Power.no - Eidsvoll Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Trondheimsveien 266, 2070 Råholt, NO

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hadde problem med å få aktivert nytt sim kort i mobilt nettverk. Måtte vente en stund da det var flere forran meg , men da det bli min tur så var det fikset på 5 min. Kjempefornøyd👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stakk innom bare for å kjøpe en ladekabel, men fikk god hjelp til å fjerne nettsøppel på telefonen. Veldig hyggelig butikkmedarbeider.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestilte på klikk&hent da jeg innbildte meg at det var kjapt og effektivt. Det var det IKKE! Måtte vente i vanlig kasskø. Tok over 15 min før det var min tur. Ikke bra nok!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fikk raskt hjelp, og fokus på det jeg ønsket. Trivelig og oppmerksom betjening.

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Información de contacto

• Trondheimsveien 266, 2070, Råholt, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Eidsvoll

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

61 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8230 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fikk feil vare

Fikk feil vare, måtte tilbake og bytte.

5 de julio de 2026

Hei Tom,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er kjedelig å få feil vare og måtte bruke ekstra tid på å bytte, men fint å høre at det ordnet seg til slutt.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og tar den med oss videre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra service, og dyktig support .

Hadde problem med å få aktivert nytt sim kort i mobilt nettverk.
Kjempefornøyd👍

2 de julio de 2026

Hei Gisle,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Eidsvoll, og at SIM-kortet ble aktivert raskt da det ble din tur.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og ekstra kjekt er det å høre at du er kjempefornøyd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var veldig god service.

3 de julio de 2026

Hei Lill,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk veldig god service hos POWER Eidsvoll.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bruker bare denne butikken hvis det er…

Bruker bare denne butikken hvis det er bestilling på nett med hent i butikk siden den er nærmeste. Har ikke fått den hjelpen jeg trengte der tidligere så bruker annen butikk.

22 de junio de 2026

Hei Hansen,

Takk for at du gir oss din tilbakemelding.

Det er leit å høre at det er dette inntrykket du sitter igjen med av oss, og det er klart at vi ikke har klart å møte dine forventninger i lengre tid her. Jeg beklager for de opplevelsene du har hatt hos oss som har ført til at du kun velger å handle hos oss når det gjelder bestillinger på nett.😔

Butikken er informert om din tilbakemelding, og jeg har ordnet en kompensasjon til deg for ulempene dette har medført deg, mer info om dette på egen epost,  og håper vi får muligheten til å vinne tilbake din tillit til oss som butikk.

Jeg fikk raskt hjelp

24 de junio de 2026

Hei PÅL,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp, god oppfølging og en trivelig opplevelse i Eidsvoll-butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stakk innom bare for å kjøpe en…

Veldig hyggelig butikkmedarbeider.

22 de junio de 2026

Hei Tove,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp, både med ladekabelen og med å rydde opp på telefonen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra fint å høre at besøket i Eidsvoll-butikken ble så positivt.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Gikk lang tid før det dukka opp noen…

Gikk lang tid før det dukka opp noen til og hjelpe til. Møtte spørre etter hjelp. En hadde ikke tid for han drev på lagret

19 de junio de 2026

Hei Geir,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Forstår godt at det er frustrerende når man blir stående å vente på hjelp, og spesielt hvis ansatte indikerer at de er for opptatte til å bistå - det er ikke slik det skal være hos oss da kundene våre alltid skal komme først. Jeg beklager for at dette har bidratt til en negativ opplevelse for deg.😔

Butikken er informert om din tilbakemelding, og jeg har ordnet en kompensasjon til deg for ulempen dette har medført, mer informasjon om dette kommer på en egen epost.

Raskt levert

Raskt levert, og hyggelig betjening

16 de junio de 2026

Hei Gitte,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at leveringen gikk raskt og at du fikk god hjelp i butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

I can’t recommend this store

I can’t recommend this store. While some employees are excellent, others are quite disappointing. It’s a mixed experience overall, but I wouldn’t suggest shopping here.

16 de junio de 2026

Hello Irfan,

Thank you for telling us about the experience you had with us.

