Power.no - Haugesund Opiniones 85

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Raglamyrveien 3, 5536 Haugesund, NO

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De vi møtte hilste med Hei og smil! Det er meget bra og veldig hyggelig. Nå visste vi hva vi skulle ha, og det var en støvsuger og den fant vi med en gang. Vi så også på TV, men det blir veldig sløs... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Svært hyggelig og dyktig selger i hvitevaresvdeling, som vi møtte ved henting, og i forkant i telefonsamtale, da vi fikk utsatt hentefrist på klikk- og hent-bestilling. Profesjonell og løsningsoriente... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ingenting galt med støvsuger posene. Men når man som kunde mottar jevnlig reklame,og personlige henvendelser som: Du har bursdag og gis en viss prosentrabatt som kan benyttes, vel å merke innen 14 dag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topp hjelp i butikken. Måtte vente litt på levering. Kun to mann på bilen en gang i uken. Når de kom gjorde de det de skulle. Hyggelige og hjelpsomme 👍

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Información de contacto

• Raglamyrveien 3, 5536, Haugesund, Noruega

• 21004000
Promotion box for Power.no - Haugesund

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flott betjening og veldig god hjelp

Flott betjening og veldig god hjelp.
Dyktige folk i Haugesund

21 de mayo de 2026

Hei Irene,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk flott betjening og god hjelp i Haugesund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Personalet var dyktig og høflig

Personalet var dyktig og høflig, behjelpelig

16 de mayo de 2026

Hei KEITIRETSE,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Haugesund var så god, og at personalet ble opplevd som både dyktige, høflige og behjelpelige.

Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask og helt grei handel

17 de mayo de 2026

Hei MÆLAND TORLEIF,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at handelen var rask og grei. Det setter vi pris på å få høre.

Topp

Topp alt i butikken

16 de mayo de 2026

Hei Geir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at alt i butikken var topp.

Hei Solveig,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var så god, og at hjelpen i varehuset ble satt pris på.

Hei Jan,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse i Haugesund, og at du møtte en hyggelig og flink ekspeditør. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

God servise

God servise, det å vite om produktet vi skulle ha, gir trygghet 😊

5 de mayo de 2026

Hei Wenche,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god service og trygghet rundt produktet dere skulle ha. Slikt setter vi stor pris på.

Elsker power så mye

Elsker power så mye, snill og hjelpsom blond jente i kassen :)

11 de mayo de 2026

Hei Marte,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at besøket i Haugesund ga en så god opplevelse, og at du møtte hjelpsom service i kassen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dere prøver å selge mer enn jeg har bruk for

Ok kjøp av I Pihone

12 de mayo de 2026

Hei Knut,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er fint å høre at kjøpet av iPhone var ok, og vi setter også pris på at du sier ifra om opplevelsen rundt mersalg.

Vi ønsker at veiledningen skal oppleves relevant og nyttig, og ikke mer enn det du faktisk har behov for.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Haugesund⚡

Hei SVERRE,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som vennlig og kunnskapsrik. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Vi ble møtt

Vi ble møtt, og fikk god hjelp.

9 de mayo de 2026

Hei Aina,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at dere ble godt tatt imot og fikk god hjelp i Haugesund.

Hei Reidunn,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp til det du trengte.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Veldig god service

Veldig god service

8 de mayo de 2026

Hei Laila,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk veldig god service i Haugesund. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask levering bra sørvis og den…

Rask levering bra sørvis og den jelpsome dama

5 de mayo de 2026

Hei Nils,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at leveringen var rask og at du fikk god hjelp i butikk. Det setter vi stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig bra service og informasjon om…

Veldig bra service og informasjon om produktet.

4 de mayo de 2026

Hei J.E Johannesen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og god informasjon om produktet.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Rask levering,lett å bestille i nett

Rask levering,lett å bestille i nett

29 de abril de 2026

Hei Laila,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Så fint å høre at bestillingen var enkel å gjennomføre og at leveringen gikk raskt.

Det setter vi stor pris på å høre.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service og smilende og hjelpsom…

God service og smilende og hjelpsom betjening

3 de mayo de 2026

Hei Helge,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og hjelpsom betjening i Haugesund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Rask betjening hyggelig personale

Rask betjening hyggelig personale

3 de mayo de 2026

Hei Bjørn Ove,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig kjekt å høre at du opplevde rask betjening og hyggelig personale i Haugesund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Hei Åge,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Haugesund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

God service.

Butikkmedarbeideren skjønte med en gang problemstillingen. Hun gav gode anbefalinger og gav god service.

29 de abril de 2026

Hei Hans,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk gode anbefalinger og god service i butikken. Slike opplevelser setter vi stor pris på at blir delt.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.