POWER.dk - Nykøbing Falster Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Guldborgsundcentret 20, 4800 Nykøbing Falster, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personalet var meget venlig og havde godt styr på hvad hvert enkelt produkt kunne. Havde rig6god tålmodighed da jeg havde rigtig mange spørgsmål til produktet. Ved udgangen stod en person og ønskede m... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Prismatchede ikke på Phillips maskine der var billigere til salg hos konkurrent, grundet et bogstav var anderledes i produktnummer. Præcis samme maskine. For tåbeligt det ikke er til at handle med de... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg købte en food processor og den flinke mand gav mig rabat . Han var generelt meget behagelig Jeg købte også en printer, hvor jeg fik lidt rabat. Det fyldte jo meget, og jeg er 73 år med nogle skava... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg handler kun med Power, fordi jeg fik den bedste behandling, da jeg for et år siden flyttede, og skulle købe alle hårde hvidevarer, og stort tv. Super behandling og betjening, og ikke mindst sto... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

33.084 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fik god service

13 de julio de 2026

Hej Hanne,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik god service i Nykøbing Falster, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem bestilling online til click og collect

Nem bestilling online til click og collect. Dejlig kundebetjening ved afhentning i Nykøbing F.

15 de julio de 2026

Hej Pia,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord.

Det er skønt at høre, at bestillingen til Click & Collect var nem, og at afhentningen i Nykøbing Falster gav en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Super god service

Super god service

14 de julio de 2026

Hej Jeanette,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er en fornøjelse at læse, at du har fået super god service i Nykøbing Falster.

Super

Skøn oplevelse, fik hjælp af en frisk og sød u g mand, med humor SKØNT 😍

Hej Marianne,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du havde en super oplevelse i Nykøbing Falster, og at hjælpen blev leveret med både godt humør og humor. Den slags feedback varmer virkelig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og grundig vejledning og hjælpsom…

God og grundig vejledning og hjælpsom medarbejder

Hej Mogens,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god og grundig vejledning samt hjælpsom betjening i Nykøbing Falster. Den slags feedback betyder meget.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fin betjening

Fin betjening. Men det tager for lang tid

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om betjeningen i Nykøbing Falster.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med servicen, selv om ventetiden trak ud. Vi beklager, at det tog længere tid end forventet, og vi sætter pris på, at du gjorde opmærksom på det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og hurtigt at bestille på nettet

Nemt og hurtigt at bestille på nettet. Afhentning i varehus som lovet. Fin betjening ved afhentning.

8 de julio de 2026

Hej Niels,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at det var nemt og hurtigt at bestille online, og at afhentningen i varehuset levede op til forventningerne. Det sætter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte på nettet,leverede til tiden.

Bestilte på nettet,leverede til tiden.
Super god betjening ved afhentning i butik🌺

7 de julio de 2026

Hej jette,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at bestillingen gik nemt, at leveringen var til tiden, og at du fik en super god oplevelse ved afhentning i butikken.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og direkte kundeservice…

God og direkte kundeservice…
Er dit fjernsyn itu og smidt på de vilde vover, så tag ned og køb et nyt i Power!

11 de julio de 2026

Hej N,

Tak for de flotte ord og den gode anmeldelse. Det er skønt at høre, at oplevelsen var god og direkte.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flinke og hjælpsomme personale.

Flinke og hjælpsomme personale.

Hej Torben,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Nykøbing Falster var præget af flinke og hjælpsomme medarbejdere.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Power for fremtiden

Jeg har handlet hos Power, det er første og det bliver nok ikke sidste gang, der var lidt tomt i forretningen, men nu var det lørdag og først på dagen og det er sommer,
det var lidt svært at finde en sælger, men jeg have gjort lidt hjemmearbejde og viste hvad skulle købe,
via POWER´S hjemmeside.
Produktet er nu installeret uden problemer

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse og for at dele din første oplevelse hos POWER.

Det er godt at høre, at du havde forberedt dig godt, fandt det rigtige produkt via hjemmesiden, og at installationen er gået uden problemer.

Samtidig er det ærgerligt, at det var svært at finde en sælger i butikken. Din feedback er værdifuld og bliver taget med videre.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kedelig oplevelse

Kedelig oplevelse, ekspedienten virkede overlegen

Hej Birthe,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i vores butik, og det er bestemt ikke meningen, at betjeningen skal virke overlegen. 😊

Din feedback er taget videre til butikken i Nykøbing Falster, så de kan gennemgå oplevelsen og følge op på deres serviceniveau. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Venlig betjening

Hej Ole,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med venlig betjening i Nykøbing Falster.

