1. Contratista de piscinas
  2. Servicio de limpieza de piscinas
  3. Servicio de reparación de piscinas
  4. Tienda de insumos para piscinas

Escrito por la empresa

Välj oss som din leverantör av pooltjänster om du vill vara säker på att du får en produkt som är byggd för lång hållbarhet. Men det är inte bara produktkvaliteten som vi fokuserar på – vi är också dedikerade till att ge våra kunder en personlig och förstklassig service.

3,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bad om offert på ett pooltak

Bad om offert på ett pooltak. Fick helt galna mått och när jag ifrågasatte hur de räknar blev det bara tyst. Inget svar. Håller inte med "kompisarnas" betyg. Ger EN stjärna för service och engagemeng.

21 de abril de 2023

Hej Håkan,

Jag beklagar den dåliga upplevelsen du hade med oss när du bad om en offert på ett pooltak. Jag hoppas att du hittade ett pooltak som passade din pool.

Bra service

Bra service, aldrig omöjliga, och svarar alltid när man ringer o försöker hjälpa om man behöver hjälp med något eller har problem med något. Rekommenderar dem verkligen. Simon

6 de junio de 2022

Respuesta de Poolspecialisten

Tack för det Simon. Vi är glada över att du är nöjd.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra slut resultat

Det var en bra service och allt gick helt enligt plan vilket var bra.

19 de octubre de 2022

Tack för ditt betyg!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Poolspecialisten hjälpte mig i alla steg och vi är väldigt nöjda med resultatet!

Poolspecialisten hjälpte mig i alla steg under bygget med poolen. De höll tidplanen. Vi är också väldigt nöjda med resultatet, det blev en fin pool med hög kvalitet. De har även efter byggnationen varit tillgängliga och ställt upp när vi haft frågor. Vi är väldigt nöjda och har rekommenderat Poolspecialisten till vänner och bekanta.

19 de marzo de 2023

Respuesta de Poolspecialisten

Tack så mycket Stefan, vi är glada av att ha fått hjälpa dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Överträffade våra höga förväntningar!

Det eviga letandet efter den perfekta poolbyggaren slutade efter ett samtal med Edward på poolspecialisten.se
Efter mötet med Edward bestämde vi oss för att gå vidare med poolspecialisten som poolbyggare pga den positiva magkänslan vi fick under och efter mötet. Jag kan varmt rekommendera Pool Specialisten, företaget överträffade våra förväntningar på alla sätt. Vi valde en totalentreprenad 4x8m thermopool och under byggnadtionen bestämde vi oss för finplanering samt utomhus miljö som skulle passa poolen. Poolspecialisten tog på sig uppdraget och levererade bättre resultat än lovat utan krångel.

12 de junio de 2022

Respuesta de Poolspecialisten

Tack Jean, din pool och utomhusmiljö blev väldigt bra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi valde Poolspecialisten för att dom…

Vi valde Poolspecialisten för att dom kunde skräddarsy en pool utifrån våra förväntningar och för att dom har lång erfarenhet och otroligt nöjda referenser som vi besökte. Vi har fått fantastisk hjälp och dom har varit tillgängliga från starten. Poolen blev bättre än förväntat och vi kan inte vara nöjdare över resultatet. Vi gjorde noggrann research innan vi valde pool leverantör och för oss var Poolspecilisten självklara valet.

31 de marzo de 2022

Tack för din recension!

Edward

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.