Denne går specifikt til Rasmus N fra Power i Køge! Manden er en fantastisk kombi af dygtig, stor kendskab til TV, behagelig, hjælpsom, ordentlig, tålmodig og bare helt igennem en mand føler sig tryg h... Ver más
La empresa ha respondido
Mangelfuld betjening hvor medarbejdere bare står i baglokalet og snakker privat. Varer der hænger på forkerte pladser, så man som forbruger tror at varen koster ét, men så viser sig at være væs... Ver más
La empresa ha respondido
Vi ventede indtil det blev vores tur. Kunne det gøres bedre med et nr. system så vi kendte vores plads i rækken? Der var kun 1 medarbejder denne dag til at ekspedere og parret foran os havde meget der... Ver más
La empresa ha respondido
Uden at skulle vente længe, fik jeg hjælp af en meget flink sælger, der hurtigt guidede og rådgav mig om det produkt, jeg ledte efter.
Gammel Lyngvej 23B, 4600, Køge, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har i dag været nede for at købe en ny robotstøvsuger 4148877 Dreame X50 Ultra robotstøvsuger, sort. Den jeg netop har pakket ud er hvid og har tydelige spor af at være brugt
POWER.dk
POWER.dk siger: Tak. Jeg forbinder dig straks til Jakob, vores virtuelle specialist...
Jakob
Jakob siger: Jeg kan se din ordre fra i dag med Dreame X50 Ultra robotstøvsuger. Du har modtaget en hvid enhed i stedet for den sorte, du bestilte, og den viser tegn på brug. Var produktet allerede beskadiget eller brugt, da du modtog det, før du pakkede det ud? Eller skete dette under eller efter udpakningen? Jeg skal også have bekræftet dit ordrenummer for at kunne hjælpe dig videre med dette problem.
Du siger: Ordre nummer 227642318
Du siger: jeg blev ikke gjort opmærksom på at den var brugt.
Jakob
Jakob siger: Jeg kan se din ordre 227642318 for Dreame X50 Ultra robotstøvsuger i sort til 5.499 kr. Købte du et outlet-produkt eller et helt nyt produkt?
Du siger: Jeg er netop blevet opereret, spurgte om jeg kunne få hjælp. Jeg kunne derfor hente den ved vareindleveringeren. Den jeg modtog var åben. Beskeden, var at de lige ville sikre at den var i pakken
Du siger: Et helt nyt produkt
Jakob
Jakob siger: Jeg beklager ulejligheden med at du har modtaget et brugt produkt i stedet for det nye, sorte produkt du bestilte. Kan du tage billeder af produktet og emballagen, så jeg kan videresende sagen til en specialist? Billederne vil hjælpe med at dokumentere problemet. Kan du sende billederne nu, vil du sende dem senere, eller kan du ikke tage billeder?
Billedet blev delt. Giv din agent mere kontekst, hvis du ikke allerede har gjort det. Åbn i en ny fane.
IMG_5039.jpeg
IMG_5040.jpeg
IMG_5041.jpeg
image.jpg
Jakob
Jakob siger: Tak for billederne. Lad mig opsummere alle oplysningerne om dit problem: Ordrenummer: 227642318 Problem: Du modtog en hvid Dreame X50 Ultra robotstøvsuger i stedet for den sorte, du bestilte, og produktet viser tegn på at være brugt Leveringsstatus: Ordre afhentet via Click & Collect i POWER Køge den 22. juni 2026 Produkttype: Helt nyt produkt (ikke outlet) Billeder modtaget: Ja, du har sendt billeder af produktet og emballagen Er alle disse oplysninger korrekte?
Du siger: Ja, det er korrekt
Jakob
Jakob siger: Tak for bekræftelsen. Jeg har nu alle de nødvendige oplysninger om dit problem med den forkerte og brugte robotstøvsuger. Løser disse oplysninger dit problem, eller ønsker du hjælp fra en specialist til at få dette løst?
Du siger: Jeg har ikke fået løst problemet endnu.
Jakob
Jakob siger: Jeg kan se, at dette kræver lidt ekstra hjælp, så jeg sender det videre til en kollega. Da vi i øjeblikket er uden for vores åbningstid, er der desværre ingen kollegaer tilgængelige lige nu. Vi har dog modtaget din besked og sørger for, at den bliver videregivet hurtigst muligt. Hvis vi ikke kan nå at vende tilbage i chatten, fortsætter vi samtalen via mail. I mellemtiden vil jeg anbefale dig at skrive alle relevante oplysninger om din henvendelse ind på chatten, så vil en kundeservicemedarbejder behandle din forespørgsel hurtigst muligt inden for vores åbningstid, hverdage mellem 9-17.
Du siger: jeg skal snakke med en der kan hjælpe mig, og forklare hvorfor jeg for en anden varer end den jeg købte
Dagen efter snakkede jeg først med kundeservice og blev om eftermiddagen ringet op af varehuslederen
Jeg forklarede kort hvad jeg havde oplevet, og at jeg gerne vil have en forklaring på hvordan det kunne ske
Sidst på eftermiddagen ringede han tilbage, og sagde at nu var der kommet en ny hjem til mig. Og i hvid som aftalt
Han havde personligt kontrolleret den
Årsagen til fejlen var dovenskab fra den medarbejder der havde udleveret den til mig
Jeg må acceptere begrundelsen. Men det stiller mig også i en situation hvor jeg ikke har tillid butikken, og har på stående fod svært ved at se mig komme tilbage senere

