Hele købs oplevelsen var virkelig god. Og leveringstiden blev også overholdt til punkt og prikke. Dog kunne vi måske godt have ønsket os en lidt hurtigere levering, men det er et luksus problem. Grund... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
stort udvalg af varer til hestepiger og gode priser. venlig ekspedition
De gange vi har handlet ved Ponypiger.dk har det kun var positivt. Varerne er kommet hurtigt, intakte og forventningerne indfriet. Ved forsinkelse, er man orienteret løbende. Vi har en “ulykkelig” d... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Ravnebjergvej 20, 3450, Allerød, Dinamarca
- +45 71997525
- kundeservice@ponypiger.dk
- ponypiger.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Go og hurtig service 😊🐴🌹
Alt kørte på skinner
Super service og hurtig levering så jeg…
Super service og hurtig levering så jeg er fuld tilfreds derfor giver jeg jer 5 stjerner 😃
God service og hurtig levering 😊
Hurtig levering
Vi købte en grime i julegave
Vi købte en grime i julegave. Der kom så bare flere af samme gave. Sendte den retur lidt sent, ingen problemer der. Har så købt en transe istedet til hendes kæphest. Kom efter 2 dage, så alt i alt en god oplevelse.
Perfekt og hurtig levering
God hjælp alt ok
Virkelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice
Jeg modtog aldrig en afhentningskode og havde derfor ikke mulighed for at hente pakken.
Jeg kontaktede kundeservice og det krediterede mig med 12.90,-
VIRKELIG dårlig stil
Og fik
Virkelig dårlig service ift at give penge retur
Virkelig dårlig service ift. at give pengene retur for en vare, og informere om deres betingelser herom.
Køb af gavekort
Køb af gavekort. Hurtigt og effektivt. Fin mulighed for at printe gavekort, hvilket vi gjorde.
Kæphest
Bestilte en enhjørningen kæphest til min datter i julegave. "Pakken" bestod af en tynd plastik pose, som ankom med huller... indeni havde indholdet det heldigvis hovedsageligt fint, bortset fra en lille skræmme på det ene håndtag. Ikke nok til at jeg vil sende den retur, men heller ikke nok til at jeg vil give den mere end 3 stjerner 😐
Hurtig og god service
Nu har jeg siden 1 november ringet på…
Nu har jeg siden 1 november ringet på det nr der er oplyst på hjemme siden , som man kan benytte man-fre 10-17, på intet tidspunkt tages telefonen. Derfor kørte jeg til adr for ponypigerne i fredages 08 november i Allerød. Ingen hjemme ej heller et skilt med navnet ponypigerne eller forretning? Har efterladt mit telefon nr hos naboen men intet hørt ???? Så bliver det svært at sige noget positivt !!!!👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.