POWER.dk - Holstebro Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Nyholmvej 6, 7500 Holstebro, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi købte en vaskemaskine til 4.444 kr., som var sat ned fra omkring 10.000 kr., så umiddelbart var det jo et rigtig godt tilbud. Desværre opstod der efterfølgende en del bøvl, som er lidt for omfatten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zenz ovn med 4 støbejerns varmeplader. God billig og meget funktionel,flot design. Den har alt hvad vi behøver Vi glæder os til at lave mange gourmet middage på den, ligeledes bage lækkert 🍞. Bl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, sød personale. Er en lille smule utilfreds at de solgte en extra varer der ikke var brug for. Da den allerede var indeholdt i produktet der blev købt. Har været inde i power og tilbag... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fine produkter til fornuftige priser. Men sælgerne vil meget gerne prøve at sælge dig flere ting. Selvom at man gentagene gange siger, at man gerne vil betale og komme hjem med sine produkter.

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

33.943 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlighede og hjælpsomhed af alle med…

Venlighede og hjælpsomhed af alle med arbejder.

16 de mayo de 2026

Hej Karen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at læse, at venlighed og hjælpsomhed gjorde en god oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig sød ung mand som var behjælpelig…

Rigtig sød ung mand som var behjælpelig med at bestille en ny vaskemaskine
Rigtig god service

12 de mayo de 2026

Hej Eva,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god og hjælpsom service i forbindelse med bestillingen af en ny vaskemaskine.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen jeg købte var meget god

Varen jeg købte var meget god, hurtig levering, alt i alt en god oplevelse

8 de mayo de 2026

Hej Vinnie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at varen levede op til forventningerne, og at leveringen var hurtig.

Alt i alt lyder det som en rigtig god oplevelse, og det sætter vi stor pris på, at du deler.

Hej Karl,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at dialogen fungerede så godt.

God betjening

God betjening

11 de mayo de 2026

Hej Anders,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået god betjening i Holstebro. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Jeg blev hurtigt ekspederet

Jeg blev hurtigt ekspederet, men var lidt skuffet over at jeg ikke kunne få modregnet en tilgodehavende tidligere optjent bonus som de påstod var udløbet, hvilket skuffede mig

12 de mayo de 2026

Hej Poul,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du blev hurtigt ekspederet i Holstebro.

Det er samtidig ærgerligt, at oplevelsen med din tidligere optjente bonus skuffede dig.

Hvis du ønsker hjælp til at få kigget nærmere på bonusdelen, kan du kontakte kundeservice via [kontaktformularen her](https://powerinternational.typeform.com/POWkundeKontakt?typeform-source=www.power.dk).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig betjening og varen til…

Dejlig betjening og varen til tilbudspris, så der var kun grund til tilfredshed!

10 de mayo de 2026

Hej Ulla,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at både betjeningen og prisen levede op til forventningerne, og at oplevelsen gav grund til fuld tilfredshed.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lang ventetid og for meget mersalg.

Jeg kan aldrig helt finde ud af om de prøver at sælge mere/op ad for deres egen skyld eller for kundens skyld. Det føles mest som det første.
Der går godt nok også lang tid før man får noget hjælp - ca. 20 minutter. Var meget tæt på at købe et TV hos en anden forhandler. Ikke en specielt oplevelse må jeg sige.

14 de mayo de 2026

Hej Lykke,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det er ærgerligt at høre, at ventetiden blev så lang, og at rådgivningen føltes mere som mersalg end reel hjælp. Det skal gerne være tydeligt, at vejledningen tager udgangspunkt i kundens behov, og oplevelsen du beskriver lyder ikke særlig god.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det, for den slags feedback er vigtig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte et komfur,det var klar med det…

Købte et komfur,det var klar med det samme og medarbejderen var meget venlig og hjælpsom.
Rigtig god oplevelse.

11 de mayo de 2026

Hej Mette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at komfuret var klar med det samme, og at oplevelsen i butikken var så god.

Vi sætter stor pris på den positive feedback og er glade for, at besøget levede op til forventningerne.

Hej poulerik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen var meget venlig.

De var meget flinke og hjælpsom

De var meget flinke og hjælpsom

8 de mayo de 2026

Hej Bodil,

Tusind tak for de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at oplevelsen i Holstebro var så god, og at hjælpen gjorde en forskel.

God betjening og Vejledning

God betjening og Vejledning
Smilende og høflig.

7 de mayo de 2026

Hej Karen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var præget af god vejledning, venlig betjening og et smil.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej kim,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at produktet fungerer, som det skal, og at du er tilfreds.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig venlig og viden ekspedient.

Utrolig venlig og viden ekspedient.

6 de mayo de 2026

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at hjælpen blev mødt med både venlighed og viden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har købt en dreame robot støvsuger

Jeg har købt en dreame robot støvsuger, som skulle tage hund hår.
Der er nu gået ca 6 mdr, og den støvsuger ikke ordentlig længere, den fejer det bare væk, og den er begyndt at larme mere end normalt.

17 de enero de 2026
Opinión espontánea

Hej Karina

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med din Dreame robotstøvsuger.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at den allerede efter omkring 6 måneder skal begynde at støvsuge dårligere eller larme mere end normalt. Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende, især når den netop er købt til at håndtere hundehår.

Du har 2 års reklamationsret på produktet, og da vi desværre ikke kan se dine oplysninger ud fra anmeldelsen, vil vi anbefale, at du tager forbi supportafdelingen i nærmeste varehus, så vi kan hjælpe dig videre og få kigget nærmere på støvsugeren.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Langsommelig betjening

Havde bestilt en kogeplade til afhentning men skulle bruge tid på sælgeren der mente de havde andre der var bedre og en masse dumme spørgsmål om hvorfor det var den jeg ville have
Ikke det jeg kom for …. Spild af jeres og i særdeleshed min tid …

Hej Danny

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med afhentning af din kogeplade.

Jeg kan godt forstå, at det har føltes frustrerende, når du allerede havde valgt og bestilt det produkt, du ønskede, men alligevel oplevede at skulle bruge tid på alternative forslag og unødvendige spørgsmål.

Det er naturligvis vigtigt, at vores rådgivning opleves relevant og hjælpsom – og samtidig respekterer kundens valg og ønsker.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen i butikken.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service i Holstebro.

Fantastisk service og hjælpsomhed i personalet i Power Holstebro.

3 de mayo de 2026

Hej Sofie,

Tusind tak for de flotte ord om oplevelsen i Holstebro.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen og hjælpsomheden gjorde et så godt indtryk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Go service og venlig personale som…

Go service og venlig personale som gerne vil hjælpe dig.👍👌🙂

Hej Henk,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Holstebro har været så god, og at hjælpen blev givet med venlighed og engagement.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig og god vejledning af køb af nyt…

Hurtig og god vejledning af køb af nyt produkt.

Hej Michael,

Mange tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at du fik hurtig og god vejledning i forbindelse med købet af dit nye produkt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Var til dels saglig og kompetent gav en…

Var til dels saglig og kompetent gav en god rabat. Den 6/5 fik jeg besked om at mine varer var klar til afhentning. Kørte 80 km, fik i udleveringen at vide at det kun var en ud af syv ting der var kommet. Det er f….. ikke i orden. Systemet virker sgu ikke, manden i udleveringen beklagede.

4 de mayo de 2026

Hej John,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen blev opfattet som saglig og kompetent, og at der også var en god rabat med i købet.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.