Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en Braun rensestation, To dage senere kunne jeg følge mit køb på det tilsendte tracking-link. Alt virkede normalt, men der kom ingen pakke. Jeg kunne se at pakken var leveret til forse... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft en reklamation og PostMeShave håndterede sagen hurtigt og effektivt med venlig personlig betjening, hvilket er virkeligt dejligt når man køber i en netbutik. Hatten af for det!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brugt Postmeshave masser af gange og de har aldrig skuffet. Hvis alle webshops kørte sådan ville der kun være 5 stjerner alle vegne på Trustpilot :)

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para el cuidado personal
  2. Tienda de artículos de peluquería
  3. Tienda de electrónica
  4. Tienda de regalos
  5. Clínica dermatológica

Sobre PostMeShave.dk

Información proporcionada por diversas fuentes externas

PostMe har fantastiske priser alt ligefra Oral-b El-tandbørster, Gillette barberblade og Bjørn borg undertøj. Vi har tandbørstehoveder, barbermaskiner, skægtrimmere, elektriske tandbørster, tandtråd, mundskyl og meget mere. Vi har mange mærker, blandet andet Braun, Gillette, Oral-b, Philips og Sonicare.

PostMe driver p.t. butikkerne:
www.postmedental.dk
- Danmarks billigste dentalleverandør

www.postmeshave.dk
- alt til barbering og kropspleje

www.postmeunderwear.dk
- Bjørn Borg, Calvin Klein og JBS undertøj til ham og hende

www.postmeshirts.dk
- Designerskjorter til kvalitetsbevidste mænd

www.postmebeauty.dk
- Kæmpe udvalg af specialparfumer og skønhedspleje

www.postme.com
- Det hele samlet et sted

Kig forbi en af vores butikker, få en kyndig vejledning og bedst af alt gør en god handel.

Vi ses

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nemt at bestille og betale

Nemt at bestille og betale, men grunden til at de får 3 stjerner og ikke 5 er at de er blevet meget langsomme med hensyn til at pakke og sende, før i tiden var de meget hurtige men desværre ikke mere..

5 de febrero de 2022
Opinión espontánea
Logotipo de PostMeShave.dk

Respuesta de PostMeShave.dk

Hej Lars.
Tak for anmeldelsen og du får lige en besked, som vi desværre må give en del kunder for tiden. Den kan forhåbentlig forklare hvorfor du har oplevet at PostMe er gået fra lynhurtig, til "hvad sker der med den pakke!" tid. De gode nyheder er nemlig at den forsinkelse nogle kunder oplever, er en uddøende race og derfor ikke kommet for at blive.

De sidste par uger har været en speciel udfordret tid for os grundet corona-frafald. Med den meget voldsomme udvikling i smitte, fik vi desværre også corona indenfor døren her i starten af januar og så gik den ellers på rov! Det resulterede i at helt op til 80% af vores normale bemanding i perioder var væk og nogle oplevede op til 4 hverdages ekstra leveringstid. Det ramte de kunder mest, hvis forsendelser lå i de teams, der var hårdest ramt i de enkelte perioder, mens andre fortsat modtog varer fra dag til dag. Det er dog heldigvis en forbigående fase, så jeg tror at du vil opleve en helt anden leveringstid næste gang du er klar til at lægge en ordre på hverdagens basisvarer.

Jeg håber det kan forklare hvorfor du pludselig har oplevet os som langsommere end normalt og at du er klar på at give den endnu et forsøg. Du er i hvert fald meget velkommen Lars.

Mvh
Anders // PostMeDialog

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Aflevering var meget mere langsom end…

Aflevering var meget mere langsom end hvad det står på hjemmesiden

30 de enero de 2022
Opinión espontánea
Logotipo de PostMeShave.dk

Respuesta de PostMeShave.dk

Hej Philippe.
Tak for anmeldelsen. Jeg kan se vi har været 4 hverdage om at få afsendt din ordre. Det er en del over vores standard, som normalt er samme, eller førstkommende hverdag. Du da bestilte var vi dog bekendt med forsinkelser i den pågældende uge (coronahjemsendelser) og vores system havde således estimeret og oplyst 1-3 hverdages behandlingstid til dig. Jeg skal derfor beklage at vi ikke kunne overholde den og håber alligevel at du igen en anden god gang vil give den et forsøg og opleve den reelle PostMe oplevelse.

God fornøjelse med varerne og tak for handlen!

Mvh
Anders // PostMeDialog

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.