Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt fina posters i många olika format och kategorier! Ska shoppa flera! Snabb leverans och bra service. Det enda är att på hemsidan borde man kunna ändra storlek när man ska testa att skapa en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde till Sverige. Snabbare leverans än förväntat. Fick fel poster skickad till mig, men det löste kundtjänst snabbt och enkelt och inom två dagar hade jag fått min rätta poster. (Och behövde int... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kundeservice er helt i top - selvom det langt fra er gået nemt. Første bestilling indeholdt desværre et forkert motiv, men hurtigt blev det rigtige fremsendt. Det var desværre blevet beskadiget under... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pósters
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Tienda de marcos

Escrito por la empresa

Poster & Frame is a Scandinavian store specializing in high-quality frames and posters. We provide exclusive prints, handcrafted frames, and fast delivery.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I haven’t received my order

I haven’t received my order. I have no way of tracing it and communications are in Danish which I do not understand.

30 de marzo de 2026

Hi Julie,

We are sorry to hear that the delivery mail is in Danish 📩

We can see that you have the option to track your package in that specific email, and it says " B2C Europe trackingnummer" and what comes after is the tracking number 🚚📦

We have answered on your email today, and we are waiting for you to respond back ☺️

Have a good day.
Best regards The Poster & Frame team 🖼️

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Desværre var glasset i rammen totalt…

Desværre var glasset i rammen totalt smadret så jeg har ikke bruge billedet. Jeg har kontakte firmaet, men intet hørt tilbage. Jeg har valgt at give oplevelsen 2 stjerner, da plakaten er pæn og det kunne have være en god oplevelse.

18 de marzo de 2026

Hej Nana,

Vi er kede af høre, at glasset i rammen ankom beskadiget 🖼️

Vi har svaret på din mail i dag, og givet dig informationer omkring, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt ☺️

Glæder os til at høre fra dig.
Hilsen Poster & Frame teamet ✨

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fel måttangivelser angavs av företaget

Fel måttangivelser för varan angavs av företaget på deras hemsida. Detta upptäcktes av mig efter leverans och varan, spegeln, fick inte plats på väggen då den var för stor. Det är förstås omöjligt som konsument att göra ett välgrundat köpbeslut om man inte får rätt information och ändå vägrar företaget att genomföra en reklamation. Uselt kundbemötande och kan tyvärr inte rekommendera detta företag till någon. Trist.

15 de marzo de 2026

Hi Sara,

We have reviewed the case and can see that the correct size was delivered to you. For the mirror itself to measure 70 × 100 cm, the frame needs to be slightly larger, which is why the total size is 72 × 102 cm 🪞

Unfortunately, there is nothing further we can do in this case. As previously informed, you are very welcome to return the item to us. However, we understand that it is disappointing that the mirror is larger than expected, and thank you for the constructive feedback ☺️

We wish you a great day.
Best regards the Poster & Frame team ✨

Love these frames!

Ordered from the United States. The frames are beautiful and reasonably priced and come well packaged during shipping. Will be my go to for frames moving forward.

3 de marzo de 2026

Hi Claudine,

It's wonderful to hear that you love the frames and they was well packaged 🌟

We appreciate your words and your review. We would very much like to hear from you again 💚

Have a great day.
Best regards,
Poster & Frame team ☺️

額縁のガラスが粉々に割れた状態で届きました

届いた段ボールを開けると、絵画の額縁ガラスが粉々に割れており、手を怪我しそうになりました。それに関して問合せしても返信が遅いのと、その間にも関税の請求書が届き、返品するのか交換なのかどうすれば良いのかもわからない状態にされており、とても残念です。企業として、こういったケースでは迅速な対応が必要だと思いますが、この企業にはそのような風土はないのでしょうか?

18 de febrero de 2026

Hi Tom,

We are sorry to hear that your order arrived damaged, and we understand that this has been frustrating.

To process claims like this more quickly, we ask our customers to use the attached QR code. Unfortunately, this was not done initially, which is why we requested that you please complete this step.

We strive to respond to all inquiries within 24 hours on weekdays. We apologize if you experienced a delay, and we handle emails in the order they are received to ensure all customers are treated fairly.

