Power.no - Årnes Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Nedre Hagavei 15, 2150 Årnes, NO

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi fikk kjøpt det vi hadde planer om selv om selger var noe overaktiv med å anbefale et annet merke.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Power Årnes er utrolig hjelpsomme og innehar stor produktkunnskap. De hører på hvilke behov du har og finner en løsning som passer deg! Selv om de kunne ha solgt deg et annet produkt og tjent mer peng... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg fant ny stasjonær pc på nett og plukket den opp dagen etter. Butikken trengte bare å ta betalt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hyggelig betjening og greie priser. Passe stort vareutvalg. Godt med parkering på utsiden.

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Información de contacto

• Nedre Hagavei 15, 2150, Årnes, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Årnes

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

138 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

10.898 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God kundebehandling!

18 de abril de 2026

Hei Inger-Lise Brustad,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med kundebehandlingen hos POWER Årnes.

God service

14 de mayo de 2026

Hei Ann Kristin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service hos POWER Årnes.

Bra service

Bra service, rask levering og holdt det dem lovet.

10 de mayo de 2026

Hei Aud,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde bra service, rask levering og at alt ble holdt som lovet.

Fikk raskt hjelp.

12 de mayo de 2026

Hei Bjørn,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Årnes power butikk har veldig bra…

Årnes power butikk har veldig bra service.Jeg er fornøyd med servicen sin.
Mvh Daymara

10 de mayo de 2026

Hei Daymara,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å høre at du er fornøyd med servicen i POWER Årnes. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk hjep med en gang til å finne det…blekk til skriver

Fikk hjep med en gang til å finne det jeg spurte etter.

9 de mayo de 2026

Hei ARVID,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelp med en gang og fant riktig blekk til skriveren.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hyggelig personale

Hei Sven-Erik,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen med personalet på Årnes var så god.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg måtte bytte et defekt headset som…

Jeg måtte bytte et defekt headset som jeg kjøpte for nesten ett år siden, og det var helt uproblematisk og hyggelig.
Jeg har handlet her flere ganger, både store og små ting, og jeg vil si at Power på Årnes er et meget hyggelig sted å handle. De er utrolig serviceinnstilt:)

Hei Siri,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at byttet av headset gikk så enkelt og at opplevelsen i varehuset var så god. Ekstra fint er det at du trekker frem både servicen og den gode stemningen.

Vi setter stor pris på at du handler hos POWER Årnes, både til små og store kjøp.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Betjening tar raskt kontakt.

Betjening tar raskt kontakt.

Hei kunde,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask kontakt og en god opplevelse.

God og rask veiledning!

6 de mayo de 2026
Opinión espontánea

Hei May,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god og rask veiledning. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Werner,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at det alltid er hyggelig å handle på POWER Årnes. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid blide og vennlige medarbeidere…

Alltid blide og vennlige medarbeidere med full innsats for å hjelpe deg. Liten ventetid.

29 de abril de 2026

Hei Bård,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var preget av blide og hjelpsomme medarbeidere, med liten ventetid.

Vi setter stor pris på at dette blir lagt merke til, og deler gjerne rosen videre.

Veldig god kundebehandling

24 de abril de 2026

Hei Jonny,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk veldig god kundebehandling.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Wenche,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at leveringen var så rask og at opplevelsen var helt super.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excellent service som vanlig hos Power…

Excellent service som vanlig hos Power Årnes.

18 de abril de 2026

Hei Tone,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt en så god opplevelse hos POWER Årnes, og at servicen leverte som vanlig.

Hyggelig og hjelpsom betjening

10 de abril de 2026
Opinión espontánea

Hei arnfinn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig og hjelpsom betjening hos oss på Årnes. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Imøtekommende og hyggelige…

Imøtekommende og hyggelige kundepersonale. Og at jeg fikk varen levert på døren samme dag.

14 de abril de 2026

Hei Arne,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde personalet vårt som imøtekommende og hyggelige. Vi er også glade for at du fikk varen levert på døren samme dag som du ønsket.

Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Takk for at du valgte POWER!

Komfyr

God service !!!!!!!

Hei Jan,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du er fornøyd med servicen vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Erfaring med kjøp av TV

Først det vi/jeg likte: Det ble ytt service, bl.a. i form av et hjemmebesøk for å forbedre fargene på en nyinnkjøpt Cepter tv. Det var en enkel prosess å levere inn igjen produktet som ikke innfridde og at vi/jeg alltid ble møtt med vennlighet.
Det vi/jeg ikke likte: Vi har flere ganger vært i kontakt med butikken angående tv`n og hver gang anbefalte, og framsnakket, tre uavhengige ansatte Cepter tv. Det ble også sagt at kalibrering ofte var nødvendig på en ny tv. Derfor leverte vi tv´n inn igjen for kalibrering, uten at dette hjalp noe nevneverdig. Ved kontakt av tre ansatte var det ingen av dem som selv har denne type tv. Når i tillegg Cepter tv er et eget Power-produkt blir tilliten litt frynsete.
Det var klart at kjøp av ny tv var til en dame i 80-årene og likevel blir det argumentert for at denne tv`n hadde høyere Hz enn de øvrige, og dermed var et bedre valg. Når jeg undersøker hva dette betyr i praksis, er dette av stor betydning mht gaming og sport med høy aktivitet. Dette er åpenbart ikke et behov for en dame i 80-årene, og det skapte mye unødvendig uro hos kjøperen, min mor.
Det skal sies at tv`n ble byttet ut med en Samsung som ikke ble kalibrert, og som har innfridd alle hennes forventninger og ønsker om en ny tv.
Det vi ønsker at dere kan lære av dette, er å selge produkter som imøtekommer kjøperens behov i større grad enn det ble gjort i tilfelle med min mor. Resultatet for henne ble en dyrere tv enn nødvendig, da kalibreringen av Cepter tv`n kun ble en ekstra utgift. Vi vil ikke anbefale Cepter tv ut fra de erfaringene vi har hatt.

Hei Jane,

Takk for tilbakemeldingen din om opplevelsen med kjøp av TV til din mor. Det er bra å høre at dere opplevde god service med hjemmebesøk for kalibrering og at dere alltid ble møtt med vennlighet i butikken.

Jeg forstår frustrasjonen over at Cepter TV-en ikke møtte forventningene til tross for kalibrering, og at anbefalingene ikke var tilpasset behovene til en dame i 80-årene. Det er positivt at Samsung TV-en har innfridd alle hennes forventninger uten behov for kalibrering.

Tilbakemeldingen din om å tilpasse produktanbefalinger bedre til kundens faktiske behov er verdifull. Det er viktig at våre ansatte fokuserer på hva som virkelig passer for hver enkelt kunde fremfor tekniske spesifikasjoner som ikke er relevante for bruken.

Jeg er glad for at situasjonen ble løst til slutt og at din mor nå har en TV som fungerer perfekt for henne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hyggelig betjening og rask…

Meget hyggelig betjening og rask ekspedering

Hei Erik,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig betjening og rask ekspedering hos oss på Årnes. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.