Personalet var meget venlig og havde godt styr på hvad hvert enkelt produkt kunne. Havde rig6god tålmodighed da jeg havde rigtig mange spørgsmål til produktet. Ved udgangen stod en person og ønskede m... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg handler kun med Power, fordi jeg fik den bedste behandling, da jeg for et år siden flyttede, og skulle købe alle hårde hvidevarer, og stort tv. Super behandling og betjening, og ikke mindst sto... Ver más
La empresa ha respondido
Prismatchede ikke på Phillips maskine der var billigere til salg hos konkurrent, grundet et bogstav var anderledes i produktnummer. Præcis samme maskine. For tåbeligt det ikke er til at handle med de... Ver más
La empresa ha respondido
Vi bliv mødt i butikken af en virkelig sød og venlig ekspedient, som virkelig brugte tid på at forklare og fortælle og råde og vejleder os. Faktisk af 2 omgange- virkelig en hel fantastisk medarbejder... Ver más
Guldborgsundcentret 20, 4800, Nykøbing Falster, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg var ikke fornøjet med varen men kunne ikke returnere den grundet manglende emballage

Respuesta de POWER.dk - Nykøbing Falster
Ekspeditionen i butikken var fin. Installation var knap så fin. Jeg forventede at de havde lidt forskellige ting med til at fikse en for kort afløbsslange o.l.

Respuesta de POWER.dk - Nykøbing Falster
Først bestilte jeg en vare, der på hjemmesiden skulle være på lager en en jysk afdeling. En leveringsdato (4 dage efter ordre) blev angivet og alt så godt ud. Men på dagen, ændrede status sig pludselig blev dato for levering blank. I en anden mail fra kundeservice, blev jeg oplyst vare ikke kunne leveres. Man beklagede og tilbød gavekort på 199kr. Fint. Så bestilte jeg tilsvarende, lidt større model til “click and collect” i NykF. Dagen efter bekræftelse, kørte jeg den timelange tur til butikken. Umiddelbart kunne sælger ikke finde vare - trods bekræftelse på mail og sms. Det lykkedes dog til sidst med hjælp fra kollega. Hele seancen to godt 30min. Det var ikke min forventning når jeg brugte Click&Collect.
Varen er fin - men købsoplevelsen hos Power var noget skuffende.

Respuesta de POWER.dk - Nykøbing Falster
Ingen ekspedition. Jeg måtte selv finde min reserverede vare og henvende mig til kassen.
Service niveau meget ringe.
Selve butikken roder med emballage, kasser og produkter. Det lignede en butik i ophør.
Jan Henriksen, kvalitetsingeniør M.IDA

Respuesta de POWER.dk - Nykøbing Falster
Vi blev mødt at Kasper i butikken, der med det samme bød os velkommen og fik os til af føle os trygge.
Med stor viden fortalte han om andre produkter vi var interesserede i.

Respuesta de POWER.dk - Nykøbing Falster
At det gik hurtigere jeg stod og ventede i 10 minutter.

Respuesta de POWER.dk - Nykøbing Falster
Fik den hjælp jeg skulle bruge og en god pris på produkterne.

Respuesta de POWER.dk - Nykøbing Falster
Super god betjening og service og god salgsrådgiver viste noget om produktet

Respuesta de POWER.dk - Nykøbing Falster
Ualmindelig empatisk, vidende og dygtig sælger.
Chat funktionen er den bedste jeg har prøvet.
Alt personale er så hjælpsomme.

Respuesta de POWER.dk - Nykøbing Falster
Sælgeren var flink og hjælpsom, men pressede alt for meget på med ekstrasalg.
Manglede at få besked om at pc var klar til afhentning, hvilket er meget utilfredsstillende da den skulle bruges den efterfølgende mandag. Der er stadig ikke givet besked her efter at den er blevet udleveret.

Respuesta de POWER.dk - Nykøbing Falster
Jeg var med min frue over i Sundby med hendes computer der havde mistet sin lyd. det var da noget af en god oplevelse for vi blev så godt betjent så vi har aldrig fået sådan en betjening noget andet sted i hele vores liv så stor tak til POWER i Sundby..

Respuesta de POWER.dk - Nykøbing Falster
Jeg fik en særlig god oplevelse ved at blive betjent af Mathias F

Respuesta de POWER.dk - Nykøbing Falster
Nemt at bestille mobilen og rigtig god service ved afhentning