Vi fikk en god opplevelse hos power og en veldig dyktig ansatt, som guidet oss gjennom produktene vi ønsket å kjøpe. Så vi endte opp med et kjøp av vaskemaskin og tørketrommel . Vi handlet hos powe... Ver más
La empresa ha respondido
Fått kjempegod hjelp av alle som jobber der🙏👏👏👏Vi har hatt problemer med dårlig nettverk fra Next Gen Tel,de ordnet opp og hjalp oss med bedre nettverk og fikk løsningene til å fungere. Likeledes... Ver más
La empresa ha respondido
Underbemannet. For mange kunder i forhold t betjening. Fikk ikke utrettet mitt ærend. Å kjøpe ny telefon tar tid, og den tiden hadde betjeningen ikke. Dessverre!
La empresa ha respondido
Hei. Vi har kjøpt fryseskap på Power Hokksund. Makan til flott service har jeg aldri vært borte i,så hyggelige og hjelpsomme. Vi bestilte hjemlevering og idag kom der en ansatt fra de med fryseskapet,... Ver más
Sundemoen Næringspark, 3300, Hokksund, Noruega

Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Om Power i Hokksund har det jeg er ute etter, handler jeg bare der. Topp service og hyggelige folk som jobber der. Og de er også artige og kan sende en spø👍

Respuesta de Power.no - Hokksund
Veldig god veiledning og service som jeg alltid opplever når jeg handler på Power i Hokksund 🤗

Respuesta de Power.no - Hokksund
Alltid god hjelp, tar seg tid, løser problemer. Og selger andre varer vi jamen hadde bruk for!😅

Respuesta de Power.no - Hokksund
Jeg kom inn i butikken og ble møtt av en ansatt og fikk sagt at jeg skulle ha dagstilbudet Da kom en annen ansatt med varen Maken til effektivitet er sjelden 😁

Respuesta de Power.no - Hokksund
Altid god sevice du for hjelp når du kommer inn.
Blie folk som jobber der

Respuesta de Power.no - Hokksund
Service, behjelpelige, reklamerte på en pc som var ca.8 måneder, etter2 dager fikk jeg ny.
Alltid hyggelige.

Respuesta de Power.no - Hokksund
Klikk og hent fungerer veldig bra. Varene klare på kort tid. Meget hyggelig betjening!

Respuesta de Power.no - Hokksund
Fikk kjempegod hjelp av blide og hyggelige ansatte hos Power - Hokksund👍Tusen takk til dere🤩

Respuesta de Power.no - Hokksund
Vi blir alltid godt mottatt av betjeningen her hos Power Hokksund. Derfor kjører vi gledelig 20 mil tur retur for å handle.

Respuesta de Power.no - Hokksund
Jeg hadde kontakt med Power på grunn av en reklamasjon. Power var tydelige på at de tok ansvar for at produktet skulle fungere. Det tok noe tid å få avklart reklamasjonen, men kommunikasjonen var god og løsningen var fullt ut tilfredsstillende.

Respuesta de Power.no - Hokksund
Veldig hyggelig selger som ytet fantastisk service.