Poshinterior Opiniones

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Welkom bij ons interieur bedrijf, waar we ons richten op het creëren van stijlvolle en duurzame houten stoelen en Mortex tafels voor elke kamer in huis. Onze passie voor hout en design heeft geleid tot het maken van unieke en handgemaakte stukken die een aanwinst zijn voor elk interieur. Onze houten stoelen zijn gemaakt van hoogwaardig hout en zijn ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar ook om een statement te maken in de kamer. We bieden verschillende stijlen en afwerkingen, zodat je de stoelen kunt vinden die passen bij jouw interieurstijl.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

16 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Heel goede service!

Heel goede service!
Ze hebben veel in voorraad, kon direct geleverd worden.
's Middags gaan kijken 's avonds geleverd.
Goede prijs kwaliteit.
Heel tevreden

30 de enero de 2026

Echte aanrader 👌

Het is top service .Bestelde eetkamer stoelen zijn mooi afgewerkt en van zeer goede kwaliteit.
Vlotte en vriendelijke communicatie , correcte afspraken en snelle levering 👌

5 de octubre de 2025

Beste Anna,

Bedankt voor uw review!

Mooie stoelen

Ze hebben een groot aanbod van prachtige houten stoelen. Zeer tevreden met mijn aankoop. Goede service

13 de septiembre de 2025

Respuesta de Poshinterior

Beste Nelle, bedankt voor het fijne review!

Top service en kwaliteit

Zeer blij met mijn recente aankoop.

Betaalbaar en super service!

30 de julio de 2025

Respuesta de Poshinterior

Beste Nick, Bedankt voor de fijne review!

Zeer goede service!

Topservice! Wij waren niet in de mogelijkheid om de stoelen te komen bekijken. De zaakvoerder maakte daarom van elke stoel individueel een filmpje om ons die te tonen. Zeer vriendelijk en behulpzaam! Nadat wij een stoel gekozen hadden, werd ons meegedeeld dat het een maand levertijd zou duren, wat voor ons te lang was. Hierop stelde de zaakvoerder voor om de stoelen persoonlijk te brengen!! Echt topservice! Wij hebben exact 1 week gewacht op deze stoelen en het is topkwaliteit! Zeer mooie stoelen met kussens! Betrouwbare firma waar je terecht kunt met al je vragen! Zeer tevreden van!

25 de junio de 2025

Respuesta de Poshinterior

Beste Suzie, Bedankt om uw ervaring te delen!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedrijf is prima

Bedrijf is prima, snelle levering . Alleen de stoelen zitten vreselijk en zou ik niet aanraden .

1 de agosto de 2024

Beste Geri,

Wat jammer om te horen dat de stoelen niet aan uw verwachtingen voldeden. We waarderen uw feedback en nemen deze mee om onze producten te verbeteren. Als u in de toekomst nog eens bij ons wilt kijken, helpen we u graag persoonlijk verder en kunnen we u een korting aanbieden als blijk van waardering.

Top service

Top service, mooie stoelen, nog mooiere prijs!

18 de julio de 2024

Respuesta de Poshinterior

Beste Eva, bedankt voor de fijne review!

Good customer service.

A fairly new, small business. Glad I put my trust in them. Customer service was good- responsive, friendly and reliable. Chairs were in stock, a good price and shipped quickly.

22 de junio de 2024

Respuesta de Poshinterior

Dear Lilian, thank you so much for your review!

Kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering!!

8 de abril de 2024

Respuesta de Poshinterior

Beste, bedankt voor de fijne review!

Uitstekend!

Uitstekend!!
Zeer comfortabel, en heeft een moderne look.

20 de abril de 2024

Beste Orhan, Bedankt!

Kwaliteit!

Kwaliteit!! Snelle en eerlijke service

2 de noviembre de 2023

Respuesta de Poshinterior

Bedankt voor de complimenten Sannae, we hebben ook een heel fijne verkoopervaring dankzij jullie!

8 consejos para escribir buenas reseñas.