We have replied to you today, as our office is closed on weekends. If you have any further questions or need assistance, you are always welcome to reply directly in this email thread.

Have a great day.
Kind regards,
The Poster & Frame Team

Dejlig hurtigt levering

Dejlig hurtigt levering. Pakket godt ind. Det vi så på hjemmesiden passer med det vi fik.
Vi er super tilfredse.

17 de febrero de 2026

Hej Astrid,

Tusind tak for at den gode anmeldelse ☺️

Og det er super fedt at høre, at I er tilfredse med jeres ordre, og hele forløbet 🌟

Vi håber, at høre fra jer igen.

JEG HAR IKKE MODTAGET MIN ORDRE

Jeg bestilte en ramme for 10 dage siden, jeg har kun modtaget en ordrebekræftelse og intet andet (udover reklamer). Jeg kontaktede firmaet i lørdags, og blev lovet en mail med mere info. I dag, torsdag, har jeg ikke hørt noget endnu og jeg kan ikke ringe op på nummeret der står på internettet/hjemmesiden, den er gået på telefonensvaren de sidste 2 dage.
Det er sidste gang jeg bestiller fra den hjemmeside, utrolig dårlig service og useriøst håndteret.
Jeg har betalt, pengene er trukket fra min kontor og jeg har ikke fået mit produkt. Fraråder alle at bestille fra den hjemmeside.

5 de febrero de 2026

Hej Cecilie,

Kan du skrive til vores kundeservice email på hello@posterandframe.com med dit ordrenummer, så vil vi meget gerne kigge nærmere på det? 😊

Selve webshoppen har ikke noget nummer, og derfor kan du ikke kontakte os via telefon 📞

Hej igen Cecilie,

Tusind tak for at skrive så hurtigt ind til os i torsdag. Vi er usikre på, om du har modtaget vores mail fra os, så derfor skriver vi det også lige her 📩

Vi har annulleret din ordre, da du havde bestilt en ramme i str. 100 x 100 cm, og da rammen kræver forsegling på bagsiden, så kan vi ikke sende rammen uden en plakat. Vi sender derfor to mails d. 02/02 vedr. at vi desværre er nødt til at annullere din ordre 📦

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og en rigtigt god…

Hurtig levering og en rigtigt god kvalitets varer. Mine bedste anbefalinger

30 de enero de 2026

Hej Lars,

Mange tak for de flotte ord og din anbefaling!
Det glæder os virkelig at høre, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med kvaliteten 🖼️

Vi håber at høre fra dig igen.
Ønsker dig en dejlig dag.
Hilsen Poster & Frame teamet ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excellent quality from both the prints…

Excellent quality from both the prints and the frames. I had to wait only 3 working days to have them shipped to a pick up point, what I think is super fast as they produce the order just when they receive it ♻️

28 de enero de 2026

Hi Giuliana,

Thank you so much for the lovely words. And we are super happy to hear that everything went smoothly with the delivery 💚

We would love to hear from you again.
Have a wonderful day.
Best regards the Poster & Frame team 🖼️

Første og sidste gang

Jeg fik en plakat i julegave, og da den ikke levede op til mine forventninger ville jeg returnerer den.
Jeg fandt derfor en retuelabel på deres hjemmeside og betalte den, og fik afsendt mine varer.
Men da pengene så kom tilbage til givers konto var der trukket 75,- for fragt gebyr.
Jeg gør dem opmærksom på at jeg gjorde brug af deres returlabel og var trukket 39,- allerede.

De holder fast i at vil tilbage betale 39,- for nu koster returfragten 75,-.
Selvom det altså er deres egen returportal som har udstedet mig en retuelabel til 39,-?
Ingen beklagelse, blev kort svar at deres fragt koster 75,-.

Man kommer langt med kundeservice, og det er årsagen til at dette blev sidste bestilling her.

Så husk blot på, der er en høj retur pris, man lige skal tage med i overvejelserne.

