Power.no - Arendal Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Sagvannsveien 16, 4848 Arendal, NO

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig og hjelpsomt personale. Kom med anbefaling på produkter med lik pris. Tydelig på at vare må bestilles, og når den forventes levert.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super Kundeservice med god kunnskap og kjennskap til produkter og bruktilfeller, annsatt på Power Arendal, Steffen D. Var utrolig proff og ekstremt hyggelig, og hjalp meg å finne det best passende pro... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skulle bare ha en ny telefon fordi min ble ødelagt. Sa tidligere at jeg ikke ønsket noe ekstra, men selgeren prøver fortsatt å fore meg med masse ekstra tull som vi begge vet bare er fjas. Tilbydde m... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ny tørketrommel var ødelagt.Point) Ny tørketrommel ble bestilt. Total 1 mnd,uten tørketrommel. Kjøring med levering. Flott. Med forandring, kunne fått ny tørketrommel noe raskere. Uansett ny tø... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Información de contacto

• Sagvannsveien 16, 4848, Arendal, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Arendal

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

119 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8970 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hyggelig og hjelpsomt personale

1 de agosto de 2026

Hei Andreas,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Arendal var både hjelpsom og tydelig, og at du fikk gode anbefalinger underveis.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk hjelp ganske fort og butikken…

Fikk hjelp ganske fort og butikken hadde det jeg var på jakt etter. Det var også en hyggelig betjening.

1 de agosto de 2026

Hei Lars,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelp raskt, fant det du lette etter, og opplevde betjeningen som hyggelig.

Kjempe god kundeservice

Kjempe god kundeservice! Anbefaler på det sterkeste 😊

30 de julio de 2026

Hei ANITA,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Arendal, og vi setter stor pris på anbefalingen din.

Det er greit å handle her

Det er greit å handle her

28 de julio de 2026

Hei Aud,

Takk for tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at du opplevde handelen som grei, og vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Veldig hyggelig betjening

Veldig hyggelig betjening, som hadde kunnskap om den varen vi trengte😊

25 de julio de 2026

Hei Torhild,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av kunnskapsrike medarbeidere i Arendal, og at dere fant varen dere trengte.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Power har nettløsninger som fungerer…

Power har nettløsninger som fungerer synes jeg👍

24 de julio de 2026

Hei Rita,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever at nettløsningene hos POWER fungerer godt.

Hyggelig og behjelpelig kundeservice

Meget fornøyd med kjøleskapet, noe ventetid i butikk. Hyggelig og behjelpelig kundeservice.

22 de julio de 2026

Hei Tore-Bjørn,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd med kjøleskapet, og at du opplevde servicen som hyggelig og behjelpelig. Litt ventetid i butikk er ikke ideelt, men det er flott at totalopplevelsen likevel var god.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Powerbank?

Bestilte en powerbank på nett med "click and collect". Den første feilen var at de ikke hadde den inne i det hele tatt. Den største feilen var at jeg fikk melding om at jeg kunne komme og hente den. Power kaster bort tiden min.

20 de julio de 2026

Hei Mads,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Det er leit å høre om det som har skjedd og jeg forstår godt at dette føles frustrerende, at det ikke ble oppdaget at varen ikke var på lager før du var ankommet butikken er jo ikke noe vi ønsker at skal skje og vi beklager for ulempen dette har medført.

Vi setter pris på din tilbakemelding da vi trenger den for å kunne bli bedre.

Ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen POWER Kundeservice på vegne av POWER Arendal

Hei Steinar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og hjelp i Arendal.

👍👍👍Kjempebra!!!👍👍👍

13 de julio de 2026

Hei Yana,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen hos POWER Arendal var kjempebra.

God service og informasjon

God service og informasjon

17 de julio de 2026

Hei Iver,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og god informasjon hos POWER Arendal.

Hei Rita,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at reklamasjonen ble håndtert på en god måte, og at du hadde en god opplevelse hos POWER Arendal.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Hjelpsom ansatt,god veiledning

Hjelpsom ansatt,god veiledning, og hyggelig.

17 de julio de 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god veiledning og en hjelpsom og hyggelig opplevelse i Arendal.

Veldig god service.

Veldig god service.

16 de julio de 2026

Hei Liv,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk veldig god service hos POWER Arendal. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hele pakken var bra

Hele pakken var bra , ryddig butikk og oversiktlig, hyggelig betjening

14 de julio de 2026

Hei Iselin,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse i Arendal, og at både butikken og betjeningen gjorde inntrykk.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Pris og personalet var bra.

Pris og personalet var bra.

9 de julio de 2026

Hei Martin,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at både prisene og personalet i Arendal ga en god opplevelse.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og håper å se deg igjen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjapt å bestille og enkelt å hente

Kjapt å bestille og enkelt å hente. Alt på stell.

10 de julio de 2026

Hei Eva,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at det var kjapt å bestille, enkelt å hente, og at alt var på stell.

Kjøpte TV

Kjøpte TV.
Bestillingen gikk fint og den kom raskt.

4 de julio de 2026

Hei ÅSHILD,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at bestillingen gikk fint og at TV-en kom raskt.

God kundeservice!

God kundeservice!

7 de julio de 2026

Hei Katrine,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god kundeservice hos POWER Arendal.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heisann broren kjøpte en telefon fra…

Heisann broren kjøpte en telefon fra Power i Arendal og til slutt på slaget ble han spurt om å ha nettbeskyttelse noe han takket nei til flere ganger!
Og de puttet det på 199kr måneden
Så gikk broren min igjen etter å ha sett at penger går ut av konto for å snakke med power i Arendal så sa de at det er stenge tid og at de skal fikse det, så gikk det meste måned og ny betaling kom 199kr og broren min gikk i dag for å få pengene sine tilbake, han fikk avsluttet abonnement i dag, men de ga han ikke pengene sine. De sa at han aksepterte på terminalen/betlate.
Betalte i terminalen? Hva er det for en unnskyldning? Når du svindlet folk og putter ting de ikke vil ha? Og de betaler for det uten å vite?
Er det det at den ansatte ville tjene penger pådet ?
Når man sier klart og tydelig nei?
Et nei er et nei
Kansjke har den ansatte bare gjort feil og lagt det inn med uhell?
Det vet jeg ikke, men det jeg vet er at det er noe feil og at man burde ha gitt pengene tilbake, da de ansatte tydelig sier selvom det ikke er din feil og du sier nei så kan ikke vi fikse opp i våres feil🤦
Håper dere tar kontakt og fikser opp i den feilen den ansatte har gjort,

4 de julio de 2026

Hei Ali,

Takk for at du deler dette. Det er svært uheldig å lese at broren din sa nei til nettbeskyttelse flere ganger, men likevel ble belastet 199 kr i måneden, og at han ikke fikk pengene tilbake da abonnementet ble avsluttet. 😊

Tilbakemeldingen er sendt videre til POWER Arendal, slik at butikken kan gå gjennom det som har skjedd og se nærmere på rutinene rundt denne opplevelsen. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og slike tilbakemeldinger er viktige for å forbedre oppfølgingen i butikk. 🤗

Anbefaler deg og din bror å komme innom oss når dere har tid til dette, slik at vi sammen kan se på denne saken og komme frem til en løsning - vis gjerne til omtalen du har lagt igjen og be om å få snakke med varehussjef - han er informert om saken. 😊

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.