny dzień żeby dostać informację że zarejestrowali za mnie i wysłali dane do logowania na jakieś wspólne kont z którego się nie da grać bo praktycznie cały czas wywala bo ktoś inny się loguje. Ten sam adres kluczepremium.pl i globalkeyua to ci sami oszuści .

14 de septiembre de 2024

Respuesta de mokasape2889

A ty się dobrze człowieku czujesz czy masz problemy ze wzrokiem? Już pomijając fakt, że nie sprzedajemy żadnych kodów xbox game pass to wystawiasz opinię stronie POLSKIEPREMIUM.PL pisząc o zakupie na jakimś kluczepremium.pl. Na pewno wszystko w porządku ze zdrowiem?

W przypadku braku usunięcia opinii, która ewidentnie dotyczy innej strony, zostaną wobec ciebie podjęte kroki prawne. Być może wtedy zmądrzejesz i wrócisz do zdrowia.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zakup Disney+na90dni dane logowania…

Zakup Disney+na90dni dane logowania otrzymałem. Ale po czterech dniach utraciłem możliwość logowania się do konta. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Zapytania wysłane przez link jak i na email.

Pomóc udzielona po tygodniu niedziałania. Mam nadzieję że już będzie działać beż problemów.

Nt.zamowienia #5085915

12 de septiembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.