28 de enero de 2026

Hej Camilla,

Vi oplyser i vores FAQ hvad et returlabel koster hos os, samt hvordan returprocessen skal startes. Man skal altid skrive til os før man sender pakken retur, da vi oplyser relevante informationer - såsom prisen på returlabel. Desværre havde du ikke kontaktet os, så vi kunne hjælpe bedst muligt med din returpakke 📦

Vi har beklaget over fejlen med de 39 kr. da dette er normalt ikke noget der bliver tilbudt, og er blevet fjernet. Vi har tilbudt at refundere pengene til dig, og det skal vi nok sørge for sker 😊

Ha' en god dag.

Top klasse rammelevering til Amager

Top klasse overblik på hjemmesiden og gode priser, når nu man foretrækker rammer med glas frem for plastic. Det er luxus at være fri for at skulle slæbe store rammer hjem til Amager og bestillingen gik efter planen.

6 de enero de 2026

Hej Irene,

Vi takker mange gange for dine søde ord 💚

Vi er også glade for at høre, at du ikke skulle slæbe rammerne med hjem, da det kan blive tungt 📦

Vi håber at høre fra dig igen. Rigtig god dag. Hilsen Poster & Frame teamet 🖼️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Virkelig pæn og god kvalitet

Virkelig pæn og god kvalitet, lidt lang leveringstid

9 de enero de 2026

Hej Simon,

Vi er glade for at høre, at du synes at vores plakater er virkelige pæne og i god kvalitet 🌟

Vi beklager den lange produktionstid, og vi vil gøre vores bedste for at få rettet det det op ☺️

Super fin ramme !

Super fin ramme som var pakket meget forsvarligt ind .. hurtig levering og køber helt sikkert hos jer igen .

2 de enero de 2026

Hej Caroline,

Virkelig dejligt at høre, at rammen var pakket forsvarlig og kommet i god stand 💚

Vi glæder os til at høre fra dig igen.
Hilsen Poster & Frame teamet ☃️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds med det hele

Meget tilfreds med det hele.
Varerne som forventet, hurtig levering. God info undervejs.

28 de diciembre de 2025

Hej Annette,

Tusind tak for de søde ord, og vi er glade for at høre, at alt forløb som det burde 🌟

Vi håber at høre fra dig igen.
Hilsen Poster & Frame teamet ☺️

God og hurtig sevice

Jeg fik min pakke allerede 3 dage efter jeg havde bestilt den. Det kalder jeg god og hurtig service herop til jul.
HILSEN MARIANNE PEDERSEN

15 de diciembre de 2025

Hej Marianne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💚

Supet godt at høre, at din pakke kunne nå frem inden jul 🎄

Ha' en rigtig god dag, og godt Nytår 🎆
Hilsen Poster & Frame teamet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rigtig fin plakat og hurtig levering…

En rigtig fin plakat og hurtig levering virkelig tilfreds

19 de diciembre de 2025

Hej Randi,

Det er dejlig t at høre, at du er glad for din plakat, og du er tilfreds med vores levering 🌟🖼️

Rigtig god dag, og godt Nytår 🎆
Hilsen Poster & Frame teamet

Flotte plakater

Flotte plakater
Let og præcis levering

2 de diciembre de 2025

Hej Ellen,

Tusind tak for at synes, at vores plakater er flotte, og vi er glade for at høre, at leveringen gik som den burde ☺️✨

Rigtig god dag, og godt Nytår 🎆
Hilsen Poster & Frame teamet.

14 dage og min ordre er stadig til ikke leveret

Elsker kvaliteten men leveringstiden er virkelig for ringe.
Jeg bestilte d 28.nov og her 2 uger senere, er min ordre stadig ikke leveret.

Jeg måtte selv rykke for afsendelse😟

28 de noviembre de 2025

Hej Gitte,

Vi er glade for at høre, at du elsker kvaliteten 🌟

Vi får desværre ufattelig travlt under Black Friday, og derfor er den forventet produktionstid længere end de normale 2-3 hverdage. Men jeg kan se, at du har fået afhentet pakken i fredags, så håber alt er i den skønneste ordren 🖼️📦

Ønsker dig en dejlig eftermiddag.
Hilsen Poster & Frame teamet 😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.