POWER.dk - Kolding Opiniones 4108

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Vejlevej 257C, 6000 Kolding, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har for nylig købt en iPhone 17 Pro Max, og jeg havde en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Medarbejderen, jeg talte med, var både flink og meget snaksalig, hvilket gjorde stemningen afsl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når jeg køber noget til mit hjem fra denne virksomhed, føler jeg, at jeg køber fra min familie. De giver os gode råd og forklarer produkterne for os, som var de deres egne. Medarbejderne er venlige... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Siden i nu beder så pænt om en anmeldelse. Jeg skulle bare købe et headset til 500kr i en af jeres butikker. Hvorfor kan man ikke det uden at skulle forhøres om ens telefon abonnement, internet og... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

19 de mayo de 2026

Hej Gert,

Tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget kompetent rådgivning ved valg af…

Meget kompetent rådgivning ved valg af nyt TV

Hej Frede,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at rådgivningen ved valg af nyt TV var kompetent og hjælpsom.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Super god oplevelse

17 de mayo de 2026

Hej Trine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var super god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God betjening selvom der mangler den…

God betjening selvom der mangler den mere personlige

Hej Niels,

Tak for anmeldelsen.

Det er virkelig godt at høre, at betjeningen blev oplevet som god.

Samtidig tager vi også med, at der gerne må være mere personlig kontakt i oplevelsen.

Hej Power,
En fantastisk service, især fordi der var plads til at hjælpe os med at få den store pakke ud til vores bil. Min mand må pt ikke løfte noget og jeg havde hold i nakken den dag.
Endnu engang tak 🙏🏻

17 de mayo de 2026

Hej Tine,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik så god hjælp i butikken, og at der blev taget hensyn til jeres situation. Den slags oplevelser sætter vi stor pris på at høre om.

Hej Peri,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen igen har levet op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Super behagelig sælger

Super behagelig sælger. Kunne svare på alle vores spørgsmål angående køb af nyt TV. Og fandt gode rabatter ved at skifte vores mobilabonnementer.

Hej Camilla,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik en behagelig oplevelse, gode svar på jeres spørgsmål og hjælp til at finde en løsning, der passede jer godt.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Frisk betjening samt viste hvad han…

Frisk betjening samt viste hvad han talte om, og kunne derfor give en god rådgivning

12 de mayo de 2026

Hej Hans,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik frisk betjening og god rådgivning fra nogen, der havde styr på tingene. Den slags oplevelser sætter vi stor pris på, og det er skønt, at det blev bemærket.

god service

14 de mayo de 2026

Hej Olafur,

Mange tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen levede op til forventningerne.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Meget uklar gennemgang af den endelige…

Meget uklar gennemgang af den endelige pris. Havde øjensynlig sagt ja til en forsikring til over 700kr jeg tegner aldrig en sådan.Men han sagde så givetr dig lige den. Det betød så at jeg ikke fik glæde af den bonus der var for at lave en ny el aftale som ville give 500kr forvirrende

12 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ikke særlig opmærksome ansatte men hjælpsomme når jeg fik kontakt

Når jeg til sidst fik kontakt med en sælger var det nemt nok. Det tog tid at komme i kontakt med nogen fordi det ikke var så mange på arbejde og slet ingen i den avd jeg var blevet henvist til at hente varen. Det var 1 anden kunde i butikken så jeg ble lidt frustreret.

5 de mayo de 2026

Hej Marita,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det er godt at høre, at du fik hjælpsom betjening, da du endelig kom i kontakt med en medarbejder. Samtidig forstår vi godt, at ventetiden og manglen på bemanding i afdelingen gjorde besøget frustrerende.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det. Den slags feedback er vigtig og bliver taget med videre.

Alt som forventet

Alt som forventet, ingen problemer.

Hej Michael,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at alt var som forventet, og at forløbet gik uden problemer.

ringe service

Jeg var i POWER i Kolding for at købe en telefon, men oplevede desværre en rigtig dårlig service.

Medarbejderen virkede irriteret fra starten og tog mig ikke seriøst. Jeg spurgte til en bestemt telefon, og han sagde, at den hverken var på lager eller kunne bestilles hjem. Det undrede mig, fordi jeg samtidig kunne se online, at den tydeligvis var på lager i netop den butik.

Det gav et ret uprofessionelt indtryk og føltes som om, man bare ville af med kunden hurtigst muligt. Ærgerligt, for det kunne have været et meget nemt salg. Jeg forventer bedre service og mere hjælpsomme medarbejdere.

4 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det eneste sted jeg handler…

Det eneste sted i Danmark jeg handler elektronik og jeg køber en del.
Jeg har aldrig oplevet et problem ved en reklamation.

Note:
Helt modsat dem med det røde logo i Hasselager.

Hej Per,

Tusind tak for de flotte ord og for den stærke anbefaling.

Det er virkelig dejligt at høre, at du vælger POWER, når du handler elektronik, og at dine oplevelser også har været gode, hvis du har haft brug for hjælp med en reklamation.

Den slags feedback betyder meget.

Super god betjening

Super god betjening

10 de mayo de 2026

Hej Pia,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Kolding var så god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min tillid til denne virksomhed forbliver uændret.

Når jeg køber noget til mit hjem fra denne virksomhed, føler jeg, at jeg køber fra min familie. De giver os gode råd og forklarer produkterne for os, som var de deres egne. Medarbejderne er venlige og flinke.
Selvom min adresse er langt fra dem, kører jeg hen imod dem, og jeg er glad.
Tak POWER

9 de mayo de 2026

Hej Yasser,

Tusind tak for de flotte ord og den varme anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen føles tryg, personlig og hjælpsom, og at turen til Kolding er det hele værd.

Den slags feedback betyder meget, og det er skønt at læse, at rådgivningen og servicen har gjort så godt indtryk.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

køb et produkt og sælg din sjæl

Siden i nu beder så pænt om en anmeldelse.

Jeg skulle bare købe et headset til 500kr i en af jeres butikker. Hvorfor kan man ikke det uden at skulle forhøres om ens telefon abonnement, internet og hvor man har strøm henne. Samme bondefager metode som gadesælgere til skaffe information og mersalg. At blive oprettet som kunde digitalt er ikke for din egen skyld. Det ses når man SKAL godkende nyhedsbreve for at optjene points.

Hej Hanne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Kolding var behagelig, og at personalet blev oplevet som venligt.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

bestilte opvasker på jeres chat med…

bestilte opvasker på jeres chat med afhentning næste morgen i Kolding, fik at vide at jeg vil får en sms med bekræftelse på ordren. Den kom så aldrig men heldig vis havde de en opvasker til mig næste morgen i Kolding som jeg bare kørte ud til for at se om jeg var heldig. I Kolding var det fint, flinke folk og virkelig, en handel med smil.

10 de mayo de 2026

Hej Horst,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at oplevelsen i Kolding var fin, og at afhentningen endte godt med venlig hjælp og god service.

Det er samtidig ærgerligt, at SMS bekræftelsen ikke kom som forventet.

Vi sætter pris på, at du deler både det, der fungerede, og det, der kunne have været bedre.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.