Información sobre la empresa

1. Estudio de yoga
  2. Profesor/a de yoga

Escrito por la empresa

Pomosa Yoga Studio er et hjemligt og varmt yogastudie i Søhus, Odense N, grundlagt og drevet af mig, Ida. Jeg underviser i Hatha yoga med fokus på ro, nærvær og kropsbevidsthed — altid med plads til alle niveauer og livsfaser. Hos mig handler yoga ikke om at præstere, men om at lande i kroppen, trække vejret frit og mærke sig selv. Du kan komme “som du er” — nybegynder, gravid, nybagt mor, senior (60+) eller erfaren yogi. Udover faste yogahold tilbyder jeg events med fokus på fordybelse, kreativitet, mindfulness og at skabe plads til stilhed og refleksion. Navnet Pomosa er inspireret af stedets historie: grunden var tidligere en æbleplantage med æblesorten Pomosa, og to af de gamle æbletræer står stadig som en påmindelse om rødder og naturlig vækst 🌳🍎

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Efterfødselsyoga og ro

Jeg fandt pomosa yoga studio via Instagram og er begyndt at gå på Efterfødsels holdet. Det er en skøn og blid start på bevægelse og selvkærlighed efter fødsel og jeg elsker det! Ida har skabt en skøn atmosfære til sine hold og så er hun konstant nytænkende med forskellige spændende yoga events. Stor anbefaling herfra.

4 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis du er nybegynder til yoga ligesom…

Hvis du er nybegynder til yoga ligesom jeg er - så kan jeg varmt anbefale at starte hos Pomosa Yoga Studio. Du kan være dig selv i en god stemning og med masser af forskellige øvelser. Ida er rolig og behagelig, god til at forklare øvelsen og udbyttet. Man kan låne måtte, blokke mm - og hver træning slutter med en kop the - ny smag hver gang. Samtidig er der klippekort-betaling,

20 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk yogastudie med en nærværende instruktør

Startede med at gå regelmæssigt til yoga hos Pomposa Yoga Studio i august og kan kun anbefale det. Ida er en fantastisk yogaunderviser, der giver god instruktion, guider en virkelig godt igennem øvelserne og så er det i virkelig skønne omgivelser.

Jeg synes, at alle kan være med og man bliver udfordret på en tilpas måde.

For mig er det blevet mit highlight om mandagen og jeg kun varmt anbefale Pomposa Yoga Studio

6 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som at komme ind i et varmt kram!

Som at komme ind i et varmt kram!

Startede op ved Pomosa Yoga studie i slutningen af august. Det er et skønt og roligt sted at komme. Nærværende instruktør og hele rummet indbyder til ro og fordybelse.
Gode yogaøvelser, god instruktion, alle kan være med og bliver udfordret tilpas. Der er både plads til rolige bevægelser og sved på panden.
Varmeste anbefalinger!

15 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trygt, nærværende og plads til alle :-)

Jeg er lige startet til yoga hos Pomosa Yoga Studio, og jeg mærkede med det samme en særlig ro og varme i rummet. Der er en skøn atmosfære, hvor man virkelig kan lande og bare være sig selv :-)

Underviseren skaber et trygt og nærværende rum med fine guidninger og plads til alle niveauer. Jeg går altid derfra med ro i kroppen og et smil på læben :-)
At studiet ligger næsten lige ved siden af, hvor jeg bor, er en ekstra gave – og for mig føles det også som et lille åndehul midt i hverdagen :-)

Jeg kan varmt anbefale Pomosa Yoga Studio

9 de octubre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.