Mangelfuld betjening hvor medarbejdere bare står i baglokalet og snakker privat. Varer der hænger på forkerte pladser, så man som forbruger tror at varen koster ét, men så viser sig at være væs... Ver más
La empresa ha respondido
Denne går specifikt til Rasmus N fra Power i Køge! Manden er en fantastisk kombi af dygtig, stor kendskab til TV, behagelig, hjælpsom, ordentlig, tålmodig og bare helt igennem en mand føler sig tryg h... Ver más
La empresa ha respondido
Vi ventede indtil det blev vores tur. Kunne det gøres bedre med et nr. system så vi kendte vores plads i rækken? Der var kun 1 medarbejder denne dag til at ekspedere og parret foran os havde meget der... Ver más
La empresa ha respondido
Uden at skulle vente længe, fik jeg hjælp af en meget flink sælger, der hurtigt guidede og rådgav mig om det produkt, jeg ledte efter.
Gammel Lyngvej 23B, 4600, Køge, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt gik forventet. Min click og collect var klar som aftalt og personalet var søde og hjælpsomme ⭐️🙌

God og venlig betjening
Kunne svare på de spørgsmål jeg havde
De havde de ting hjemme jeg ville købe.

Respuesta de POWER.dk - Køge
Fik besked om at varen var klar til afhentning og selve afhentningen gik hurtigt og prpblemfrit.

Respuesta de POWER.dk - Køge
Havde bestilt en vaskemaskine, en tørretumbler og en skabsfryser til levering og montering. Fik at vide at alt var på lager, men de afleverede ikke fryseren, så skal nu bruge en ekstra fridag på det. Er meget utilfreds.

Respuesta de POWER.dk - Køge
Denne gang fik jeg en rigtig god betjening, efter jeg blev hacket via min mobil, de hjalp mig med et virus program, og kørte det ind for mig.

Respuesta de POWER.dk - Køge
Både hjemmeside og ansatte fortalte at der ikke var oplader med til min computer, men det var der så havde købt en oplader 800kr uden grund som jeg så skulle returnere igen…

Respuesta de POWER.dk - Køge
Playstation 5 var ikke at se i butikken, og medarbejderen var ikke i møde kommende. Fortalte intet om varen, hentede den bare ude bagved og gav min søn den i hånden og gik