POWER.dk - Frederikshavn Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Grønlandsvej 22, 9900 Frederikshavn, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det gik fint i butikken med at få 65” TV udleveret. Tilbudt trolley til at transportere det ud til bilen. Udfordringen var at få tv’et bakset sikkert ind i bilen, og selv om jeg stort set var eneste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig høflig og dygtig sælger i jeres TV afdeling, han var hurtigt til at finde min click and collect ordre og sørgede for at jeg betale hos ham, så jeg ikke skulle til kassen og stå i kø. 👍🏻👍🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Modtage af venlig medarbejde ved kassen. Sendt ned til den afdeling som vi skulle købe/hente vores bare. Venlig og hjælpsom medarbejde vidste og fortale om varen som vi havde best... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

33.943 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ny bærbar PC

Hurtig og effektiv ekspedition

20 de julio de 2026

Hej Torben,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en hurtig og effektiv oplevelse ved køb af din nye bærbare PC.

Power click and collect

22 de julio de 2026

Hej Joan,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik en hurtig og smidig Click & Collect-oplevelse, og at du blev mødt af en høflig og dygtig medarbejder i TV-afdelingen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

20 de julio de 2026

Hej Bjarne,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik god betjening i Frederikshavn.

19 de julio de 2026

Hej Lene,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at oplevelsen i Frederikshavn bød på god service og gode tilbud.

Imødekommende

Venligt, imødekommende og smilende ansatte. De tog hurtigt Venligt kontakt, og man følte sig set og behandlet ordentligt som kunde.

21 de julio de 2026

Hej Fru.,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du blev mødt af venlige, imødekommende og smilende ansatte i Frederikshavn, og at du hurtigt følte dig set og godt behandlet.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Oplevelsen var under det forventede

Oplevelsen var under det forventede. Ved min telefonsamtale fik jeg at vide at de ikke kunne hjælpe mig når jeg afhentede komfuret. Jeg har leddegigt og ældre. Jeg spurgte så om handicappede og ældre ikke kunne handle hos jer, og fik svaret at det måtte I ikke ! Dårlig start, men det gik ok ved afhentning

Hej Tommy,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Det er ærgerligt at starten blev sådan, især når du havde brug for hjælp ved afhentningen. Det er godt at høre, at det trods alt gik fint, da komfuret blev hentet.

Vi tager din feedback med videre, så oplevelsen kan blive bedre fremover.

Hej Carl,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede kompetent og venlig betjening i Frederikshavn. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det der gjorde det til en god oplevelse…

Det der gjorde det til en god oplevelse man pakker tingene ud når man kommer hjem med købet og derefter så virker produktet som det skal overgå forventningerne hvor god en Wi-Fi forbindelse man får med den her adapter vil helt klart anbefale den for hjemmekontor og andre der skal have trådløs netværkskort

Hej Jens Peter,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er virkelig godt at høre, at produktet virkede med det samme og endda overgik dine forventninger, især når det gælder Wi‑Fi-forbindelsen. Det lyder som en rigtig god løsning til hjemmekontor og trådløst netværk.

Tak for anbefalingen. Det sætter vi stor pris på.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Synes det var besværligt at betale det…

Synes det var besværligt at betale det jeg bestilte på click og hent. Det var fint hvis man kunne betale og bestille en afhente dag. Det var så besværligt at bestille

Hej Randi,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det er ærgerligt at høre, at bestilling og betaling ved click og hent føltes besværligt. Vi sætter pris på din feedback, især når det handler om at gøre processen mere enkel og fleksibel.

Din kommentar om at kunne betale og samtidig vælge en afhentningsdag er meget relevant. Tak fordi du tog dig tid til at skrive det.

Hej Zita,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med god service og gode tilbud i Frederikshavn.

God betjening

Venlig og imødekommende betjening - opmærksomt personale fra man kommer ind i butikken.

Hej Rikke,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede venlig, imødekommende og opmærksom betjening hele vejen gennem besøget i Frederikshavn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købt Lg tv til små penge

Købt Lg tv til små penge, fantastisk godt fjernsyn. Og en god service fik jeg i Fr.havn.

19 de julio de 2026

Hej Claus,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du er glad for dit LG TV, og at du havde en god oplevelse i Frederikshavn.

Super god personlig betjening

Super god personlig betjening

Hej Glad,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik super god personlig betjening i Frederikshavn. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

God oplevelse 👍

Hej Rene,

Tak for de 4 stjerner og for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos POWER Frederikshavn.

God service gode produkter

Hej Martin,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og produkter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Modtage af venlig medarbejde ved…

Modtage af venlig medarbejde ved kassen. Sendt ned til den afdeling som vi skulle købe/hente vores bare. Venlig og hjælpsom medarbejde vidste og fortale om varen som vi havde bestilt.

16 de julio de 2026

Hej Ulla,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra Frederikshavn.

Det er dejligt at høre, at du blev mødt venligt ved kassen og fik god hjælp videre til den rette afdeling. Det betyder meget, at du også oplevede en hjælpsom og informativ betjening omkring den vare, I havde bestilt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte og alt var klar da vi kom…

Bestilte og alt var klar da vi kom efter varen.

12 de julio de 2026

Hej Elsebeth,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at alt stod klar, da I kom for at hente varen. Det sætter vi stor pris på.

Samed

Medarbejderen samed var meget sød og rar, virkelig god person.

15 de julio de 2026

Hej Adnan,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en så god oplevelse, og at Samed gjorde et særligt positivt indtryk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God forklaring og informationer om…

God forklaring og informationer om andre muligheder.

15 de julio de 2026

Hej ANNE-GRETHE,

Tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god forklaring og nyttig information om de forskellige muligheder. Den slags oplevelser betyder meget.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Flink mand og god betjening god…

Flink mand og god betjening god oplevelse...👍👍..

14 de julio de 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Frederikshavn, og at betjeningen gjorde et positivt indtryk.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.