Jeg bestilte en vaskemaskine i søndags og efter måske 40 minutter fik jeg en sms om, at jeg kunne hente den. Jeg kørte til butikken og var desværre nødsaget til at holde lidt ulovligt foran butikken m... Ver más
La empresa ha respondido
Det var en kundevenlig sælger, der stille og roligt drejede vores ønske om et Samsung fjernsyn uden egentlig forklaring på forskellen til et Cepter, som vi endte med at købe. Efterfølgende fandt vi ud... Ver más
La empresa ha respondido
Vi stod i kø 6 gange ved forskellige kasser for at hente den iPad, som jeg havde bestilt på nettet…. Alle de ansatte var søde og venlige, intet at sætte på dem, men hold nu bøtte et åndssvagt system…d... Ver más
Jeg havde hjemmefra besluttet hvilken vare jeg var ude efter, blev hurtigt ekspederet af en meget kompetent medarbejder, betalte for varen og var ude af døren igen i løbet af 10 min. det kan vist ikke... Ver más
Herlev Hovedgade 17, 2730, Herlev, Dinamarca
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Håbløst.
Click and collect, burde hedde Forhindringsbane køb.
Man skal igennem hele møllen og mere til, for at få den vare man har bestilt online udleveret.
1 stjerne er hvad det kan blive til.

Respuesta de POWER.dk - Herlev
Jeg fik en god og saglig information som gjorde det muligt at træffe et valg ang køb

Respuesta de POWER.dk - Herlev
Uanmodet tillægsprodukt i form af forsikring på Apple Watch.
Jeg er ikke blevet spurgt og har ikke accepteret dette. Alligevel er der nu blevet tilmeldt en løbende betaling i forbindelse med mit køb.
Jeg har henvendt mig til kundeservice og spurgt om det er i overensstemmelse med lovgivningen og bedt om indsigt i hvilke data, som uden mit samtykke er blevet delt med forsikring. Dette svarer kundeservice ikke på, men tilbyder at jeg kan blive ringet op af “sælgeren” som kan fortælle hvilken aftale vi har indgået. Def blev ikke indgået noget aftale!

Respuesta de POWER.dk - Herlev
Jeg talte med en ansat fra en anden afdeling, en der jeg skulle handle, og han hjalp mig gik på computeren fandt den vare jeg skulle købe, hentede den til mig og det gik hurtigt og fint. Så jeg er meget tilfreds selv om han var fra en anden afdeling

Respuesta de POWER.dk - Herlev
det var en professional medarbejder der har hjulpet os med at finde det vare.🙂

Respuesta de POWER.dk - Herlev
Hurtig hjælp i butikken til købet, altid god service!

Respuesta de POWER.dk - Herlev
Måtte selv hente ekspedienten - de stod bare og hyggede sig.

Respuesta de POWER.dk - Herlev
De var meget venlige og prøvede at hjælpe mig så meget som muligt, og dialogen var rigtig god. Jeg var meget glad for det.

Respuesta de POWER.dk - Herlev
Have købt pc på nettet som passede til mit behov. Alligevel forsøgte ekspedienten uopfordret at så tvivl om mit køb. Jeg havde på ingen måde brug for hjælp eller lyst til at blive udfrittet om hvad pc’en skal bruges til.
Jeg fik hvad jeg kom efter!
Jeg vil gerne købe den bum og ikke så meget snik snak fik svar på hvad jeg spurgte om og det kan jeg godt lide ! 👍🏻

Respuesta de POWER.dk - Herlev
Más información sobre otros tipos de reseñas.