Denne går specifikt til Rasmus N fra Power i Køge! Manden er en fantastisk kombi af dygtig, stor kendskab til TV, behagelig, hjælpsom, ordentlig, tålmodig og bare helt igennem en mand føler sig tryg h... Ver más
La empresa ha respondido
Mangelfuld betjening hvor medarbejdere bare står i baglokalet og snakker privat. Varer der hænger på forkerte pladser, så man som forbruger tror at varen koster ét, men så viser sig at være væs... Ver más
La empresa ha respondido
Vi ventede indtil det blev vores tur. Kunne det gøres bedre med et nr. system så vi kendte vores plads i rækken? Der var kun 1 medarbejder denne dag til at ekspedere og parret foran os havde meget der... Ver más
La empresa ha respondido
bestiller et køleskab online, det er på lager... super... får en besked på sms, ja, det er der desværre ikke alligevel.... 30 min. senere... vi har det... jeg aflyser det andet jeg havde bestilt hos k... Ver más
Gammel Lyngvej 23B, 4600, Køge, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt var til afhentning som aftalt. Venlig personale

Respuesta de POWER.dk - Køge
De unge medarbejdere er særdeles dygtige til yde den allerbedste service - jeg finder mig ualmindeligt godt behandlet.

Respuesta de POWER.dk - Køge
Altid søde og hjælpsomme så man får den bedste vare til en god pris.

Respuesta de POWER.dk - Køge
Fin oplevelse og god rabat.
Men men i skal huske at lytte til kundens ønske og bare blive med at prøve at få en til at skifte tele selskab eller strøm selskab

Respuesta de POWER.dk - Køge
Hurtig hjælp I butikken, med at finde hvad jeg skulle bruge.

Respuesta de POWER.dk - Køge
Køb af telefon via Click and collect. Alt lige efter bogen

Respuesta de POWER.dk - Køge
En rigtig flink ung mand der lytte til en der ikke har forstan på alt det nyge

Respuesta de POWER.dk - Køge
Jeg have en gode køber oplevelse. De er så søde i Power i Køge. For de vel gerne hjælpe en. Det er en rigtig god butik. Det er nogle søde medarbejder der arbejder i butik. Jeg siger rigtig meget gange tak for hjælpe med at købe deres vare. Hilsen Winnie.

Respuesta de POWER.dk - Køge
Vi bestilte vores LG KØLEFRYSESKAB I MANDAGS og fik det leveret som AFTALT IGÅR flot må man sige

Respuesta de POWER.dk - Køge
Jeg har endnu ikke modtaget mit køleskab der er aftalt skal leveres og bæres op.
Det skulle være sket tirsdag den 2 juni.
Overvejer at jeg aldrig mere køber noget i butikken.
Hilsen
Torben Voss