I'm sorry that your visit was filled with such mixed feelings, and that the quality of the service depended on which employee you spoke to in our store. This is not the way we wish for it to be, and I apologize for the inconvenience this has caused you.😔

The store has been informed of your feedback, and attempted to reach out to you. I hope once you are back from vacation that you will consider stopping by us to chat so we can discuss the experience you had in person and maybe come to a resolution.

Wishing you a pleasant day and safe travels!✨

Best regards,

God service

14 de junio de 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service hos POWER Eidsvoll.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var litt av en høytaler og litt av…

Det var litt av en høytaler og litt av et produkt som får en fest startet

13 de junio de 2026

Hei Sindre,

Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen! Så gøy å høre at høyttaleren virkelig leverte og bidro til å få festen i gang.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Eidsvoll.

Mye rot i butikken

Mye rot i butikken

13 de junio de 2026

Hei Ronny,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss, det setter vi stor pris på.

Jeg beklager for tilstanden butikken var i når du var innom oss, det kan selvfølgelig bli noe rot noen ganger grunnet utpakking av varer og lignende, men dette skal ikke være til ulempe for deg som kunde og jeg har ordnet en kompensasjon for dette til deg. Mer informasjon kommer  på en egen epost.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestilte på klikk&hent da jeg innbildte…

12 de junio de 2026

Hei R.Hoel,

Takk for tilbakemeldingen. Klikk og hent skal oppleves enklere enn dette, så vi forstår godt at ventetiden i vanlig kø var skuffende.

Vi setter pris på at du deler opplevelsen din, og innspillet ditt er viktig for butikken i Eidsvoll.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Power er den beste butikk som jeg…

Power er den beste butikk som jeg kjenner i Norge. Ønsker å være faste kunde som alltid😊

9 de junio de 2026

Hei Rahimdad,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det setter vi stor pris på, og det er ekstra hyggelig å høre at du ønsker å være fast kunde hos oss.

Vi er glade for at du har hatt en så god opplevelse hos POWER Eidsvoll, og håper vi får gleden av å hjelpe deg mange ganger fremover.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God kundeservice

God kundeservice, hyggelige folk. Delen var ikke helt innafor, men kjøper bare et bedre alternativ i dag :)

4 de junio de 2026

Hei Amund,

Takk for tilbakemeldingen. Det er fint å høre at du opplevde god kundeservice og hyggelig hjelp i Eidsvoll.

Samtidig er det bra at du sier ifra om at delen ikke var helt riktig for behovet ditt. Vi setter pris på både ros og ærlige innspill.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leverte tilbake produktet som ikke…

Leverte tilbake produktet som ikke kunne kombineres med det jeg hadde fra før.
Dette skjedde 19 mai, har fortsatt ikke fått refundert kjøpesum. Butikken sa det ville ta 4-5 dager så er pengene på min konto.kundeservice skylder på butikk og jeg blir brukt som en kasteball.
4.juni fortsatt ikke fått pengene mine tilbake.
Dette holder ikke.

30 de mayo de 2026

Hei Tom,

Takk for at du har tatt deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Jeg forstår godt at det er frustrerende når du har vært å levert tilbake et produkt i butikk og blir gående å vente på at du skal få pengene refundert, jeg beklager veldig for tiden dette har tatt da vi dessverre har hatt en del interne endringer rundt det å behandle returer - men dette skulle selvfølgelig aldri ha gått utover deg som kunde.

Din retur skal nå være fullstendig registrert i våre systemer og du skal kunne forvente å se pengene tilbake på konto innen 3-7 virkedager.😊

Bra service

Bra service. Raske og greie folk. Grei parkering

Hei Kate,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde bra service, raske og greie folk, og at parkeringen også fungerte fint.

Power Eidsvoll

Power Eidsvoll, hyggelig betjening topp service!

Hei Leif,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos POWER Eidsvoll, med hyggelig betjening og topp service.

God hjelp

God hjelp , bra service og ikke minst bra pris på det jeg vsr ute etter 🌸

Hei Lene,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp, bra service og en god pris.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Fagelig dyktighet

13 de mayo de 2026

Hei Geir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde faglig dyktighet hos POWER Eidsvoll. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.