Fikk rask hjelp av en hyggelig ung dame,om det gikk raskt kan være pga fellesferien. Ut fra tidligere erfaringer så har det gått litt mer tid for å få hjelp, men ikke for lang tid. Men når det gjald... Ver más
La empresa ha respondido
Vedkommende som hjalp oss var akkurat det vi trengte : EFFEKTIVITET, KVALITET og PROFESJONALITET 👍👍👍💪 Han var en alle merker til med hans selvtillit og selvsikkerhet samtidig som er full av sj... Ver más
La empresa ha respondido
Prisen på en av mine eksiterende mobilabonnement ble økt og bundet i ett år f.o.m. kjøpsdato i forbindelse med kjøp av ny mobil av en annen person. Dette uten jeg ble varslet og gitt mitt samtykke.... Ver más
La empresa ha respondido
Meget hyggelig betjening i kassa. Jeg visste hva jeg skulle ha og plukket vare selv, men det hjelper veldig med positiv holdning hos kasse personalet. Men; Hvis jeg skal gi dere en liten konstruktiv... Ver más
Furusethgata 10, 2050, Jessheim, Noruega

Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Veldig hjelpsom kundeveileder.
Ryddig lokaler lett og finne det jeg så etter

Respuesta de Power.no - Jessheim
Ikke bra holdning /service fra selgere.

Respuesta de Power.no - Jessheim
Han var en alle merker til med hans selvtillit og selvsikkerhet samtidig som er full av sjarm og godt kjent med tastevalget 😅😅
Han gjorde virkelig dagen vår 🥰🤗👍
Han er 10 av 10 💪 dere er heldige å ha han på laget. Han fortalte at han jobber hovedsakelig på lager men vi er 100% sikre på at han passer mest i butikk blant kunder 🥰👍🙏🦋
Masse lykke til videre ✅😍

Respuesta de Power.no - Jessheim
Veldig hyggelig og hjelpsom medarbeider/ butikkmedarbeider
som ordnet alt for oss.

Respuesta de Power.no - Jessheim
Hyggelig, hjelpsom og servicemindet kar som hjalp til og jeg fikk akkurat det jeg skulle ha. Godt levert!

Respuesta de Power.no - Jessheim
Vi har hatt kjempeproblemer med en leveranse, men etter nesten to år er vi nesten i havn. Hyggelig betjening er det jeg gir stjerner for!

Respuesta de Power.no - Jessheim
Måtte vente lenge på hjelp. Burde hatt kølappsystem.

Respuesta de Power.no - Jessheim
God service. Veldig bra pris. De som hjelpe meg veldig flink å selge. Smilende og snill folk.

Respuesta de Power.no - Jessheim
Hei. Jeg er veldig fornøyd med både tilbud og service, som jeg har fått! Brukte også chatboten for å løse probleme. Fikk svar på alle spørsmålene mine.
Takk !

Respuesta de Power.no - Jessheim
Meget god hjelp til gavekort og anbefalinger!

Respuesta de Power.no - Jessheim
Más información sobre otros tipos de reseñas.