Søde kundemindet ansat

Søde kundemindet ansat
Imødekommende

Hej Rene,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Nykøbing Falster var så god, og at du blev mødt af en sød og imødekommende medarbejder. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

God betjening og service

Alt var superfint. Jeg fik prismatch uden problemer. Virkelig god betjening af en ung kvinde - ærgerligt jeg ikke kan se navnet på kvitteringen, for jeg ville gerne rose hende for god service. Generelt god service i Power Nykøbing F.

9 de julio de 2026

Hej Julie,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er en fornøjelse at læse, at du fik god betjening, god service og prismatch uden problemer i POWER Nykøbing Falster. Det sætter vi stor pris på, og det er dejligt at høre, at besøget var en rigtig god oplevelse.

Vi er glade for, at den gode service gjorde indtryk, også selv om navnet ikke fremgår af kvitteringen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er snart 30 dage siden at jeg…

Det er snart 30 dage siden at jeg betalte og bestilte til levering af en vare og stadig intet modtaget . Mega utilfreds og mega dårlig kundeservice

25 de junio de 2026

Hej Kennet,

Tak for din anmeldelse. Det er en rigtig dårlig oplevelse at vente så længe på en levering, når varen allerede er betalt, og jeg forstår godt din frustration 😊💬

Din henvendelse er sendt videre til varehuset i Nykøbing Falster, så de kan gennemgå forløbet omkring den manglende levering. Din feedback om både leveringstiden og den oplevede kundeservice bliver også taget med videre, så der kan ses nærmere på opfølgning og leveringsrutiner.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det 🤗✨😊

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse 😊

Effektiv vejledning

Fik hurtig og effektiv vejledning da jeg skulle købe et nyt TV. Ingen press.

8 de julio de 2026

Hej Mary-Ann,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik hurtig og effektiv vejledning til dit nye TV, og at oplevelsen føltes tryg og uden pres.

Det sætter vi stor pris på.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Godt produkt, men en meget skuffende købsoplevelse

Vi købte den 31. maj en Dreame A2 1200 robotplæneklipper hos Power sammen med en garage til robotten. Garagen var ikke på lager, men vi fik at vide, at den snart ville komme. Vi har siden været i butikken to gange for at hente den, men begge gange uden held. Nu har vi fået besked om, at den først forventes leveret i august.

Imens er robotplæneklipperen sat ned med 2.500 kr. Da vi købte den, spurgte vi specifikt, om der var udsigt til et prisfald, og sælgeren svarede nej. Da vi kontaktede Power, fik vi afslag, fordi prisgarantien var udløbet – men det var kun med et par dage. Når ordren samtidig stadig ikke er afsluttet, fordi vi endnu ikke har modtaget den garage, vi også har betalt for, havde vi forventet, at Power ville udvise lidt fleksibilitet og finde en løsning.

Vi har handlet hos Power mange gange gennem årene, og derfor er vi meget skuffede over den manglende vilje til at hjælpe eller tilbyde en form for kompensation. Det er ikke prisfaldet alene, der skuffer os, men den måde sagen er blevet håndteret på. Desværre ender denne handel med at være en dårlig oplevelse.

4 de julio de 2026
Opinión espontánea

Hej Janni,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ærgerligt at læse om et køb, hvor I både har oplevet forgæves afhentninger af garagen, lang ventetid og en afvisning i forbindelse med prisforskellen, selv om ordren stadig ikke føles afsluttet. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg forstår godt jeres skuffelse 😊

Jeres feedback er taget videre internt, så forløbet omkring afhentning, lagerinformation og håndteringen af prisgarantien kan blive gennemgået nærmere 💬 Det gælder især situationen, hvor I flere gange er gået forgæves, og hvor kommunikationen om levering og forventninger tydeligvis ikke har været god nok.

Tak fordi I gjorde os opmærksomme på det. Den slags tilbagemeldinger er vigtige for, at vi kan forbedre både vores processer og oplevelsen i butikken fremover 🤗

Hej Gitte,

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os at høre, at du fik en rigtig god betjening i Nykøbing Falster, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Super fin vare

Super fin vare, den var hurtigt klar. Ærgerligt den ikke var på lager i Næstved men min kæreste arbejder i Nykøbing så han tog den med hjem.

9 de julio de 2026

Hej Dorthe,

Tak for den flotte anmeldelse og for at du delte din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at varen hurtigt var klar, og at det hele lykkedes at få den med hjem, selv om den ikke var på lager i Næstved.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du bliver rigtig glad for dit produkt.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.