Erg prettige ontvangst. Uitgebreid de tijd genomen om goed advies te geven en ze denken in oplossingen. Koffie met wat lekkers aangeboden gekregen, altijd fijn. Vitrine/buffetkasten gekocht. Ze moeten... Ver más
La empresa ha respondido
Erg fijne winkel. Enorm goed geholpen met advies op maat. Enorm brede selectie aan topmeubelen, vloeren en slapen voor een zachte prijs
La empresa ha respondido
Wij zijn heel prettig geholpen. Kregen de ruimte om eerst rustig zelf te kijken maar konden wel vragen stellen indien nodig. Daarna rustig met de verkoper de mogelijkheden bekeken en de verkoper had h... Ver más
La empresa ha respondido
Prima ontvangst in de winkel. Snelle levering meubels. Netjes gebeld dat de meubels binnengekomen waren en dat er een afspraak gemaakt kon worden. 1 dag vantevoren weer netjes gebeld met het tijdv... Ver más
La empresa ha respondido
Poppeliers Meubelen is een sfeervolle winkel waar u goed kunt slagen voor uw interieur. Diverse meubelen zoals bankstellen, kasten en complete eethoeken kunt u op een ontspannen manier ontdekken in deze royale meubelwinkel. Personeel is vriendelijk en heet u graag welkom. Streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en klantwaardering zijn belangrijke pijlers van Poppeliers Meubelen. Bezoek Poppeliers.com voor de laatste woontrends en meubel aanbiedingen.
Wageningselaan 66, 3903LA, Veenendaal, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana

Respuesta de Poppeliers Meubelen Veenendaal
Sneller dan gepland geleverd en goede monteurs

Respuesta de Poppeliers Meubelen Veenendaal
Levering op afgesproken tijdstip. Vriendelijke en behulpzame mensen.
Goede tips gekregen voor onderhoud stoelen.

Respuesta de Poppeliers Meubelen Veenendaal
Prima verkoper, goed advies en fijne afwikkeling. Blij met onze aankopen!

Respuesta de Poppeliers Meubelen Veenendaal
* In het kiezen van de meubels
* Het vlotte door sturen van de foto's
* En het beantwoorden van de vraag via de
mail.

Fijne winkel

Respuesta de Poppeliers Meubelen Veenendaal
We kregen eerst de gelegenheid om rustig door de winkel te lopen om op ons gemak een bank uit te zoeken. Daarna werden we prima te woord gestaan door de verkoper.
Ook toen we terugkwamen werden we prima geholpen.

Respuesta de Poppeliers Meubelen Veenendaal
Er vriendelijk geholpen. Werd meegedacht en advies gegeven.
Echter m'n bestelling nog niet binnen. Hoop dat alles conform het bestelde is.

Respuesta de Poppeliers Meubelen Veenendaal
Een prettige zaak waar je goed geholpen wordt

Respuesta de Poppeliers Meubelen Veenendaal
Wij zijn bij binnenkomst hartelijk ontvangen en er werd al meteen koffie aangeboden. De heer nam alle tijd om mijn moedertje te helpen met de meubels uitzoeken en meneer heeft ervoor gezorgd dat mijn moeder niet met de oude meubels blijft zitten. Echt een top service👍

Respuesta de Poppeliers Meubelen Veenendaal
Vriendelijke verkopers. Grote keuze.
Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen.
Lekker rustig kunnen rondkijken zonder dat er iemand de hele tijd achter je aan loopt. Op moment dat je keuze hebt gemaakt nemen ze alle tijd om de juiste beslissing te nemen.

Respuesta de Poppeliers Meubelen Veenendaal
De verkoper was heel aardig en behulpzaam. De mannen die de meubels kwamen bezorgen waren aardig .en vlotte mannen .na bestellen van de meubels 2 weken geleverd.

Respuesta de Poppeliers Meubelen Veenendaal
Zeer te vreden ,nu nog op de levering wachten

Respuesta de Poppeliers Meubelen Veenendaal
De levering was sneller als verwacht. Gemakkelijk op te halen op locatie Veenendaal

Respuesta de Poppeliers Meubelen Veenendaal
Netjes behandeld en goede afspraak voor de te halen en leveren.

Respuesta de Poppeliers Meubelen Veenendaal
Más información sobre otros tipos de reseñas.