Jeg oplever at Power er villige til at lave en fornuftig handel for begge parter. I højere grad end andre udbydere af elektronik på markedet. Købte et TV onsdag den 15.07. til en pris som jeg synes... Ver más
La empresa ha respondido
Beste service nogensinde i en powerbutik. Købte kogeplade og ovn og fik en rigtig god pris og grundig gennemgang. Han gav sig god tid og vi følte os mødt. Ikke mindst næste dag dag vi måtte købe en ny... Ver más
La empresa ha respondido
Dette har intet med Power Haderslev at gøre. Det omhandler Power generelt. Total misvisende produktbeskrivelse og billeder af en aircondition. Der står intet under produktbeskrivelse/specifikation... Ver más
La empresa ha respondido
Vi var først i Kolding det var til at lukke op og skide i så var vi Haderslev ders kundeservice var bare heldt i top så der handle vi
Nordhavnsvej 2, 6100, Haderslev, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Yderst påtrængende med hensyn til mersalg. Slet mig som modtager af tilbud på mail - jeg gider ikke at modtage mere af disse.

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Jeg købte det som jeg kom efter, men syntes at den medarbejder som hjalp mig, var noget grøn i det.

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Jeg gik efter en specifik elektronisk vare, fandt den hos Power, og en hurtig handel var nemt klaret.

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Købte et TV onsdag den 15.07. til en pris som jeg synes var meget fordelagtig.
Så fuld plade herfra.

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Som altid hos Power Haderslev møder man et friskt personale med gode service gener

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
God oplevelse med sælger, frisk og lige på
Jeg vidste hvad jeg skulle have og han leverede👍😊

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Fik både hurtig og meget god og venlig betjening. Kan varmt anbefales

Respuesta de POWER.dk - Haderslev
Der står intet under produktbeskrivelse/specifikationer om at produktet skal monteres med en aftræksslange som på en tørretumbler for at få kølefunktionen til at virke. Det skal man downloade en manual for at finde ud af. Det fremgår ikke engang af et billede.
Ydermere kan slangen kun monteres i et skydevindue - medmindre du ønsker at have dit vindue stående på klem, så der kan komme varm luft ind udefra igen.
Jeg ser frem til at jeres specialist, som I skriver, kontakter mig.