Popspizza Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rene overflader og indbydende omgivelser. Personalet er rare og venlige og serveringen er prompt. Jeg blev anbefalet nr. 24 af herren der betjente mig, og jeg må sige at det var en god anbefaling.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

fik pizza nr. 8, og den smagte fantastisk! 😋🍕 Sød og venlig betjening, og maden blev serveret hurtigt. Alt i alt en rigtig god oplevelse – vi kommer igen! ❤️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Laver suveræn god mad! En af de bedste pizza og sandwich. Men her på det sidste opdager jeg kyllingsandwich er begyndt at dale i kvalitet. Smagen er ligeså god, men der er kommet mindre og mindre kød.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Pop’s Pizza i Ishøj Bycenter. Maden var super lækker, især pizzaen som var sprød, velsmagende og lavet med friske ingredienser. Portionerne var gode, og der var... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

249 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 37% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

118 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig oplevelse hvor vi fik…

Virkelig dårlig oplevelse hvor vi fik et kødstykke fra en anden pizza (det var en nummer 8, som regel indeholder kylling. Pizzaen var slatten, proppet med dressing, og slet ikke skåret ud - nemlig “hurtige pizzaer”. Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at man betaler over 110 kr for en pizza, og får et ringe produkt!!! Jeg kontaktede pops pizza over Instagram, hvortil deres svar var “hvilken afdeling”, hvor mit svar er “lyngby”. Samtalen sluttede derefter. Dette skildrer yderligere, at deres kundeservice er enorm ringe, og fokuserer ikke på andet end at indoktrinere folk til at stemme på deres restaurant som “årets pizza”-dette stemmer hverken overens med deres kvalitet, service eller produkt.

Ikke et besøg værd!!!

2 de abril de 2025

Det har taget 100 år for jer

Det har taget 100 år for jer, at leverer 3 pizzaer - nærmere bestemt 2 timers leveringstid. Pizzaerne var endda kolde og usmagelige !! Bestiller aldrig derfra igen.

27 de marzo de 2025

Dårlig service

Dårlig service. Pizzaerne kommer for sent med Wolt og er kolde. Og så mangler der en pizza i leveringen. Pops pizza påstår pizzaen er leveret.. og vil ikke lave en ny. Øhhh. Virkelig irriterende og super dårlig service.

17 de noviembre de 2024

Ligeglad kundeservice i Lyngby

Vi havde troet at vi havde fundet vores fast pizzeria; første gang i sidste uge havde vi en rigtig god oplevelse. I aften var den anden (og sidste) gang. Pizzaerne er gode men de bliver fuldstændigt ødelagt af Just Eats chauffører som ikke fatter en pind. Vi ringede til butikken da vi kunne se at chaufføren kørte rund som en kylling uden hoved uden at finde adressen. Han var allerede hernede hos os, allerede forsinket i forvejen, pludselig kører han den modsatte vej og bliver ved med at køre. Leveringen skiftede fra 2 minutter til 11. Til sidst da han vendte tilbage et kvarter senere, måtte jeg selv gå ned og finde ham, parkeret 300 meter fra os. Og det er til det her man betaler for levering? Pops pizzerias svar var, “det er ikke vores problem”. Men prøv lige at høre, kære jer, DET ER jeres problem da det er jer der bruger Just Eat, Det er JERES ansvar at levere et spiselig produkt. Når dette ikke sker, det er JERES ansvar at komme i kontakt med Just Eat og forlange en bedre service. Det går udover kvaliteten af jeres produkter, så det ER jeres problem! Bliver I ved med at miste kunderne pga. Just Eats ringe service, så vil jeg se, om det ikke er jeres problem. Sagen er, vi fik to iskolde, svampede pizzaer der forøvrigt var blevet kastet rundt sådan at fyldet endte mere på æsken end på pizzaen. Hvis I tror at I ikke selv har et ansvar, tager I fejl.

13 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig oplevelse her til aften

Dårlig oplevelse her til aften. Selvom man har bestilt online, kan der godt være udsolgt. Betaling tager man imod, leverer nej. Service herefter ringe.

11 de octubre de 2024

Pop’s pizza Ishøj

Det er sjældent jeg ligger anmeldelser.
Men når nogen gør noget så godt, skal det også anerkendes.
Jeg købte forleden en nr. 14, deep pan.

Det er nok én af de bedste pizzaer jeg længe har smagt. Dejen var sprød, luftig og fugtig.
Fyld manglede der på ingen måde noget af og de var langtfra nærrige med kødet eller osten.

Den var lækker helt ned til det sidste stykke.
Tak for mad og vi ses snart igen!

22 de septiembre de 2024

Pop's pizza Lyngby

Pop's pizza Lyngby. Lækreste pizza fra området, med autentisk smag.. Flinke personaler og service mind,meget rent sted. Varm anbefale ( har været sammen familien). Vi kommer helt sikkert tilbage 😛

9 de septiembre de 2024

Bedste pizza

Pops pizza Ishøj laver de bedste pizzaer- altid velsmagende, friskt og lækkert. Altid meget venlig betjening

1 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inkompetent medarbejder og overholder…

Inkompetent medarbejder og overholder ikke afhentningstider. Havde bestilt 3 pizzaer og bedte om chilli og majo til pommes frites men det får man kun når man bestiller flere end 5 pizza. Ville give nul stjerner men det kan man ikke.

1 de septiembre de 2024

Besøgte Pops Pizza i Ishøj i går

Besøgte Pops Pizza i Ishøj i går.
Sjældent har vi fået så god en pizza, dejlig sprød, og med masser af fyld, dertil et bæger chili sovs ganske gratis. Priserne på Pizza'en er højere end vi plejer at betale på vores gamle sted, men kvaliteten var meget bedre. Vi kommer helt sikkert igen. Så der var mange der købte deres sandwich, disse så også ganske gode ud. Det eneste man kunne ønske sig (i myldretiden) var måske et par borde ekstra i den tomme nabo butik. Tak for god pizza og god service.

26 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan du lide sprøde lækker pizza

Kan du lide sprøde lækker pizza, så er det pops pizza i Ishøj centeret du skal besøge. De laver de bedste pizzaer og der bliver ikke sparet på noget, priserene er rimelige. Det er ikke sidste gang vi henter vores pizza der.

15 de agosto de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.