POWER.dk - Frederikshavn Opiniones

1923
TrustScore: 4.5 sobre 5

Grønlandsvej 22, 9900 Frederikshavn, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God Ai chat Venlig betjening. Vi var nød til at aflyse et køb da det købte ikke passede til den plads hvor det skulle stå. Annullering af køb og tilbagebetaling af penge gik hurtigt og uden probleme... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service Havde bestilt en computer til click and collect og der stod den ville komme den 18. (Lidt træls da jeg startede i skole den 10. men selvfølgelig ikke deres skyld når den skulle b... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

fik en super god vejledning om mit køb og hvordan jeg nemt slettede en gammel enhed så meget tilfreds som første gang køber og ny kunde i Power i frederikshavn

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

(1923)

32.666 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Blev ringet op da en af de vare jeg…

Blev ringet op da en af de vare jeg havde bestilt manglede oplader. Det gav mig tid til at vælge en anden vare. Eller kunne have sparet mig for en køretur.

6 de septiembre de 2026

Hej Dorte,

Mange tak for din feedback og de fire stjerner! Det er rigtig dejligt at høre, at du fik et opkald om den manglende oplader, så du havde tid til at vælge en anden vare. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, at du bliver glad for dit nye produkt, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i POWER Frederikshavn.

Søde ekspedienter gode til at hjælpe

Søde ekspedienter gode til at hjælpe

Hej Bodil,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord om vores ekspedienter i Frederikshavn. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken, og at personalet var behjælpelige. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Sådan feedback motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver dag. Vi håber at se dig igen i POWER Frederikshavn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da den vare jeg skulle ha ikke var på lager alligevel. Fik jeg en tilsvarende til en god pris.

5 de septiembre de 2026

Hej Kristian,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det er vi utrolig glade for at høre.

Det er altid lidt ærgerligt, når den ønskede vare ikke er på lager, men vi sætter stor pris på, at du oplevede, at vi fandt en god alternativ løsning til dig til en fair pris. Det er netop det, vi stræber efter at gøre hver dag hos POWER.

Vi håber, at du er tilfreds med din nye vare, og at du får glæde af den i lang tid fremover. Du er altid velkommen i vores butik i Frederikshavn, når du har brug for elektronik eller rådgivning.

ALDRIG mere Power

Jeg skal ALDRIG - som nogensinde overhovedet - handle med Power igen! Og da slet ikke de løgnagtige tyveknægte i Power Frederikshavn.
Tilbage i marts købte jeg et Liebherr køle/fryse skab som var smadret da det blev leveret 1 dag for sent og uden forudgående opringning. Blev sat på min adresse uden kvittering fordi det var SMADRET!
Nu har vi september og jeg har stadig ingen afklaring...... på trods af jeg har rykket konsekvent for det.
2 gange i henholdsvis juli og august er Daniel fra Frederikshavn vendt tilbage og lovet en løsning og der sker INTET. Han vil vende tilbage til mig men overholder det aldrig.
Kundeservice lover hver gang jeg ringer og skriver mail, at varehuschefen fra Power Frederikshavn ringer mig op samme dag, men jeg har stadig intet hørt.
Jeg har betalt 27.000kr. og har kun et bulet og ødelagt skab stående og deres tavshed og løgne er alt-overskyggende!!!!!
Håber alle læser min advarsel og holder sig LANGT VÆK fra de tyveknægte!
Men sølle 1 stjerne skal jeg give dem for at kunne offentliggøre min advarsel.

13 de marzo de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god service gode priser venlig…

Altid god service gode priser venlig velvidende personale så 👌100 fra mig 🤠mvh karsten

Hej karsten,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner, Karsten! Det er en fornøjelse at læse, at du altid oplever god service, gode priser og venligt, velvidende personale hos os i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på din støtte og dit 👌100 fra dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forfærdelig håndtering af defekt…

Forfærdelig håndtering af defekt vaskemaskine. Næsten 2 måneder skal der gå før der sker noget og så er den nye ikke engang leveret som aftalt uden kontakt eller noget som helst. I burde skamme jer over den måde i håndter sagen på og elendig service i udviser ved at ikke engang overholde jeres aftaler

Hej Jasminka,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse, Jasminka. Det er rigtig ærgerligt at høre, at håndteringen af din defekte vaskemaskine har taget næsten to måneder, og at den nye vaskemaskine ikke er blevet leveret som aftalt uden nogen form for kontakt fra vores side. Vi forstår godt, at det er utroligt frustrerende, når aftaler ikke overholdes, og man ikke får den opfølgning, man har ret til at forvente. Din sag er nu blevet sendt videre til butikken i Frederikshavn, så de kan se på forløbet og sikre, at din reklamation bliver håndteret korrekt fremover. Vi vil tage dit feedback med internt og gennemgå både vores kommunikationsrutiner og håndteringen af reklamationssager for at undgå lignende situationer i fremtiden. Vi håber, at butikken snart er i kontakt med dig for at få løst sagen. 🙏

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og utroligt hjælpsomme…

Super service og utroligt hjælpsomme kan klart anbefales

2 de septiembre de 2026

Hej jan madsen,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har oplevet super service og utrolig hjælpsomhed hos os i Frederikshavn. Sådan en ordlyd varmer helt bestemt, og vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen en anden gang.