Respuesta de POWER.dk - Køge
Venlig betjening og forstående rådgivning
Det kan let betyde at jeg vælger Power til næste køb
Hvis altså samme medarbejder står for betjeningen

Respuesta de POWER.dk - Køge
Var heldig at købe den sidste bordventilator inden heden kom super venlig betjening

Respuesta de POWER.dk - Køge
Varen lever ikke op til forventningen da der står der er plads til 64 dåser men reelt kun 40 da der regnes med 25cl
Det burde stå i teksten . Jeg skulle bruge den så har været nødt til at beholde den da jeg ikke havde mulighed for at bytte den

Respuesta de POWER.dk - Køge
Køber et produkt og kommer hjem uden lader til maskinen og ingen sagde det skulle man tilkøbe

Respuesta de POWER.dk - Køge
En meget hjælpsom medarbejder, og levering som aftalt.

Respuesta de POWER.dk - Køge
Venlig og professionel betjening, søde medarbejdere 👍

Respuesta de POWER.dk - Køge
Den unge mand hentede Macbook air på lager og jeg betalte for den. Det fungerede fint.

Respuesta de POWER.dk - Køge
Egentlig er kundeservicen ganske fin og sødt personale. Dog synes jeg der er mega irriterende at når man kommer for at købe 3 ting skal skal man i 3 forskellige afdelinger for at betale og snakke med 3 forskellige medarbejdere. Hvilket faktisk gjorde at jeg ikke gad købe den sidste ting hos dem for så skulle jeg igen vente på en medarbejder og stå i kø.

Respuesta de POWER.dk - Køge
Har ikke fået de varer som jeg har betalt for og ingen svarer på mine henvendelser.
Virkelig dårlig oplevelse!

Respuesta de POWER.dk - Køge
Det er en fantastisk service når medarbejderne endelig bliver færdig med at stå åbenlyse og snakke privat. Det er nu sket 2 gange indenfor en uge. Det er dårlig stil

Hej POWER Kundeservice
Jeg ønsker at klage over en meget dårlig oplevelse, jeg havde i dag i forbindelse med køb af en robotstøvsuger i POWER Køge.
Jeg købte en udstillingsmodel af en robotstøvsuger via jeres hjemmeside. Ved købet fremgik det, at I havde tre stk. på lager. Kort efter modtog jeg en SMS om, at varen var klar til afhentning.
Da jeg ankom til butikken for at hente støvsugeren, oplyste medarbejderen, der udleverede den, at den var i meget dårlig stand. Han kunne ikke garantere, at den virkede, og han kunne heller ikke garantere, at alle dele fulgte med.
Jeg spurgte derfor, om jeg kunne få en af de andre tre enheder, som ifølge hjemmesiden var på lager. Hertil svarede medarbejderen, at det var en fejl, og at de kun havde denne ene støvsuger. Da jeg påpegede, at det i praksis betød, at I netop havde solgt mig en robotstøvsuger til cirka 3.000 kr., som muligvis ikke virkede, svarede han bekræftende og tilføjede, at hvis han var mig, ville han gå ind i butikken og købe en anden støvsuger, som virkede.
Jeg gik derfor ind i butikken for at finde en løsning. Her spurgte jeg, om jeg kunne få en af de andre støvsugere, som stod registreret på lager, eller om jeg kunne få modellen over denne til samme pris som kompensation for fejlen. Det kunne medarbejderen ikke tilbyde. Jeg fik blot pengene retur.
Resultatet er, at jeg har brugt tid og penge på en køretur til Køge for at hente en vare, som viste sig ikke at være i den stand, den burde være, og som tilsyneladende heller ikke fandtes på lager som oplyst på jeres hjemmeside. Samtidig oplevede jeg en service, som jeg finder meget utilfredsstillende.
Jeg vil derfor gerne høre:
1. Hvordan det kan lade sig gøre, at en vare sælges som udstillingsmodel, når medarbejderen ikke engang kan garantere, at den virker eller er komplet?
2. Hvorfor lagerstatus på hjemmesiden viser flere enheder på lager, når butikken oplyser, at de ikke eksisterer?
3. Om I har tænkt jer at fjerne eller rette disse annoncer, så andre kunder ikke kører forgæves til POWER Køge på samme måde som jeg gjorde?
Jeg ser frem til at høre fra jer.
Kasper Busch

Respuesta de POWER.dk - Køge
Modtagelsen i afdelingen for hårde hvidevarer var ringe. Sælgeren i afdelingen var optaget de øvrige personale som kontaktede mig var under alt kritik. Jeg var på vej til Elgiganten og i det samme blev sælgeren ledig og der fik jeg fin behandling. Fair nok de andre ikke havde kompetence til at hjælpe, men de kunne bare tale ordentligt

Respuesta de POWER.dk - Køge
Dårlig kundeservice var usikker på om hun ville sælge noget