Rene overflader og indbydende omgivelser. Personalet er rare og venlige og serveringen er prompt. Jeg blev anbefalet nr. 24 af herren der betjente mig, og jeg må sige at det var en god anbefaling.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
fik pizza nr. 8, og den smagte fantastisk! 😋🍕 Sød og venlig betjening, og maden blev serveret hurtigt. Alt i alt en rigtig god oplevelse – vi kommer igen! ❤️
Laver suveræn god mad! En af de bedste pizza og sandwich. Men her på det sidste opdager jeg kyllingsandwich er begyndt at dale i kvalitet. Smagen er ligeså god, men der er kommet mindre og mindre kød.... Ver más
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Pop’s Pizza i Ishøj Bycenter. Maden var super lækker, især pizzaen som var sprød, velsmagende og lavet med friske ingredienser. Portionerne var gode, og der var... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 37% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rigtig god betjening.
Rigtig god betjening.
Maden smagte rigtig godt.
Pænt og rengjordt borde og gulv.
Jeg er desværre nødt til at give dette…
Jeg er desværre nødt til at give dette sted 1 stjerne.
I dag bestilte vi mad til 2 voksne og 3 børn for omkring 700 kr. Bestillingen bestod af 2 pizzaer, 3 burgere og pomfritter. Efter ca. 30–40 minutter blev vores nummer kaldt, men vi fik kun udleveret pizzaerne.
Vi spurgte to gange efter resten af maden (burgere og pomfritter), og begge gange fik vi at vide, at det var på vej. Først tredje gang — hvor vi næsten var færdige med at spise pizzaerne — gik jeg op og spurgte igen, da det ikke er acceptabelt kun at få halvdelen af sin bestilling. Især fordi vores ene søn ikke spiser pizza, og derfor ventede på sin burger eller pomfritter.
Her blev jeg mødt af en mandlig medarbejder, som talte meget nedladende til mig og bad mig sætte mig ned, som om jeg var et barn. Det var en meget ubehagelig oplevelse og helt uacceptabel kundeservice.
Efter yderligere 5–7 minutter kom resten af maden endelig. Jeg talte derefter med en kvindelig medarbejder, som undskyldte. En anden medarbejder, som havde overværet situationen, kom også og undskyldte på vegne af den mandlige kollega og anerkendte, at hans opførsel ikke var i orden — det sætter jeg pris på.
Men oplevelsen som helhed var desværre meget dårlig, især på en dag som første dag af Eid, hvor man forventer en god oplevelse. På grund af denne behandling kommer vi desværre ikke igen.
Jeg håber ledelsen tager dette seriøst og følger op på medarbejderens opførsel.
Pops pizza lyngby.
Pops pizza lyngby.
Noget af den bedste service jeg har oplevet i Danmark. Man møder ikke den slags særlig tit. Personalet sørger virkelig for, at man får en god oplevelse derinde. Emin, som tog imod vores bestilling, sørgede virkelig for, at vi fik en god oplevelse og kom også med en anbefaling, da vi var i tvivl om hvilken pizza vi skulle vælge. En medarbejder opdagede også selv, at vi havde glemt vores drikkevarer og tilbød at hente dem. Man kan virkelig mærke, at de gør det lille ekstra for deres kunder. Virkelig god oplevelse. 🍕
Dårlig service
Hej, det er en skam, at man ikke kan bestille mad efter kl. 17:00, fordi det er ramadan. Husk, at det her er Danmark, og alle skal behandles lige. Servicen er dårlig, og bestillingsskærmene var dækket af pap.

Respuesta de Popspizza
De sødeste servicemindede og altid…
De sødeste servicemindede og altid smilende folk hos pops <3
Super sødt personale altid smilende og…
Super sødt personale altid smilende og imødekommende overfor alle, man føler sig mere end velkommen! maden er velsmagende og kommer på ingen tid. 😊
Pops pizza Ishøj 🍕❤️
Pops pizza Ishøj 🍕❤️
Som medarbejder i PureGym i Ishøj har jeg haft fornøjelsen af at besøge Pops Pizza i Ishøj Center adskillige gange – og det er efterhånden blevet en fast del af min hverdag.
Det, der særligt kendetegner Pops Pizza, er den konsekvent høje kvalitet kombineret med en oprigtig og imødekommende service. Personalet møder altid gæsterne med professionalisme, venlighed og et smil, der skaber en behagelig og afslappet atmosfære. Man føler sig værdsat – ikke bare som kunde, men som gæst.
Jeg har haft mulighed for at smage flere forskellige retter fra menukortet, herunder deres salat, burger og naturligvis pizzaerne – og niveauet er gennemgående imponerende. Råvarerne er friske, smagene velafbalancerede, og tilberedningen vidner om både omhu og faglig stolthed.
Min personlige favorit er uden tvivl deres sandwich. Den skiller sig ud med sin sprøde brødstruktur, generøse fyld og harmoniske smagssammensætning. Det er et måltid, der både mætter og begejstrer – og som jeg vender tilbage til igen og igen.
Jeg kan på det varmeste anbefale Pops Pizza til alle, der ønsker kvalitetsmad kombineret med en serviceoplevelse ud over det sædvanlige. Det er et sted, man med glæde besøger igen.
Rigtig god service og rigtig lækker mad…
Rigtig god service og rigtig lækker mad en klar anbefaling her fra
Hvorfor finder man metal stykker i…
Hvorfor finder man metal stykker i jeres pizza når man spiser hos jer sket et par gange nu
Deres Frokost sandwich M/drikkelse til…
Deres Frokost sandwich M/drikkelse til 90kr
WoW den smager godt !
Wow ubetinget bedste pizza
Wow ubetinget bedste pizza, lige fra udvalg, bund og fyld❤️, virkelig velsmagende og kan varmt anbefale deres maarscapone kartoffel og kylling pizza.
Lækkert sted
Lækkert sted, fantastiske pizzaer og super service!
Pops pizza 🙏😋🤩
Smager mega godt,god service og rare medarbejdere. Kan varmt anbefales🙏
Fantastisk mad
Fantastisk mad, altid en sublim service med et smil - uanset hvor travlt der er.
Man får maden hurtigt og det er uden tvivl de bedste pizzaer
Lækker pizza oplevelse
Først og fremmest var det en fantastisk pizza. Smagte lækkert og var sprød. Stedet er hyggeligt og god baggrund musik.Vi fik en varm velkomst og fik en god anbefaling af hvilken pizza vi skulle vælge. Da det var vores første besøg. Men det bliver ikke sidste gang. Kommer gerne igen.
Super lækker
Super lækker, sprød pizza, venligt personale og et rigtig hyggeligt lokale. Det er første gang, vi er her, men helt sikkert ikke den sidste 😊 vi kommer gerne igen, når lysten til en god pizza melder sig.
Kan klart anbefales. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerne herfra
Maden kan på ingen måde beskrives men…
Maden kan på ingen måde beskrives men må opleves. Smagen og deres service det er top 10. I gør det så godt pops bliv ved med det. Det her er kvalitet
La experiencia Trustpilot