Var megetmeget tilfreds tilfreds

Var meget tilfreds
, en meget sød ,venlig og behjælpeligt
Betjening

2 de septiembre de 2026

Hej Else,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en så god oplevelse hos os i Frederikshavn. Det varmer helt bestemt, at du fandt betjeningen sød, venlig og behjælpelig. Vi sætter stor pris på din tid og dit feedback, og vi håfter på at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Rodet og alt for lang ventetid på at få…

Rodet og alt for lang ventetid på at få en vare udleveret

31 de agosto de 2026

Hej Claus,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse på vores afdeling i Frederikshavn 😊

Det er ærgerligt at høre, at din afhentning var rodet, og at ventetiden var længere end forventet. Vi kan godt forstå, at det er frustrerende at skulle vente længe, når man forventer en hurtig og gnidningsfri afhentning. Den slags oplevelser vil vi gerne have fremadrettet, og vi tager din feedback med til at gennemgå vores afhentningsrutiner og ventetider i butikken 💬

En af vores medarbejdere vil personligt se nærmere på din sag. Du er også velkommen til at skrive til os på trustpilot@power.dk med din oprindelige anmeldelse og dine kontaktoplysninger, så vi kan følge op på forløbet 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej jeg er godt tilfreds med jer…

Hej jeg er godt tilfreds med jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️mvh verona

3 de septiembre de 2026

Hej Verona,

Mange tak for den flotte anmeldelse, Verona! Det gør os rigtig glade at høre, at du er godt tilfreds med din oplevelse hos os i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din mening med os, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg gider simpelthen ikke at blive…

Jeg gider simpelthen ikke at blive kontaktet efter en overstået handel, af virksomheder som tigger efter en Trustpilot-anmeldelse. Når jeg har betalt for mine varer, er handlen afsluttet. Og så skal man ikke genere Sine kunder mere bagefter. Derfor får i kun en stjerne selvom handlen og produktet er gået ganske fint og ikke fejler noget.

Hej Carsten,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det er godt at høre, at både handlen og produktet forløb uden problemer 😊 Jeg forstår godt, at det kan føles generende at blive kontaktet efter en afsluttet handel, når man foretrækker at lade det ligge der. Den slags feedback er vigtig for os, og vi vil tage den med ind i vores arbejde med at gennemgå, hvordan og hvornår vi beder om anmeldelser, så det passer bedre til vores kunders præferencer 💬 Vi sætter stor pris på, at du delte dine tanker, og håber, at vi kan give dig en mere rolig oplevelse næste gang 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid frisk og flink behandling

Hej Birte,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det glæder os at høre, at du altig oplever en frisk og flink behandling hos os i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på din tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen snart.

God og hurtig service

God Ai chat
Venlig betjening.
Vi var nød til at aflyse et køb da det købte ikke passede til den plads hvor det skulle stå. Annullering af køb og tilbagebetaling af penge gik hurtigt og uden problemer

26 de agosto de 2026

Hej Frank,

Mange tak for en fantastisk anmeldelse! Det er vi utrolig glade for at høre, at du oplevede god og hurtig service både i butikken og via vores AI-chat. Det lyder også dejligt, at afbestillingen af dit køb og tilbagebetalingen forløb gnidningsløst, når nu produktet desværre ikke passede til pladsen. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Super fint hurtig handel

26 de agosto de 2026

Hej Lene,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en super god og hurtig handel hos os i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver dag. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var rigtig god service og vi fik…

Det var rigtig god service og vi fik hjælp til det vi havde brug for 😊

Hej Peter,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du fik god service og hjælp til præcis det, du havde brug for i vores Frederikshavn-butik. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give, så det er dejligt at få bekræftet, at vi ramte plet hos dig. Vi håber, at du får glæde af dit produkt og ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Priserne ligge en my under andre el…

Priserne ligge en my under andre el selskaber. Rimelig overskuelig regning.

Hej Mette,

Mange tak for din feedback og de fire stjerner! Det er dejligt at høre, at du oplever vores priser som konkurrencedygtige og at du finder regningen overskuelig. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber at fortsætte med at levere en god og transparent oplevelse for dig i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste oplevelse jeg har haft med elektronik køb

En rigtig venlig, god og imødekommende medarbejder der er villig til at gå langt for kundetilfredshed. Dygtig og med god viden og rådgivning.

31 de agosto de 2026

Hej Mette,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft din bedste oplevelse med et elektronikkøb hos os i Frederikshavn. Det er netop den form for imødekommenhed, viden og god rådgivning, vi stræber efter at levere hver gang. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi vil gerne lade det skinne igennem til butikken i Frederikshavn. Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden gang.

Hej Jytte,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik hjælp med løsningen og mere til hos vores afdeling i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det glæder os, at du havde en god oplevelse hos os. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god betjening og rigtig venlig personale.

Hej Jens,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du havde en rigtig god oplevelse i vores butik i Frederikshavn. Venlig personale og god betjening er netop det, vi stræber efter hver dag, så det er fantastisk at få bekræftet, at det lykkedes. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

God og hjælpsom betjening

God og hjælpsom betjening, fin forklaring for brug af produktet.

Hej Jan,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at du fik god og hjælpsom betjening i vores Frederikshavn-butik, og at du fik en fin forklaring på brug af dit produkt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Sådan en positiv feedback gør os endnu mere motiverede til at levere den bedste service hver dag. Vi håber, at du får stor glæde af dit produkt, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i POWER Frederikshavn.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.