Lett og bestille og reserver i butikk. Varen lå klar når jeg kom for å hente og det var ikke lenge etter jeg hadde bestilt. Litt plunder i kassa med en ung dame som skulle levere ut varen. Måtte opp... Ver más
La empresa ha respondido
Super Kundeservice med god kunnskap og kjennskap til produkter og bruktilfeller, annsatt på Power Arendal, Steffen D. Var utrolig proff og ekstremt hyggelig, og hjalp meg å finne det best passende pro... Ver más
La empresa ha respondido
Skulle bare ha en ny telefon fordi min ble ødelagt. Sa tidligere at jeg ikke ønsket noe ekstra, men selgeren prøver fortsatt å fore meg med masse ekstra tull som vi begge vet bare er fjas. Tilbydde m... Ver más
La empresa ha respondido
Super mottakelse! Veldig service-minded! Tydelig kommunikasjon og ikke mas:) Hjalp meg også med å redusere strøm-konstnaden min ved å vise hva jeg bør se etter😁 Alt i alt, riktig menneske på ri... Ver más
Sagvannsveien 16, 4848, Arendal, Noruega

Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Synes TVen burer mye på lav lyd Den burer hele tiden

Respuesta de Power.no - Arendal
Veldig lite folk i butikken og det tok lang tid før jeg fikk en forespørsel om jeg ville ha hjelp.
Fikk ikke info om hva slags strøm ledning radioen ladet på og fikk en overraskelse da jeg kom hjem og det viste seg å være usb c

Respuesta de Power.no - Arendal
Tilbydde meg en service gratis i en måned, men nevnte ingenting om at det koster penger etter, noe jeg selvfølgelig forsto at det gjorde. Hvis han skal tilby meg det tullet så burde han informere om vilkårene, men han var klar for at jeg bare skulle hive meg på avtalen og glemme at det koster 200kr måneden for det teiteste forsikringen noensinne.

Respuesta de Power.no - Arendal
Litt plunder i kassa med en ung dame som skulle levere ut varen. Måtte oppgi telefonnummer tre ganger og likevel fikk hun det ikke til. En ung mann kom bort og hjalp henne og da var det gjort på et blunk. Antakelig var hun ny i jobben, det er lov.

Respuesta de Power.no - Arendal
Hyggelig og dyktig selger. Kunne fått en stjerne mer hvis varen var på lager.

Respuesta de Power.no - Arendal
Jeg fikk raskt kontakt med en kundebehandler (ikke alltid ellers) som var god til å veilede meg i f m mitt kjøp.

Respuesta de Power.no - Arendal
Selger var veldig snil .Jeg folef meg veldige bra.

Respuesta de Power.no - Arendal
Måtte ringe mange ganger til 2 forskjellige telefonummere for å få utlevert vare.
Vente i 20 minutter før noen kommer på lageret for å hente ut vare er for dårligt.
Lite mennesker i butikk,
Dårlig ...

Respuesta de Power.no - Arendal
Jeg var ikke fornøyd i det heletatt for di passet ikke mine ører. Jeg prøvde di i 10 sekunder kanskje men fikk ikke byttet di. 30 dagers åpent kjøp piss meg i øret! Har noe med hygene og gjøre sa han men jeg vasker ørene hvær dag!

Respuesta de Power.no - Arendal
Más información sobre otros tipos de reseñas.