La empresa ha respondido
Som kunde på 78 år er det særdeles godt å ha et lokalt Power som velvillig stiller opp for kunden når selv det minste problemet trenger en løsning. All kred til «support» Finnsnes.
La empresa ha respondido
Etter ekstremt lang venting på utlevering av klikk og hent vare ene dagen, ble jeg oppringt av samme Power butikk dagen etter. De ringte for å gi en kompensasjon. Fantastisk service!
La empresa ha respondido
Enkel og grei bestilling. Rask og effektiv betjening av veldig hyggelig butikkmedarbeider da jeg hentet varene.
Skolegata 10, 9300, Finnsnes, Noruega

Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lettvint å reservere varer,hyggelig og hjelpsom betjening

Respuesta de Power.no - Finnsnes
Dere hadde det jeg trengte og er så langt fornøyd med varen

Respuesta de Power.no - Finnsnes
Dårlig pantet med magneten ville ikke sitte fast,når man skulle montere,har fått levert den tilbake til power,fikk pengene tilbake

Respuesta de Power.no - Finnsnes
Skulle kjøpe tipper til airpod pro 2. selger fant frem varen, og jeg spurte om den passet på airpod pro 2, da det stod at den var for AirPod pro 3. han sa at de alikevel ville passe, men det gjorde de ikke. Belreftet med det mitt inntrykk av powers selgere sin produktkjennskap.

De var tålmodige og profesjonelle - utmerket service 👌👏👏👍

Respuesta de Power.no - Finnsnes
Serviceinnstilte og tålmodige ansatte som hjalp meg.

Respuesta de Power.no - Finnsnes
Det var en hyggelig mann bak disken som gav god service.🤩

Respuesta de Power.no - Finnsnes
Hadde ikke ønsket vare på lager og ble «lurt» til å kjøpe en dyrere vare av helt ukjent merke. Så i ettertid at det fantes kjente merker til samme pris i sortimentet

Respuesta de Power.no - Finnsnes
Más información sobre otros tipos de reseñas.