POWER.dk - Tilst Opiniones 2744

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Muy buen servicio

14 de marzo de 2025
Logotipo de POWER.dk - Tilst

Respuesta de POWER.dk - Tilst

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os. Din tilfredshed er vores største belønning, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

De bedste hilsner Andreas / POWER

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personale

Personaley

22 de noviembre de 2023
Logotipo de POWER.dk - Tilst

Respuesta de POWER.dk - Tilst

Tusind tak for de strålende stjerner! 🌟 Vi er henrykte over at se din positive vurdering 🙌 Det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse med os i POWER 🤩 Vi sætter stor pris på al feedback!

Endnu en gang tak for at vælge Power, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden, uanset om det er online på Power.dk eller i en af vores butikker 🤗

De bedste POWER hilsner

Henrik
Kundeservice, POWER

Mostrar reseñas en todos los idiomas. (2744 reseñas)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.